botr
Iskusan
- Poruka
- 6.170
Kako Francuz zamislja elektriku. Uzmes dva parceta lima, spojis zicice na njih i sve to uglavis u plastiku, sto ispada iz lezista nema veze, valjda nisu predvideli da put moze da ima rupe i razne neravnine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napredovala tehnika. Skener + dorada + Scangrip lampa.Za crvenu lakirer mora da ima baš dobro oko
Skida se ta plasticna lajsna.E jesu šou program crkne fasung menjaš vrata hahaha
Ne toliko Reanult koliko Citroën ali ubacuju plastiku.. Meni na Opelu kog Renault pravi je ceo prednji dio od plastike. Razleteo se kad sam se sudario a nije nešto jak udar bioJa bih rekao da kod Renoa limarija bas valja. Na par mesta imam izguljeno do lima i nema ni tackice korozije.
Čuj 60-80% razradzivac ..Ko to tako mešaPod i rub pozadi.
Kad smo kod limarije, za koji dan se radi sve sto ima bilo kakva ostecenjaPogledajte prilog 1208533
. Zar ne ide 40:50:10Gušće je dosta teže da baciš boju lepo ,ne bacaju pištolji dobro sa većim duznama ..2x je bolje sa malo redom smesom ..ali nzn davno sam lakirao nije teško ko ima ruku ok pistolj i I zna kako se radi ..Ovo je baza. Ide 1:1, ali posto je crvena slabo pokriva, pa je savet da ide manje razredjivaca.
To si sad kupio?opel astra k enjoy model 2020. to je to valjda 77kw turbo
Pogledajte prilog 1210489
Enjoy opremaMaglenke i ratkapne?!?? Koji je to paket opreme jbt inače lep auto opel pravi baš lepe automobile oduvek. Baš se potrude za svaki auto, nemaš zamerke kao kod ostalih. Zato im redizajn ostane neupadljiv.
2020. sliku sam nasao na netu, ali to je to.To si sad kupio?

Jel to kod onog tajkuna ?