mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.070
Nije moj ali ga vozim i perem. Užasno nepregledan auto ne znam što nemci prave ovako demode automobile. Hauba tri metra. Za hyundai mi treba 1 žeton za ovaj 2

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam zadovoljanAli sladak je Pežojčić.

Jbg ovamo XS pa ovo pa ono ,pa vredi 5000 a ratkapne sa pijace i to jedna je tu a druga otisla na godisnji.Ciscen enterijer pa izbacen da se susi .
Pogledajte prilog 1246702
A ti bi auto koji je duzi i veci da operes sa isto jednim zetonom?Za hyundai mi treba 1 žeton za ovaj 2
Ma znam da su ove ratkapne smece, ne mogu ocima da ih gledam...ispala mi jedna niz put ...neka je.Jbg ovamo XS pa ovo pa ono ,pa vredi 5000 a ratkapne sa pijace i to jedna je tu a druga otisla na godisnji.
Ne ide kako god okrenes.
Znaci prva rodavnica i da kupis neke krstene.
Da si tu u NS ja bih ti poklonio jer imam od Peugeota neke matore original ali cele.
Ma može nego felne imaju neke spajkove koje moraš da drndaš sa svih strana i to mi je progutalo jedan žeton. Pošto je selo u pitanju 100 din je 100 sekundi u gradu je 120 din 60 sek. I kafa sa šlagom je 100 din a u bgd 250-300 din.A ti bi auto koji je duzi i veci da operes sa isto jednim zetonom?
Pa vidis,to nikad nije bilo moguce.

Jeste to pravi terenac, ali ubi bubrege i kičmu sem kad je potpuno opterećen, što je retko. Ne treba mi to u životu.
Valjda onaj pre. Pazi, sedišta su udobna, ali od puta dole tuče ... uh...Najnovijem ili nekom starijem modelu? Pisem za trenutno aktuelni.

Malo ga oprao pre povratka u Sloveniju.