Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
ja sam mog danas naterao na 90 u drugoj, mislim da bi mogao i 100.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, drugačiji prenos u menjaču... U zavisnosti od svrhe i potrebe auta. Tako da sama snaga motora bez odgovarajućeg prenosa u menjaču ne može na trkama ili reliju da donese dobar rezultat...Garwor:ja sam mog danas naterao na 90 u drugoj, mislim da bi mogao i 100.

Svaka cast... cestitam(sa malim zakasnjenjem)jomini:Ovako...
Treći sam vlasnik, kupljen je ovde 2001. 13200 eura me koštao, 250 eura prevod auta. 218ks, čipovan na 265 uz blokadu brzine na 245km/h. Xenon farovi, muzika od 250 eura (Pioneer), na njemu 4 zimske gume Sava eskimo S3, nove... Uz auto dobio lavlju kandžu, alarm, set originalnih zadnjih svetala (na njemu su drugačije, videćete sutra), još 4 felne one žuto-zlatne sa 4 Bridgestone potenza ZR gume. Na autu su sportski diskovi sa čeljustima sa natpisom Subaru), originalne dobio takođe. Rezervni jedan far (levi), nekakav KM filter (ili tako nekako), set novih Bosh svećica.
Kredit hipotekarni, rata oko 180 eura mesečno. Otplata može kad god budem imao para, maksimalno 15 godina...

samo dosta su ga zbudzili sa cipom, ko zna sta je radjeno.

a pitao sam jer mislim da subaru impreza od '00 godista ne izgleda tako bas9000068Mustang428CJ:Koliko je presla?
Ma oduvao ga k'o slinu... Nisam hteo, krenusmo zajedno onako normalno, kad rođeni dade po gasu?!?! I onda je postajao sve sitniji i sitniji u retrovizoru...Garwor:haha, jesi mu pokazao ko je King of the Street?![]()