klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
dakle priznaješ da si lagala u prvom postu?Bilo je (hvala bogu, konacano) na javnim glasilima tj. u vestima na televizijama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle priznaješ da si lagala u prvom postu?Bilo je (hvala bogu, konacano) na javnim glasilima tj. u vestima na televizijama...

nisu svi bradati,ali se iz aviona vidi da su "antifasisti" i dobronamjerni..
![]()

dakle priznaješ da si lagala u prvom postu?![]()

Izvini sto sam zaboravio kolevku hrvatske kulture - FOCU
...sto se tice 41ve, daj Boze da su Cetnici dosli u "NDH", mozda bi i Jasenovac oslobodili, a vi da pevate o tamo nekom Stipi i Mariju i "Vukovarskoj Bojnoj" ili kojim vec herojima hrvatskog naroda koji su "oslobodili" Hrvatsku 90ih ja nebi osporavao, ali to velicanje Ustasa je van svake pameti, a jos je ludje porediti ih sa Cetnicima uz primer yebene selendre poput Foce koja je u to vreme bila jedno od legla Ustaskog "cveca" (tj. turaka-balija-muslimana ... zovi ih kako god hoces).
Kraj price...nemam nameru da se prepirem sa tobom, kao sto sam rekao, sto se mene tice, mozete svi da obucete dedine ili cije vec uniforme, stavite U na glavu i da paradirate po ceo dan, eto vas tamo.
Hik....
sutra ima da se slikam sa mojom tashtom u inat svastici !
na srpskim televizijama![]()

ljuc:a vide se i desetine hiljada
medjutim TO dokazano nije drzavna politika Srbije...![]()

Donesi jos po jedno pa da zapjevamo!:drunk: tako je.........
ja nisam rekao da su Ustashe bile bolji,no kazem i tvrdim i znam
da su cetnici bili barem isti u svome tretmanu prema Hrvatima.
a one imaju ispostavu u makarskoj jel
ne lupetaj više nego pročitaj moj post sa druge strane
imaš tamo i link.
tako je trebala biti postavljena tema, a ne standardno guslarenjeljuc:
![]()

jasno....ne moze se ocekivati od vas i nas da sve samo padne u zaborav (izmedju ostalog se zbog toga i ratovalo.)...ali ovakvi ekcesi su stvarno :nono:
nisu svi bradati,ali se iz aviona vidi da su "antifasisti" i dobronamjerni..
![]()
:nono:ja osudjujem i jedne i druge.
a ti?![]()

ima ih zasigurno vise od pet-sest,priblizno ko na koncertu thomsona..
samo sto su ovi stariji i "zreliji",naravno..
![]()
ima ih zasigurno vise od pet-sest,priblizno ko na koncertu thomsona..
samo sto su ovi stariji i "zreliji",naravno..
![]()

![]()
Znao sam ja da je ona tvoja pricha kako si konachno prihvatio da si Hrvat, obichna izmishljotina...:nono:

ja osudjujem i jedne i druge.
a ti?![]()
a tebi krivo....što puštate da vas genocidni hrvati jebu na forumu,potpomognuti od nekih homića i budala iz Srbije???

a tebi krivo....![]()
Da brate, samo sto vi zaboravljate jednu vaznu cinjenicu da se Cetnici za razliku od ustasa vode kao pokret otpora protiv fasizma i nacizma. Cak sta vise, Drazu Mihajlovica je Americka vlada odlikovala za spasavanje Saveznickih pilota tokom II svetskog rata...
što puštate da vas genocidni hrvati jebu na forumu,potpomognuti od nekih homića i budala iz Srbije???