DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.274
Pezou ne trebaju 20 da bi bio stabilan, opet ne kapiras poentu stariji automobili su uzi i gume uvek izgledaju broj vece na 15 bi bas izgledao nabudzenije ali to mi nije cilj.Pa to su klikeri a ne točkovi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pezou ne trebaju 20 da bi bio stabilan, opet ne kapiras poentu stariji automobili su uzi i gume uvek izgledaju broj vece na 15 bi bas izgledao nabudzenije ali to mi nije cilj.Pa to su klikeri a ne točkovi![]()

I karb je dobar ali ne za ovaj auto.Stavi karburator![]()

Ne verujem da je gori od Mercedesa A klase tih godina, u tu mecku sam se vozio vise puta ali u coopera nisam, mada kazu da se lepo vozi.Svideo mi se iako je težak krš od auta jbg
Lamelu da zameniš skidaš ceo prednji trapNe verujem da je gori od Mercedesa A klase tih godina, u tu mecku sam se vozio vise puta ali u coopera nisam, mada kazu da se lepo vozi.
da zameniš račvu vode skidaš akumulator i kompjuter
nemački inženjeri 
Dobro, kod mercedesa ceo motor da zamenis alternator.Lamelu da zameniš skidaš ceo prednji trap![]()

Kod mene su normalni farovi od polikarbonata i lako se to menja.To su ti ovi glupi polumesec farovi pa slomiš ruku za žmigavac i poziciju.
Kod reno megana skidaš točak i branik zbog sijalice![]()
Mada ima istine sa Meganom ....mislim da je 2 generacija bila neki cabrio ...pre nekih godinu i po svratio nesto kod autoelektricara i vidim nervozan i psuje kako se namucio oko farova za maglu ...i jos pohvali moj 205 e na ovo moze da se radi normalno ....jbm ti meganaTo su ti ovi glupi polumesec farovi pa slomiš ruku za žmigavac i poziciju.
Kod reno megana skidaš točak i branik zbog sijalice![]()