SlipKnot

novi album je nevidjeno... kad se uporedi sa Slipknotom ili Iowom izgleda blago receno kao sprdnja ili neka neslana shala..novi spot im je uzasan jedva da sam odgledao minut...sve to previse podseca na stone sour...

Ma idi... Večita priča kako slipnot više ne liči na ajovu... Ma idi... Vi od pre, recimo, godinu dana danas sebi neličite na sebe... A očekujete od nji da posle deset godina zvuče potpuno isto... Bemvas u poimanje...
Novi spot je po mom viđenju ooodličan... Ovakav spot treba doživeti/osetiti... a ne samo odgledati koliko mlate glavama i kakve suim maske...

Ne kazem da treba da ostanu isti nego da se ne odmicu toliko od onoga od cega su poceli...mada oke nemam nista protiv kome se svidja nek slusa meni je licno bolje ono sto su ranije pravili..

Sta mislim o njima? hmm...Mislim da su odvratni, da im je muzika odvratna i sve sto oni urade je odvratno i komercijalno. To su pozeri koji veze nemaju sa muzikom pa paznju klinaca privlace svojim idiotskim izgledom. A vi deco bolje preslusajte stare dobre hard rock grupe i naucite da prava muzika nisu maske i idiotisanje vec lepa melodija i mocni rifovi. Toliko od mene

Sta mislim o njima? hmm...Mislim da su odvratni, da im je muzika odvratna i sve sto oni urade je odvratno i komercijalno. To su pozeri koji veze nemaju sa muzikom pa paznju klinaca privlace svojim idiotskim izgledom. A vi deco bolje preslusajte stare dobre hard rock grupe i naucite da prava muzika nisu maske i idiotisanje vec lepa melodija i mocni rifovi. Toliko od mene

A oni nemaju dobre rifove :dash::dash:

A shta fali SlipknoT-u? Tj. shta im JE falilo? To shto nose maske i izgledaju drugachije od ostalih, ne mora da znachi da nemaju dobru muziku...uf, kako mrzim kad vredjate neke grupe bez razloga..ako ih ne volish, bolje nemoj nishta da komentarishesh..meni, a i mnogim drugima su oni super:ok:

Back