SlipKnot

definitivno... meni je favorit bela sa zelenim dredovima... pa onda ona iz spota ''Duality'' sa ljubichasto plavom kosom i onim shavovima... Ova nova je sranje, al... to je zato shto se Corey oshishao, valjda to znate... na kratko... pa u skladu sa time...

:otkacio: ćibe! i dalje od ove teme...temu sa fensere nadji u pretrazi:cool:

A sad kao nisu daleko od njih il tome sličnom... ?...
Deje onaj stari slipnot... Getdisordaj, getdisordaj, getdisordaj, getdisordaj, getdisordaj getdisordajgetdisordajgetdisordaj... Sad manje više mlate praznu slamu, rade poso i nema ni delića onoga štosu nekad bili...

Jedini kvalitetni muzichari u ta 2 benda su bubnjari i vokali,ostali pojma nemaju.

wtf... ma nemate pojma, ***-e... koliko ste povrshni, svi ste chuli za Joey-a a nishta o bubnjevima ne znate... nadjite jebeni koncert, nadjite vishe informacija o njima... mislim Mick Thompson je odrastao u lokalnoj prodavnici za gitare, lik otkida kako svira, Jim Root je sjajan, njih dvojica su bili glavni u Des Moines (IOWA) - i... njihov bend je sastav najboljih muzichara u tom podruchju zaboga... ma ajde u q sa vama...

Neko napisao za oznaku teme: &&& 666 satan! budale...a ja sam napisala ono drugo: satanisti
dalje od teme
Necu vise da dolazim na ovu temu! Onaj freak mnogo smara sa njegovi kukuruzom, ja volim taj
shitknot i aj zdravo...

Back