Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
th_offroad_marg1-1.jpg

e pa sad ne mogu da nadjem onu vecu
sve jedno
brm brm

i ti si pakleni bajker!

ASTRODITA.jpg

Кад могу тинејџери да се '' вешају '', може и Астродита! ;)
Немој да је неко рекао бакута или тако нешто, да му не бих оца - очињег! :roll: :D
И... немојте да вам падне на памет нека вуду магија... :brus:

Ma znao sam ja da mirises na jabuke,zato si tako zdravo rumena...rano jutro,pola sest,svako jutro putuje moja.......Astrodita,mirise na jabuke....:klap:

Africe, sve sto ti ne odgovara na blokadu..;) Misle da sto je zena u godinama, pa nesigurna, a oni neke frajercine.
Izgledas lepo,lepe pune usne, krupne oke, pogled iz koga se vidi da si sigurna u sebe. A, ti matorci , ili klinci moraju dobrooo da se potrude...:)

Si ti neki advokat breeee....ccc....ja je muvam a ti mi kvaris posao,a toliko sam se trudio i jabuke po netu trazio...i mucio se da ih"posadim"ovde na forumu...i sta sad,izgleda da sam uzalud trazio i ovu pesmu sto na mene lici....

Сем Џоунс, зашто се већ ниси окачила? :eek:
Ако ставиш своју фотку, рејтинг има да нам скочи, па ће Астро да ти гата и да ти доведе оног Шкорпиона... хајде, душо, па ти си барем жена без предрасуда! :cool:
А, и Астродити треба подршка... :super: :hvala:

Сем Џоунс, зашто се већ ниси окачила? :eek:
Ако ставиш своју фотку, рејтинг има да нам скочи, па ће Астро да ти гата и да ти доведе оног Шкорпиона... хајде, душо, па ти си барем жена без предрасуда! :cool:
А, и Астродити треба подршка... :super: :hvala:

Astrodita ima mojih slika ,...ili je bilo na ovoj temi,...
a nek ljudi gledaju Porfil da mi skoci rejting na profilu... :per:

Odhebala sam Skorpiona sex bio los, poceo da me zove Mamice u toku istog :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back