Protector
Elita
- Poruka
- 15.085
jel ti to hoces da kazes da ce Rusi resavati korupciju u Srbiji umesto nas?
Не, одакле ти то ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti to hoces da kazes da ce Rusi resavati korupciju u Srbiji umesto nas?

Не, одакле ти то ?![]()
Pa napisao si da EU nije zainteresovana da se u Srbiji resava korupcija, nisam te tacno citirala, mrzi me da listam, a posto ti
Rusi bliski, a mi moramo da se opredelimo, pretpostavljam da , ako nije EU da je onda Rusija ta koja ce taj problem resiti ...
mozda i u Sidu![]()
EU tj Nemackoj odgovara korupcija. Tako lakse zavrsavaju svoje poslove.
Korupciju mozemo da eliminisemo - samo mi sami. I tu nam EU nista nece niti moze pomoci ko sto nije pomogla ni Rumuniji ni Bugarskoj.
Takodje u Hrvatskoj se danas zivi nikad gore tj najgore u zadnjih 50 godina.
Prosecan Hrvat radi za 500-600 evra a za zivot mu treba 2000Uskoro ce Slovenci i Hrvati - i zene da daju u koncesiju kako su krenuli - samo da napune budzet![]()
..radje reci koliko ste centimetara autoputa napravili ove godine !!????
slicno zele i cro. dugovi za izgradnju autoputeva su veci od njihove stvarne cene i vrednosti. stiglo vreme za placanje i plakanje
mislim ludo! kako dati u koncesiju nesto sto je vec izgradjeno? pa taj koncesionar mora odmah da dduplira putarine da bi placao dugove.
separatisticke budale su sjebale drzavu, saveznu i lokalnu, sve su rasprodale, samo su dugovi ostali. nesto me to podseca na dos

duvaj u ***** frulu, veseli se malo
nisi odgovorio _nobody- ju na pitanje. opet se ponaašaš kao najgora puvara.
..netocno !!!..Tihi ti si pukao od ljubomore !!!..radje reci koliko ste centimetara autoputa napravili ove godine !!????
![]()
..netocno !!!..Tihi ti si pukao od ljubomore !!!..radje reci koliko ste centimetara autoputa napravili ove godine !!????
![]()
A što onda ne vozite tim putevima, nego se šunjate preko Kapele, jer nemate prebijene kune!?Ko je vas upoznao...
hehe, tacno je , al opet to je vas problem.... Istina , imate bolje puteve, al ste nahebali kao i mi, ako ne i vise ...
Mi se navikli na lose, a vama bilo malo dobro i sada cvrc., stagla ona Jevrejska kletva.... nemas cemu da se smejes ...
Хрвати су направили доста аутопутева и то врло квалитетних,али имају проблем што мало аутомобила има на њима ван сезоне одмора,па не могу да наплате довољно путарине да се инвестиције отплате....... То се може и нама десити,зато паре треба гурати у пољопривреду и прехрамбену индустрију,да запослимо раднике и да повећамо извоз.... Словенци дају своје путеве јер су у гомнима тако ћемо и ми ако не будемо радили супротно од њих....

....ne radi autoputeva..vrijednost Hrvatskih autocesta je 32,9 milijardi$...radi se o izgradjenih 1273 km..ostalo je jos za napravit nekih 500 km i zato bi se uzela koncesija..
kredite za postojece sto je napravljeno , otplacujemo uredno od cestarina i naknade iz goriva..tako da nema beda,sto se tice cesta..one su vazne za ekonomiju jedne zemlje..tko ih nema ,gaca u blatu..![]()

e bas im skupe putarine..... sada tek kontam zasto se kod nas putevi tako sporo prave .... nema njima ko da putuje, a za nas dobri i ovi
Imas ti bagzzi pravo, pare samo u poljoprivredu i prehrambenu ...inace mi nismo u gomnima![]()
..ucka, gledamo mi vas dnevnik, nebrigaj..... znam da vam je lepo![]()
e bas im skupe putarine..... sada tek kontam zasto se kod nas putevi tako sporo prave .... nema njima ko da putuje, a za nas dobri i ovi
Imas ti bagzzi pravo, pare samo u poljoprivredu i prehrambenu ...inace mi nismo u gomnima![]()

Не кажем да ми нисмо у гомнима,али бићемо у већим ако наставимо да кујцу градимо путеве од кредита.....
Путеви се код нас споро праве зато што се много краде и зато што се нема пара,ако се зајми новац пбоље га потрошити на пољпоривреду која исти новац врати за годину дана,а не у путеве којима треба 30 година да се одплате.... Видим да баш и не знаш о чему говорим иди селе штрикај боље мани се политике.... Каже велики Његош : "Женски ум је смијешна работа....."![]()
Не кажем да ми нисмо у гомнима,али бићемо у већим ако наставимо да кујцу градимо путеве од кредита.....
Путеви се код нас споро праве зато што се много краде и зато што се нема пара,ако се зајми новац пбоље га потрошити на пољпоривреду која исти новац врати за годину дана,а не у путеве којима треба 30 година да се одплате.... Видим да баш и не знаш о чему говорим иди селе штрикај боље мани се политике.... Каже велики Његош : "Женски ум је смијешна работа....."![]()
Хрвати су направили доста аутопутева и то врло квалитетних,али имају проблем што мало аутомобила има на њима ван сезоне одмора,па не могу да наплате довољно путарине да се инвестиције отплате....... То се може и нама десити,зато паре треба гурати у пољопривреду и прехрамбену индустрију,да запослимо раднике и да повећамо извоз.... Словенци дају своје путеве јер су у гомнима тако ћемо и ми ако не будемо радили супротно од њих....