igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.950
Zupcasti menjo sitnica sta skacete..Fakticki jako jeftinim set..INA 75€ remen vodena pumpa i spaner ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlepše stvari dolaze neplanirano.Nista ne planirano..

Pa jel bilo jeftinijeg Pezoa iz tih godina?Sta rece najjeftinji modeljesi ti svestan svoje nesvesnosti da je taj model iza GTI i da je kostao 9000 funti u Englesku sto po danasnjem kursu i inflaciji je 18000 funti!
https://www.theparking.eu/used-cars/peugeot-205-xs.html
Mene bi bilo sramota da se bavim prodajom vozila da sam na tvom mestu jer prvo ne poznajes elementarne stvari, uporedjujes golfa 2 sa 205 koji nisu ista klasa vozila, drugo da nije bilo 205 Pezo ne bi ni postojao vise kao proizvodjac automobila, tvoj mozak ne moze da prihvati koliko je 205 legendarni auto a da nije bilo 205 ne bi bilo ni 309 ni 405 koje su i same bazirane na taj auto niti bilo koji drugi Pezo.Pa jel bilo jeftinijeg Pezoa iz tih godina?
Ludilo sta ti poredis sa BMW-om.
Ali ludilo.
Imao si 309 koji je skuplji pa 405 koji je jos skuplji tako da je taj 205 samo najjeftiniji model Peugeot-a.
Jel to ne shvatas?
I onda ga poredis sa BMW-om koji ce da te oduva kad pomisli a to sto si se ti uhvatio jednog koji nije hteo da vozi kako treba i mislis kako si baja u kanti staroj 30 godina to je za medalju.
205 je bio spejs šatl u odnosu na buđavog golfa 2Mene bi bilo sramota da se bavim prodajom vozila da sam na tvom mestu jer prvo ne poznajes elementarne stvari, uporedjujes golfa 2 sa 205 koji nisu ista klasa vozila, drugo da nije bilo 205 Pezo ne bi ni postojao vise kao proizvodjac automobila, tvoj mozak ne moze da prihvati koliko je 205 legendarni auto a da nije bilo 205 ne bi bilo ni 309 ni 405 koje su i same bazirane na taj auto niti bilo koji drugi Pezo.
Vrhunski poznavaoci automobila se slazu da je 205 klasa za sebe i benzinci i dizel motori.
Golf 2 je za prasici, krompiri i tako te stvari205 je bio spejs šatl u odnosu na buđavog golfa 2

Sa tvojim Freementom mi apsolutno nista ne mozes u krivinama znaci samo bih ti ovakoSta se pravis pametan kad vozis auto od par stotina eura?
Pokazujes koliko nesto vredi preko ali to nesto je u savrsenom stanju bez tackice dok ovaj tvoj je sa ratkapnama pijacarkama i u Srbiji vredi 300€ u vrh glave.
I sta se pravis grbav kad je sve od Peugeota tada bilo skuplje tj svi modeli i zato kazem da ti je auto sa dna skale.
Ako to ne mozes da razumes jer ti je udarila pena na usta koliko si zaludjen tim krsem onda sta cu ti ja.
Bolesno je nesto tako uzdizati a pritom je bilo mnogo mnogo boljih automobila i u ono vreme i danas i poredis taj auto sa BMW-om sto je svakom iole poznavaocu automobila smesno za medalju.
Evo ja mogu da dodjem sa Freemontom i otrescu ste samo tako a imam ubrzanje od 12s dok svaki taj BMW ima ubrzanje ispod 10s i ti pricas o lezanju u krivinama a danasnja kola su bola daleko od tih starih kanti koje sam za razliku od tebe ja vozio kad su bila mlada kola a ti nisi ni seo u njih i lupetas.
Odogovorno tvrdim da se mnogo uradilo na stabilnosti u odnosu na kola iz 90-tih tako da prdis u prazno uzdizuci krsinu a pljujuci po drugima neopravdano.
Eto ti mario isto serre po nemcima a sam vozi nemca dok mu koreanac sluzi da ga uzdize a ne znamo ni sami zasto jer i Yugo 55 je tih 60k km radio i isao besprekorno.
pokazao, a sto se tice ovako brzine moj auto moze da ide do 175-180 maksimalno a to uopste nije ni bitno.Sa konstantacijom da se dosta uradilo po pitanju stabilnosti se apsolutno slažem. Osetna je razlika između auta iz 2000. god, 2010., god i 2020, god uvek u korist mladjeg. Svaka generacija automobila donosi mnogo veću stabilnost, a i ostale kvalitete.To je auto od par stotina eura.
Pokazujes koliko nesto vredi preko ali to nesto je u savrsenom stanju bez tackice dok ovaj tvoj je sa ratkapnama pijacarkama i u Srbiji vredi 300€ u vrh glave.
I sta se pravis grbav kad je sve od Peugeota tada bilo skuplje tj svi modeli i zato kazem da ti je auto sa dna skale.
Ako to ne mozes da razumes jer si zaludjen tim autom onda sta cu ti ja.
Čudno je nesto tako uzdizati a pritom je bilo mnogo mnogo boljih automobila i u ono vreme i danas i poredis taj auto sa BMW-om sto je svakom iole poznavaocu automobila smesno za medalju.
Evo ja mogu da dodjem sa Freemontom i otrescu ste samo tako a imam ubrzanje od 12s dok svaki taj BMW ima ubrzanje ispod 10s i ti pricas o lezanju u krivinama a danasnja kola su bola daleko od tih starih koje sam ja vozio kad su bila mlada kola.
Odogovorno tvrdim da se mnogo uradilo na stabilnosti u odnosu na kola iz 90-tih tako da kritikuješ druge neopravdano.
Eto ti Mario isto priča o Nemcima a sam vozi Nemca dok mu Koreanac sluzi da ga uzdize a ne znamo ni sami zasto jer i Yugo 55 je tih 60k km radio i isao besprekorno.