CobRa-SiC
Aktivan član
- Poruka
- 1.202
A koe reko da jesi... ?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuo sam da dolaze u oktobru\novembru kod nas ide li ko??(nisam siguran u tacnost informacije)
idem ja..kad budu culi za srbiju![]()
Slazem se..malo je bolesno...i za promenu ima mnogo devojaka![]()
novi album je nevidjeno... kad se uporedi sa Slipknotom ili Iowom izgleda blago receno kao sprdnja ili neka neslana shala..novi spot im je uzasan jedva da sam odgledao minut...sve to previse podseca na stone sour...
Eee, novi spot Slipknota je Dead Memories!Pogledajte na ypu tube..pa...hm...zanimljiv je![]()
Sta mislim o njima? hmm...Mislim da su odvratni, da im je muzika odvratna i sve sto oni urade je odvratno i komercijalno. To su pozeri koji veze nemaju sa muzikom pa paznju klinaca privlace svojim idiotskim izgledom. A vi deco bolje preslusajte stare dobre hard rock grupe i naucite da prava muzika nisu maske i idiotisanje vec lepa melodija i mocni rifovi. Toliko od mene
Sta mislim o njima? hmm...Mislim da su odvratni, da im je muzika odvratna i sve sto oni urade je odvratno i komercijalno. To su pozeri koji veze nemaju sa muzikom pa paznju klinaca privlace svojim idiotskim izgledom. A vi deco bolje preslusajte stare dobre hard rock grupe i naucite da prava muzika nisu maske i idiotisanje vec lepa melodija i mocni rifovi. Toliko od mene
Ma ljudi pravi heavy metal...STRAVA su........![]()
Ma ljudi pravi heavy metal...STRAVA su........![]()