Protector
Elita
- Poruka
- 15.085
jel ti to hoces da kazes da ce Rusi resavati korupciju u Srbiji umesto nas?
Не, одакле ти то ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti to hoces da kazes da ce Rusi resavati korupciju u Srbiji umesto nas?

Не, одакле ти то ?

Pa napisao si da EU nije zainteresovana da se u Srbiji resava korupcija, nisam te tacno citirala, mrzi me da listam, a posto ti
Rusi bliski, a mi moramo da se opredelimo, pretpostavljam da , ako nije EU da je onda Rusija ta koja ce taj problem resiti ...
mozda i u Sidu
EU tj Nemackoj odgovara korupcija. Tako lakse zavrsavaju svoje poslove.
Korupciju mozemo da eliminisemo - samo mi sami. I tu nam EU nista nece niti moze pomoci ko sto nije pomogla ni Rumuniji ni Bugarskoj.
Takodje u Hrvatskoj se danas zivi nikad gore tj najgore u zadnjih 50 godina.
Prosecan Hrvat radi za 500-600 evra a za zivot mu treba 2000Uskoro ce Slovenci i Hrvati - i zene da daju u koncesiju kako su krenuli - samo da napune budzet
 ..radje reci koliko ste centimetara autoputa napravili ove godine !!????
..radje reci koliko ste centimetara autoputa napravili ove godine !!????
slicno zele i cro. dugovi za izgradnju autoputeva su veci od njihove stvarne cene i vrednosti. stiglo vreme za placanje i plakanje
mislim ludo! kako dati u koncesiju nesto sto je vec izgradjeno? pa taj koncesionar mora odmah da dduplira putarine da bi placao dugove.
separatisticke budale su sjebale drzavu, saveznu i lokalnu, sve su rasprodale, samo su dugovi ostali. nesto me to podseca na dos

duvaj u ***** frulu, veseli se malo
nisi odgovorio _nobody- ju na pitanje. opet se ponaašaš kao najgora puvara.
..netocno !!!..Tihi ti si pukao od ljubomore !!!..radje reci koliko ste centimetara autoputa napravili ove godine !!????

..netocno !!!..Tihi ti si pukao od ljubomore !!!..radje reci koliko ste centimetara autoputa napravili ove godine !!????

A što onda ne vozite tim putevima, nego se šunjate preko Kapele, jer nemate prebijene kune!?Ko je vas upoznao...
hehe, tacno je , al opet to je vas problem.... Istina , imate bolje puteve, al ste nahebali kao i mi, ako ne i vise ...
Mi se navikli na lose, a vama bilo malo dobro i sada cvrc., stagla ona Jevrejska kletva.... nemas cemu da se smejes ...

Хрвати су направили доста аутопутева и то врло квалитетних,али имају проблем што мало аутомобила има на њима ван сезоне одмора,па не могу да наплате довољно путарине да се инвестиције отплате....... То се може и нама десити,зато паре треба гурати у пољопривреду и прехрамбену индустрију,да запослимо раднике и да повећамо извоз.... Словенци дају своје путеве јер су у гомнима тако ћемо и ми ако не будемо радили супротно од њих....

....ne radi autoputeva..vrijednost Hrvatskih autocesta je 32,9 milijardi$...radi se o izgradjenih 1273 km..ostalo je jos za napravit nekih 500 km i zato bi se uzela koncesija..
kredite za postojece sto je napravljeno , otplacujemo uredno od cestarina i naknade iz goriva..tako da nema beda,sto se tice cesta..one su vazne za ekonomiju jedne zemlje..tko ih nema ,gaca u blatu..

e bas im skupe putarine..... sada tek kontam zasto se kod nas putevi tako sporo prave .... nema njima ko da putuje, a za nas dobri i ovi
Imas ti bagzzi pravo, pare samo u poljoprivredu i prehrambenu ...inace mi nismo u gomnima
 ..
..ucka, gledamo mi vas dnevnik, nebrigaj..... znam da vam je lepo

e bas im skupe putarine..... sada tek kontam zasto se kod nas putevi tako sporo prave .... nema njima ko da putuje, a za nas dobri i ovi
Imas ti bagzzi pravo, pare samo u poljoprivredu i prehrambenu ...inace mi nismo u gomnima

Не кажем да ми нисмо у гомнима,али бићемо у већим ако наставимо да кујцу градимо путеве од кредита.....
Путеви се код нас споро праве зато што се много краде и зато што се нема пара,ако се зајми новац пбоље га потрошити на пољпоривреду која исти новац врати за годину дана,а не у путеве којима треба 30 година да се одплате.... Видим да баш и не знаш о чему говорим иди селе штрикај боље мани се политике.... Каже велики Његош : "Женски ум је смијешна работа....."

Не кажем да ми нисмо у гомнима,али бићемо у већим ако наставимо да кујцу градимо путеве од кредита.....
Путеви се код нас споро праве зато што се много краде и зато што се нема пара,ако се зајми новац пбоље га потрошити на пољпоривреду која исти новац врати за годину дана,а не у путеве којима треба 30 година да се одплате.... Видим да баш и не знаш о чему говорим иди селе штрикај боље мани се политике.... Каже велики Његош : "Женски ум је смијешна работа....."

Хрвати су направили доста аутопутева и то врло квалитетних,али имају проблем што мало аутомобила има на њима ван сезоне одмора,па не могу да наплате довољно путарине да се инвестиције отплате....... То се може и нама десити,зато паре треба гурати у пољопривреду и прехрамбену индустрију,да запослимо раднике и да повећамо извоз.... Словенци дају своје путеве јер су у гомнима тако ћемо и ми ако не будемо радили супротно од њих....