DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.391
Niti unutra ima nesto mesto za sminke i te gluposti, nego francuska posla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dugogodisnji vlasnik, uvezen iz Slovenije i odrzavan je lepo, tako da sem malog i velikog servisa i nema neko ulaganje izvesno vreme.Tosu ti ženski automobili imaju pedale za usko stopalo tj žensko. Moraš šimike da nabaviš u tome voze francuzi. Inače lep i očuvan auto![]()
i plus atest opa 600 evra, neka hvala.Sad još sekvent plin, jesi krenuo da se raspituješ? Ovde po bg tražr po 400-500 evra.
jeste ali rezervni opet zauzima mesto u gepeku, ne isplati mi se to bacanje para.Imaš sad i te torusne rezervoare za ispod vozila rezervni točak
A koliko sam ukapirao ljudi uglavnom ispregovaraju ugradnju na 300-350e.
Golf 2 gti 120 ks 800kg ako se ne varam imao diskove pozadi trebalo je to zaustaviti. Išao je kao praćka.Tih 100 konja je kao sad da imas auto od 150 konja i vise jer je tezina manja, opet po meni su trebali diskovi.
mislim da je ipak tezi.Golf 2 gti 120 kila 800kg ako se ne varam
Ja volim kad je auto daily, da ne trosi mnogo da bude pouzdan i da delovi budu pristupacni i naravno da ide dobro, stabilnost, upravljivost se podrazumeva.Corado je bio potežak pa 160 ks nije bilo nešto mnogo puno ali dovoljno da se preiebe sve. Ugl golf gti mi ostao kao najbolja praćka iz tog vremena. E da i svemirac m3 ali to je već bilo puno elektronike.
Danas sve ispod 250 ks su taljige.