Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma znam sve ali da zivnem malo mnogo je mator a4 2001,ipak elektronika kapiram pokaze odma sta je kvar,kod ovog obicno curenje antifriza ne mogu da mi rese zato sam puko
sva ta elektronika u kola danas je djubre. Koga interesuje spoljna temperatura, dal je guma na 212 sa pritisak, kolko trosi u momentu, da ce me kompjuter obavesti kad udarim u drvo............ziva glupost , samo bespotrebno nabijaju cenu.

Probao sam 1 520 i pri saltanju se oseca trzaj,krenu obrtaji pa padnu iako je isti pritisak na gasu,kaze treba tako dok moj multitronic ko avion samo gas nema muva da trzne,ako je takav da radi kao manuelni zajebi
To je neispravan hoće malo u sport modu da luduje ali nikakvo trzanje ako je ispravan. Mi drndali u vožnji onaj xdrive prekidač i sport auto skako ko ždrebac :lol:

Poslednja izmena:
Video sam kako me otresao po krivinama, ajde bre ne pricaj gluposti izgleda da uopste ne znas koliko je 205 stabilna i brza u krivinama, on moze samo na pravcu da me "otrese" jer normalno kad ima najmanje 200 konja i 400NM , sto me Audi A6 nije otresao nije uspeo ni da se priblizi .
Ne volim neko da me podcenjuje i pravi ludim.
Sa koliko si se BMW-a trkao po krivinama do sad?
Sa tim jednim?
I na osnovu tog jednog piskaras o 205 kao da je bogom dan i najbolji na svetu?
Ajd ne lupetaj majke ti rodjene jer ispadne da je aut industrija stala kad je prestao da se praoizvodi 205 koji je sam jedan automobila sa dna skale jer je to najjeftiniji Pezo bio.
Ide mi na K to tvoje hvaljenje tog auta koji je nista narocito i nista specijalno.
Da je tako dokaz ti je broj tih automobila na ulici gde ga Golf 2 pojede samo tako jer da je bio toliko dobar kako pises vozio bi se vise nego i jedan drugi a u stvari ga je bilo i u najboljim vremenima malo na ulicama.Danas ga maltene nema.
To sto si ti balavac pa gledas na YT trke napucanih GTI modela kojima je radjeno ko zna sta kako idu i poredis svoj standardni primerak sa njima je za smejanje.

20221221_130107.jpg

Back