Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ooo čestitam za Dačiju, super izgleda a još bolje joj stoji bela boja! Ja kada sam kupovao nov auto, mrzelo me da čekam mesec dana i uzeo sam sivu metalik, kajem se i danas :(
Ali novo je novo, uživaćeš, putovaćeš jer garancija ti daje neverovatnu udobnost! Skupite se vas nekoliko i pravac Pariz! Zamisli da si kupio neku lešinu od Duleta pa da ti prolupa motor posle mesec dana ko mom ortaku :hahaha:

Duleja 021 pa ti si ladno prodao felne :hahaha: Lepo ja kažem da to može samo u delovima da se proda :mrgreen:

Iwane cestitke i od mene i da te dugo sluzi masina a tako ce i biti jer taj motr se odlicno pokazao.
A ovaj glupi Mario ne zna da propozna dva razlicita automobila i to vam svima sasvim dovoljno govori koliko on iskustva sa kolima ima a ovde nam soli pamet.:hahaha: Sasvim dovoljno da i malo dete shvati.
Vozis znaci starog Logana?:hahaha:
Iwane izvini ali tvoj Logan je potpuno nov i novi model za razliku od ovog sto Mario80 vozi i koji je najtruljaviji automobil na trzistu jer gde god ga samo zagrebes krene korozija veoma brzo.Ako taj auto trba da parira mojim kolima onda cu se upiskiti od smeha!:hahaha::hahaha:
I tupsene ,mislim na maria,shavti da ja uzimam birabna kola a ne svaki les koji mi natrci i da moja kola mogu veoma mnogo kilometra da predju pa cak i vise nego tvoj novi auto. Vozis 1,4 motor iz proslog veka a pricas o novom autu?:hahaha:

Jel te boli mnogo ili malko? Moras kod lekara da ti ga pregleda jer moze i da otpadne jer mozda si pokupio bolest sa snajkom.:zcepanje:
Mora da si se nahvatao takvih riba na kile sa tim Hyundai-jem.:hahaha:
Ali ne, tebi auto ne sluzi za produzetak polnog organa jer je sigurno dugacak bar 15 cm kad se naljuti i snajke su zadovoljne.:lol:

Ej al mario80 kaze da to nista ne valja jer novo je novo a ostalo su lesine.:hahaha:
Pritom ne razmislja da ce jednog dana i njegov auto biti polovan sto vec i jeste i po njegovom razmisljanju je i to lesina.:mrgreen:
Master extra izgleda i Mecka je odlican auto u sta sam se i sam uverio pre dve nedelje kad sam preparkiravao Insigniu i A4 2010 a onda seo u E klasu i osetio da je to ipak nesto iznad pa makar i ne izgledalo tako napucano kao Insignia.

Ej al mario80 kaze da to nista ne valja jer novo je novo a ostalo su lesine.:hahaha:
Pritom ne razmislja da ce jednog dana i njegov auto biti polovan sto vec i jeste i po njegovom razmisljanju je i to lesina.:mrgreen:

E al ja za razliku od tebe lešinara, taj auto poklonim i kupim opet nov po cenama tvojih polovnjaka, ko zna zna? Vako ćeš i ti jednog dana ako mrdneš sa tog otpada :mrgreen:

6stiu1.jpg
3328py0.jpg

Poslednja izmena:
Master extra izgleda i Mecka je odlican auto u sta sam se i sam uverio pre dve nedelje kad sam preparkiravao Insigniu i A4 2010 a onda seo u E klasu i osetio da je to ipak nesto iznad pa makar i ne izgledalo tako napucano kao Insignia.

masterova mecka i Insigniu kao nebo i zemlja kvarljiva prilicno i kruta dosta ,,, kad svabe kukaju ,,

E al ja za razliku od tebe lešinara, taj auto poklonim i kupim opet nov po cenama tvojih polovnjaka, ko zna zna? Vako ćeš i ti jednog dana ako mrdneš sa tog otpada :mrgreen:

Vid cuda ja sa mojim polovnjakom dosao na more i otisao a pritom me slabo koji pratio a pogotovo ti kao tvoji koji se voze kao da su se rodili jer znas,to mora da se pazi jer je kupljeno novo.:)
I dobro si rekao da ces ga pokloniti na kraju jer koreanca niko nece a toga si i svestan pa si zato to i lepo priznao.:hahaha:
Znam ja jako dobro sta znaci novo i imam jednog drugara koji za svaki popisaj musice dolazi da mu ispoliram lak.
Ja to ne bih mogao i zato polovnjak za trecinu ili cetvrtinu cene od novog resi taj problem i pustim mozak na pasu a pritom se nista losije ne vozim i nista vise ne trosim a od ulaganja ako i imam nesto to bude nesto sto se resi za smesne pare.

2s0igib.jpg

Back