Slike

Ko prepozna ovog dasu na slici dobija od mene reputaciju!:hahaha: :hahaha:
118299-original-tybih.jpg

´ajd sad! Ovaj naš Ciganin se nije dugo kupao pa smrdi po Forumu. Morali smo da ga dignemo u vazduh zajedno sa kadom. Sapun smo mu dali pa ako ne izadje mirišljav, prevrćemo korpu. Ko pogodi o kome je reč ima od mene dve reputacije. ;)
118338-original-2d6lv.jpg

I ja sam. Pogledaj samo neke od pohvala:
1.he he dobra ti ona slicica
reputation_pos.gif
2.Ti si kralj sa ovim slikama (iako si zvezdas(cigan)):D veliki pozdrav
reputation_pos.gif
3.za ovo definitivno zaslužuješ reputaciju i :kiss:

Jeka#26:
I ono zbog cega volim Engleze, ono sto igraci sa strane nikada nece moci da shvate:
EMP-2276221-1.jpg

Znaci ovo samo kod engleza ima i nigde vise???
Postoji ISTA ovakva slika, samo nisam uspeo da nadjem a dobro se secam, na mecu Milan - C.zvezda Bosko Jankovic lezi povredjen a Kostakurta mu pomaze.

@Dean Keaton Celzi - Liverpul je prilicno omrazen derbi medju pristalicama jednih i drugih za razliku od Milan - Zv(ij)ezda koji se sretnu jednom u 100 godina...tu lezi tezina ove slike...

Znaci ovo samo kod engleza ima i nigde vise???
Postoji ISTA ovakva slika, samo nisam uspeo da nadjem a dobro se secam, na mecu Milan - C.zvezda Bosko Jankovic lezi povredjen a Kostakurta mu pomaze.
Ne samo kod njih, ali gde si ti video da igrac Partizana izigrava fizioterapeuta igracu Crvene zvezde? Da zivimo jos 100 godina to necemo da vidimo.

Plus u pitanju su Celzi i Liverpul i u pitanju se Frenki i Stivi - dve osmice i uvek se vodila polemika oko toga da li je bolji Frenki ili Stivi.
Navijaci L'pool-a Frenkija zovu "Fat Frank" a navijaci Celzija Stivija "Stevie Me" .... Zbog toga je ovo stvarno nesto posebno.

Osim toga svi igraci sa strane koji dodju na ostrvo nikada u potpunosti ne ukapiraju njihovu filozofiju igre. Necu sad da pricam bajke da nisu prljavi i da do srzi postuju fer plej, ali generalno je to kod njih bitnije nego pobeda. Igra se grubo, ali zbog toga su retki Englezi koji se 3h valjaju po travi, jer odmah sledi sa trbina "Cheat!Cheat!Cheat!"

Na jednoj utakmici se desilo da igrac nije hteo da izbaci loptu dok se protivnik uvijao od bolova, i ovom je poceo ceo stadion da zvizdi ( i njegovi i protivnicki fanovi).

Back