DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.239
Da ne razmisljas da pazaris bembaru?Pa ja mislim da se to nije ni zagrejalo na 200 000
Moze to puno da predje to je sigurno nego i sam znas da su ti moderniji motori zahtevniji za odrzavanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne razmisljas da pazaris bembaru?Pa ja mislim da se to nije ni zagrejalo na 200 000
Ma znam sve ali da zivnem malo mnogo je mator a4 2001,ipak elektronika kapiram pokaze odma sta je kvar,kod ovog obicno curenje antifriza ne mogu da mi rese zato sam pukoDa ne razmisljas da pazaris bembaru?
Moze to puno da predje to je sigurno nego i sam znas da su ti moderniji motori zahtevniji za odrzavanje.
sva ta elektronika u kola danas je djubre. Koga interesuje spoljna temperatura, dal je guma na 212 sa pritisak, kolko trosi u momentu, da ce me kompjuter obavesti kad udarim u drvo............ziva glupost , samo bespotrebno nabijaju cenu.Ma znam sve ali da zivnem malo mnogo je mator a4 2001,ipak elektronika kapiram pokaze odma sta je kvar,kod ovog obicno curenje antifriza ne mogu da mi rese zato sam puko
jbg istina ali treba da se naviknemo,manji pritisak u gumi konstatuje,bolje za nassva ta elektronika u kola danas je djubre. Koga interesuje spoljna temperatura, dal je guma na 212 sa pritisak, kolko trosi u momentu, da ce me kompjuter obavesti kad udarim u drvo............ziva glupost , samo bespotrebno nabijaju cenu.
Torzija je zastareo sistem vesanja.Tacno tako i plus ja imam torziju i onda normalno da je auto stabilniji ...jedan se zaleteo sa astrom prve generacije presao na moju stranu malo, ne vozi se toliko brzo ako auto nije stabilan, covek treba da proceni mogucnosti svog auta.
Nije zastareo i noviji Pezo koriste, samo je modernizovano.Torzija je zastareo sistem vesanja.
Problem je kad pocnu ti senzori da zezaju e onda glavobolje, nekad nece auto da upali ako zeza senzor bregaste ili senzor lambda sonde.jbg istina ali treba da se naviknemo,manji pritisak u gumi konstatuje,bolje za nas
Pa i meni se pali senzor ulja ok 20€ nije problem zamenicu sa uljem sledeci put,upali se i za abs+struja ponekad,to su sitnice ali kad nemam normalnog majstora nagomila seProblem je kad pocnu ti senzori da zezaju e onda glavobolje, nekad nece auto da upali ako zeza senzor bregaste ili senzor lambda sonde.
Pitaj ga za saltanje ako mozesTo ima moj komšija stalno ga fulja svuda mu tesno i kuka da je od aluminijuma
To je neispravan hoće malo u sport modu da luduje ali nikakvo trzanje ako je ispravan. Mi drndali u vožnji onaj xdrive prekidač i sport auto skako ko ždrebacProbao sam 1 520 i pri saltanju se oseca trzaj,krenu obrtaji pa padnu iako je isti pritisak na gasu,kaze treba tako dok moj multitronic ko avion samo gas nema muva da trzne,ako je takav da radi kao manuelni zajebi

https://forum.krstarica.com/threads/bmw-320d-savjeti-oko-kupovine.824968/Ma znam sve ali da zivnem malo mnogo je mator a4 2001,ipak elektronika kapiram pokaze odma sta je kvar,kod ovog obicno curenje antifriza ne mogu da mi rese zato sam puko
Mora bez trzaja da menja, normalno je da padnu obrtaji. Multitronic je isto sto i menjac kod skutera.Probao sam 1 520 i pri saltanju se oseca trzaj,krenu obrtaji pa padnu iako je isti pritisak na gasu,kaze treba tako dok moj multitronic ko avion samo gas nema muva da trzne,ako je takav da radi kao manuelni zajebi
Ma nije ni doso do 2000 pada i osecaj kao manuelni keve mi,jos sam primetio na preko 120/h tvrdji volan,kaze i to trebaMeni je ludovao u EKO modu krene prva ili druga dogura ga do 2500 i onda padne ali nema trzaja. Kakav je to eko koji na toliko zavrti u sporoj vožnji?!?? Opasni nemački krševi

Taj pad se oseti na saltanju,ma zloMora bez trzaja da menja, normalno je da padnu obrtaji. Multitronic je isto sto i menjac kod skutera.
Sa koliko si se BMW-a trkao po krivinama do sad?Video sam kako me otresao po krivinama, ajde bre ne pricaj gluposti izgleda da uopste ne znas koliko je 205 stabilna i brza u krivinama, on moze samo na pravcu da me "otrese" jer normalno kad ima najmanje 200 konja i 400NM , sto me Audi A6 nije otresao nije uspeo ni da se priblizi .
Ne volim neko da me podcenjuje i pravi ludim.
jesi ti svestan svoje nesvesnosti da je taj model iza GTI i da je kostao 9000 funti u Englesku sto po danasnjem kursu i inflaciji je 18000 funti!
Nista ne planirano..Alfa navikavaj se![]()