DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.284
Potrosnja ulja oko 100ml na 1000km doduse bilo je dosta kratkih voznji jedno vreme .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hteli bi da im je veliki a tek posle vide da to ima i manaA ti bi auto koji je duzi i veci da operes sa isto jednim zetonom?
Pa vidis,to nikad nije bilo moguce.

Nek je sa srecom i da sluzi dobro.Oktavija prosla detaljan pregled. Turbina nova, kvacilo relativno skoro promenjeno, diskovi i plocice skoro menjani i u odlicnom stanju. Akumulator treba da se zameni i da se odradi mali servis. Kaisevi da se ne diraju do daljenjeg, veliki servis radjen pre dve godine u ovl. servisu, pre 40k km. Sve u svemu, stanje vise nego korektno. Jedva cekam da uzmem tablice pa u voznju.
dzaba im elektronika i sva cudesa ovoga sveta Pezo je car krivina.Da li si ti svestan sta pises?Prosto obozavam ove sto se kurche u novije Bmw njih volim nekako posebno da izvozim kroz krivine a nikako ne mogu da me sustignudzaba im elektronika i sva cudesa ovoga sveta Pezo je car krivina.
Video sam kako me otresao po krivinama, ajde bre ne pricaj gluposti izgleda da uopste ne znas koliko je 205 stabilna i brza u krivinama, on moze samo na pravcu da me "otrese" jer normalno kad ima najmanje 200 konja i 400NM , sto me Audi A6 nije otresao nije uspeo ni da se priblizi .Da li si ti svestan sta pises?
Ocigledno nisi al neka ti bude jer si mlad i o kolima ne znas mnogo a pogotovo sto se nisi navozao kola i pises o nekima kad da su pravljeni za invalide.
Taj BMW kad bude hteo ima da te otrese kao slinu ali naravno za volanom mora da bude i vozac a ne neki lik koji ne zna da vozi.
Tacno tako i plus ja imam torziju i onda normalno da je auto stabilniji ...jedan se zaleteo sa astrom prve generacije presao na moju stranu malo, ne vozi se toliko brzo ako auto nije stabilan, covek treba da proceni mogucnosti svog auta.Sigurnije se osecam na manjim felnama u krivinama,manji auto bolje ide tu cini mi se
Pa da 50-60/h na 18icama nema brze po ovim u kraju krivinama,70/h na 16icama i corsom sam isao stabilnije miTacno tako i plus ja imam torziju i onda normalno da je auto stabilniji ...jedan se zaleteo sa astrom prve generacije presao na moju stranu malo, ne vozi se toliko brzo ako auto nije stabilan, covek treba da proceni mogucnosti svog auta.
70km/h vozim sa jednim prstom u krivinama.Pa da 50-60/h na 18icama nema brze po ovim u kraju krivinama,70/h na 16icama i corsom sam isao stabilnije mi
Pa ja mislim da se to nije ni zagrejalo na 200 000Dobar auto i motor je dobar ali ko ima kesa za odrzavanje ipak je to bmw.