Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[/B]
Eto vidis nekim cudom ja sam samo sa tom Cuprom presao skoro 2000 km a evo sa RAV-om koji sam registrovao pre nedelju dana imam vise od 200 km. Vise ne vozim mnogo ali sasvim dovoljno da skontam sta valja a sta ne i sto se tice ocene automobila dali valja ili ne dovoljno mi je da predjem svega par km i slobodno mogu da zakljucim dali je nesto dobro ili ne.
A vise nista nije kao sto je bilo jer nesto je gore a nesto je bolje. Japanci su po meni slabiji nego sto su bili,evropljani su postali i bolji i gori al da novi motori ne prelaze km kao nekadasnji malo ste se prevarili jer prelaze i vise s tim sto smo prinudjeni da menjamo ono oko motora jer proizvodjaci moraju da zive od neceg a ne samo prodaje automobila.
Inace na VW TDI pumpa dizna motoru jedna dizna kosta tricavih 600+ eura a ima ih 4 i sreca je sto veoma retko odlaze. Mogu da zamislim posto su onda te dizne u originalu na japancu a eto opet ja ga vozim i bas me briga.:)
Kad bi tako gledali sta sve na kom ne valja onda bi vozio bicikl jer ne postoji savrsen auto tj ja ga cekam da mi javi covek jer nasao je Zastavu 750 sa neverovatnih 29k km a auto nikad nije pokisao i stoji na klocnama sa sve fabrickim najlonima jos na tapacirunzima i sedistima i ja mu dajem 1000 eura jer je auto u salonskom stanju.
I onda cu da se vozim ko covek a ne vi tu meni plivajuci zamajac ovo ono....:hahaha:

Daj odluči se više jel to ibica ili leon :hahaha:

Sveze doteran iz Stutgarta :) prevalio sam put od 2200km za 27 sati,malopre sam stigao,slike su slikane na benzinskoj pumpi u Danskoj kad kisa nije padala.

Sa srecom Master Chef da ga dobro vozis i jos bolje da promenis :)

Ti ne odustajes od Mercedesa :)

Ako nije tajna , koje je godiste ,kilometri , model i koliko je placen :)

Daj i neku sliku enterijera :)

Nego jedno pitanje za tebe: Obzirom da zivis u Norveskoj i da vi gore imate dosta snega kako se snalazis sa mercedesovom zadnjom vucom po snegu ili u delu gde ti zivis putevi se redovno ciste zimi i ne vozis po snegu?

Hvala na cestitkama,ovaj cu da teram minimum do 400000km :)
Auto je 2013,nov iz fabrike.Model E-klase facelift poceo pre mesec dana da se isporucuje.Cena ravno 90000 eura ovde u Norveskoj,inace u Nemackoj je valjda oko 50000.
A Mercedes po snegu je kao i svaki drugi auto,samo je izuzetno vazno da moras imati dobre gume,za mercedesa valjaju samo Michelin i Nokian,ostale nisu dobre jer hoce dosta da proklizava,u to su se mnoge moje kolege taksisti uverili kad su hteli da skrtare na gumama kad je dosla zima,inace mi ovde koristimo gume sa ekserima.

- - - - - - - - - -

Veoma lepo!
Nek ti je sa srecom i mnogo kilometara sa njim da predjes :)
Kad budes mogao, postavi i neke slike da vidimo kakav je unutra :D
Bice jos slika ove su samo bile onako usputne :)

- - - - - - - - - -

Ja bih rekao da je 2013. kilometri 2200, motor v6 dizel + struja, 231 ks, 7 brzina, a red je i da se cestita :klap:
4 cilindra :) motor

Daj odluči se više jel to ibica ili leon :hahaha:

Ti da mozes da povezujes stvari shvatio bi ali posto ne mozes...:whistling:
A ovamo prosipas pamet.:hahaha:
Kroz citanje postova lako bi i dete shvatilo da sam registrovao Ibizu Cupra i da sam je prodao a da sad imam neregistrovanog Leona FR sa 200 ks ali usled tvog nepoznavanja o cemu pricam ti shvatas da je automatski i Leon Cupra a takav Leon u toj izvedbi ima 240 ks a ne 200ks.

TI mozda vozis lesinu a moj Leon je takav auto kakav ne verujem da ces ikada u zivotu moci da kupis.:per:
Jer kako ti znas da je ovaj auto lesina tako i ja znam da ga nikad neces moci kupiti!:)
Posteno?
Cisto da malo paris oci na "lesini".:hahaha:
w2h8ba.jpg

Yugo dok se proizvodio,Zastavu 10 ,Ladu i tako te zar ne?
Jer novo je novo!:hahaha:
I veoma mi je zao sto moram da te obavestim da ja nemam dva auta pa da sam jedan registrovao a drugi "guram" po dvoristu nego imam desetak i sad posto ne mogu sve da registrujem onda sam igrao mozgom a ne srcem jer porodica je na prvom mestu a onda ja. Ako me razumes...:hahaha:

Dule jos nisi prodao Leona

kazu sve slabije ide prodaja u Srbiji

Pa vidiš da ima auto otpad i da prodaje leševe, delove i ko zna šta još :hahaha:

- - - - - - - - - -

Priznaj pico da si ga sveze oprao i nalickao samo da bi mu sto dublje uterao s "lesinom" hahahahaha
Sala mala ;)

Zato ga nije bilo ceo dan al **** ga blato na gumama :hahaha:

Master Chief, jel svaki taksista u norveskoj vozi ganc novu E klasu? :)

Koliko naplacujes voznju po km? z:D
Kao taksi Mercedes E-klasa je najprodavaniji auto u Norveskoj,Najbolju garanciju dobijas za njega, 300000km i 3 godine.
Cena voznje zavisi od doba dana,krece se od nekih 2 evra kilometar do 7 evra kilometar po noci,plus imas startnu taksu i taksu kad pozoves da te pokupi taksi.
Inace ovde je normalno da auto za jedan dan izveze minimum oko 630 eura za dan,od 5 ujutro do 12 u noc.

Back