Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo prvo jos i da razumem ali ono drugo nikako. Prava upotreba momenta je pri preticanju, kad recimo ides od Sapca za Loznicu, e tu uvek ima kamiona i to u kolonama, a ima i dosta krivina, pa je jeko bitno da auto povuce dobro na manjem broju obrtaja da ne gubis vreme za saltanje u nizu. Dok sam vozio yuga bila je muka ziva obilaziti kamione jer zaista i drze onih 80 koliko im je dozvoljeno. Sa xsarom krenem da obidjem jednog pa skontam da sam obisao dva :D . Da imam nekog mustanga to bi tek bilo uzivanje! Ne moras ni da pazis pri preticanju dal je onaj iza krenuo tebe da pretice, samo stisnes gas! A vi posto nemate takve puteve nego su lepo sa vise traka i pravi, nikada necete osetiti pravo zadovoljstvo voznje, nego samo od semafora do semafora i to je to.

Xѕara има баш велики распон што се тиче мењача... једном приликом сам се возио са стрицем 150km/h у четвртој и тек онда је убацио у пету... иначе то је био 2.0HDi... стварно што се тога тиче заиста су одлични јер је као што Garwor рече потребно је то на нашим путевима нарочито кад наиђу неки Турци или Бугари са камионима па кад их нагазе не можеш их стићи... сећам се једном сам ишао као Зрењанину и туда је баш прав пут и широк и све и нема гужве... стигнем неки камион иде око 80km/h... Возио сам тада Пасата и кренем да га обиђем... видим ја нешто то слабо иде, али успем ја да га обиђем погледам кд ја идем 140km/h... успорим ја на 110km/h и јбт наредних 25км тај исти камион је ишао мени у дупету :shock: значи ненормални су... иначе ишао сам путем БГ-ША-ЛО-ЗВ-Тузла са овом стричевом Xsarom... Стигао сам невероватно брзо за око 2h... Иначе ми је са пасатом требало минимум два и по сата, а са овом 128-ицом да не причам... без три сата не крећем...

jomini:
Ovako...

Treći sam vlasnik, kupljen je ovde 2001. 13200 eura me koštao, 250 eura prevod auta. 218ks, čipovan na 265 uz blokadu brzine na 245km/h. Xenon farovi, muzika od 250 eura (Pioneer), na njemu 4 zimske gume Sava eskimo S3, nove... Uz auto dobio lavlju kandžu, alarm, set originalnih zadnjih svetala (na njemu su drugačije, videćete sutra), još 4 felne one žuto-zlatne sa 4 Bridgestone potenza ZR gume. Na autu su sportski diskovi sa čeljustima sa natpisom Subaru), originalne dobio takođe. Rezervni jedan far (levi), nekakav KM filter (ili tako nekako), set novih Bosh svećica.
Kredit hipotekarni, rata oko 180 eura mesečno. Otplata može kad god budem imao para, maksimalno 15 godina...
Svaka cast... cestitam(sa malim zakasnjenjem) :)

Nego reci mi koje je godiste? Mislim da je to model od '99 na dalje...
Bese 2000cca sa turbinom?
Ako sam dobro pogledao 6.1s do 100km/h 290Nm obrtni momenat... e sad sto je cipovan to je druga prica:) samo dosta su ga zbudzili sa cipom, ko zna sta je radjeno.
Ako ti trosi 15l po gradu to je ok nije mnogo mada proveri ti to:)
I cena 13.2k je prilicno ok...
Koliko inca imaju te felne?
I jednom kad budes vozio pogledaj koliko ides u petoj pri 3k obrtaja npr. :)

Moracu jednom do ns-a pa da se okupimo svi na miseluku malo da se igramo hehe:D

Jos jednom cestitam ;)

Impreza od '92-2000. godine izgleda baš tako. Ovaj je 2000. godište, ali kupljen je kod Ćurčića 2001.
2000ccm turbo, felne 16''. Gume 205/50r16, ali ove trenutno na njemu su malo višlje (zimske su) pa je dimenzija 205/55r16. Od tuninga, samo je kompjuter bio poslat u Švajcarsku ako se dobro sećam.
Inače, danas se na semaforu malo zabunio jedan BMW trojka... Šteta za njega, bilo puno ljudi. :D:D:D Ali pogreši čovek. ;)

Back