Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tosu ti ženski automobili imaju pedale za usko stopalo tj žensko. Moraš šimike da nabaviš u tome voze francuzi. Inače lep i očuvan auto 🤗
Dugogodisnji vlasnik, uvezen iz Slovenije i odrzavan je lepo, tako da sem malog i velikog servisa i nema neko ulaganje izvesno vreme.
Eventualno sledece godine all season gume pozadi da mu ubacim a napred samo rotiram zimske i letnje posto su dobre.

Bezveze mi sto stavili dobose pozadi jer auto nije slab bas , doduse nije ni pretezak 1090 kg i nervira me jedna stvar 306 nema board kompjuter nijedan model, a ovako ga natrpali sa opremom sto neka ni skuplja i luksuznija kola nemaju....nego to je to oldschool sa modernizmom sto se tice nekih materijala i opreme.Ovako mogu da kazem da sam zadovljan kako ide, vuce od 3000 obrtaja ko lud prosto zalepi za asfalt kao karting a nije tvrd, a ovako moze da se vozi i penzionerski...malo sam pretrazivao motor nije obican benzinski nego se ugradjivao u neke sportske modele doduse manje tezine kao sto je 106 rally, xsi Citroen Saxo VTR, VTS.....Blok mu je od gvozdja a glava od aluminijuma.

Pre sam gledao i 1.8 16 v ali taj auto sa tim motorom je tromij i vise trosi, prvo sam gledao XSI od 120 kusur konja ali taj motor ima veliki obrtni momenat i ne moze normalno da se vozi ludnica od auta,,,onda sam licno gledao i jedan od 2.0 16 v 133 konja ali mnogo treba ulaganja, zapusten je i mnogo trazi prodavac za njega...

Corado je bio potežak pa 160 ks nije bilo nešto mnogo puno ali dovoljno da se preiebe sve. Ugl golf gti mi ostao kao najbolja praćka iz tog vremena. E da i svemirac m3 ali to je već bilo puno elektronike.

Danas sve ispod 250 ks su taljige.
Ja volim kad je auto daily, da ne trosi mnogo da bude pouzdan i da delovi budu pristupacni i naravno da ide dobro, stabilnost, upravljivost se podrazumeva.
I zbog toga volim francuske hatcheve jer tu su bili nenadmasni kao sto je BMW pravio vrhunske limuzine.

Back