Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Njemu baš lepo stoje veliki točkovi to mi je uvek upadalo u oči. Kupuj one felne i neke polovne gume ima ih starih par god za 15-20 evrova po komadu.
Imam original celicne felne od njega ,sve 4 ...to zbog tehnickog ,e sad kako bi to uticalo na upravljivost,na okretanje volana sa 15 i to je znak pitanja ,za 14 znam da bi mogle zato sto i po fabrickom idu.

Za zimu su ok ali za leto odvratne. Kupuj one felne. Ja sam sad skoro kupio stilauto 15" ko nove i ko nove zimske gume plus šrafovi i montaža izašlo me sve 11.000 din

Samo sediš i gledaš pa ponudiš duplo manje nego što traže recimo umesto 100 mu ponudiš 50 ili 40 evra neće to niko da kupi. Ovi što su prodali autoa sačuvali nove zimske gume koje im nikada više neće odgovarati dimenzija prodaju po 1000 din kom.

Poslednja izmena:
E da ,sto se tice plina dobro radi ,pali sve normalno ,nikada nisam imao eksploziju ni na glavi ni na auspuhu ,samo je moralo malo da se dosteluje ,ulje vrlo malo trosi ,nekih 100 ml na 1000 km ,nista nisam morao da dolevam stoji trenutno na 2/3 sipke ,jedno vreme bile neke krace voznje i paljenja ,pa se stvarao tzv majonez ,kad sam ga malo produvao sad nema nista.

Back