8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
v.v.ilic:Bojim se izbrisaće mi sliku na "onoj" temi, pa ko velim da ne padne u zaborav. Kitonova noćna lampa
Sa tobom treba po Ajsovom postupku:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v.v.ilic:Bojim se izbrisaće mi sliku na "onoj" temi, pa ko velim da ne padne u zaborav. Kitonova noćna lampa
Ako si mislio da prekidač koristi rukom onda si se grdno prevario. Kiton to radi kao sa cuclom!
Nema tih fazona. Ime i dobijaš repku.eee, ovaj je mrsaviji
e, a znam al' necu da kazem, daj rep.![]()
Nema tih fazona. Ime i dobijaš repku.![]()
![]()
![]()
Dajem ti još dva pokušaja. Ovi ti nisu uspeli. A videćeš da će se on sam poznati i prijaviti.imam 3 pokusaja !!!
JA![]()
salim se
ti
al' o5 nije toliko deb'o![]()
![]()
jao sta covek uradi da bi dobio reputaciju![]()
![]()
![]()
Jeka#26:I ono zbog cega volim Engleze, ono sto igraci sa strane nikada nece moci da shvate:
![]()
Znaci ovo samo kod engleza ima i nigde vise???
Postoji ISTA ovakva slika, samo nisam uspeo da nadjem a dobro se secam, na mecu Milan - C.zvezda Bosko Jankovic lezi povredjen a Kostakurta mu pomaze.
New Age:A samo kod nas ima za jaja...mada je reprezentacija u pitanju... (Mirkovic u'vatioJarnija)...
Ne samo kod njih, ali gde si ti video da igrac Partizana izigrava fizioterapeuta igracu Crvene zvezde? Da zivimo jos 100 godina to necemo da vidimo.Znaci ovo samo kod engleza ima i nigde vise???
Postoji ISTA ovakva slika, samo nisam uspeo da nadjem a dobro se secam, na mecu Milan - C.zvezda Bosko Jankovic lezi povredjen a Kostakurta mu pomaze.
Dajem ti još dva pokušaja. Ovi ti nisu uspeli. A videćeš da će se on sam poznati i prijaviti.![]()
![]()
![]()
Kad ovo pročita ima da te obesi!ma ko bre, rainbow![]()
Kad ovo pročita ima da te obesi!![]()
![]()
Nije bre on.
Hajde, još jednom. Ako ne pogodiš biće to zato što ga kao Deliju ni ne znaš jer se priklonio onoj drugoj strani. Javio se danas ali me sigurno drži na ignore pa nije video svoju sliku.![]()
![]()
![]()