Slikali se pored svastike!!!!!!!!!!!!

sa velikim djelom se slazem,ali nigdje THOMSONA.
i sto je najvaznije,nigdi KONCERTA istog.
i pivanja "ustaskih" pisama.

Dobro, ako ti kazes da Tomson nije pevao Jasenovac i Gradiska Stara & Evo Jure i Bobana, onda recimo da je tako ;)

Meni je svejedno da svi nose ustaske uniforme od onih u obdanistu do onih u starackom domu i pevaju po ceo dan te pesme, niti imam kakve stete ni koristi, problem bi samo nastao sto bi se posle nekog vremena utripovali da im ne moze niko nista, pa bi krenuli malo ambicioznije, a onda bi im se to odbilo o glavu tako sto bi ih neko ekspresno satro da nebi znali sta ih je snaslo.

Sta se bre prepucavate s ovim Hrvatima?!Pa oni su stvorili drzavu genocidom,na temeljima NDH.Mogu sad da se dice i pricaju da su neki veliki ''europejci'' (a to jedino pokazuju tako sto im ****** i lezbijke slobodno isticu svoje zastave na trgu Bana Jelacica i paradiraju ''Lijepom njihovom''),zauvek ce u istoriji biti zapisano da su u Drugom svetskom ratu jedini imali koncentracione logore za decu,sto cak ni Nemcima nije padalo na pamet.Ustashe ostaju Ustashe!Dzaba im EU!

[QUOTE=klikk;6895063]1.maSturanti :eek: jel to tebi od čestog maSturbiranja ovakav sklop riječi pada napamet stalno :mrgreen:
2.ja sam čitao na www.net.hr nigdje se nespominje to za himnu.

kako nema šta trabunjaš bruje već par dana sve novine portali radio i tv postaje!
da nije tako šta misliš da bi ti saznao za to? 3.ili si sa njima na godišnjaku???:dash:
[/QUOTE]
prvo..ovo je cak i za tebe jeftino:roll:
za drugo se obavesti bolje....:rtfm:.
a trece..je do te mere glupo da....no comment:roll:

Poslednja izmena:
kakve veze sad ima gej parada sa fasizmom?

исто онолико колико има и наци-строј са младим пучанством у Хрватској.

обично њихово оправдање за еуфорију око Томсонових концерата и сличних догађаја као овај су наци-строј и по неки балавац са три прста испред српске тробојке па ако већ имамо замену теза ајде да их заменимо.:whistling:

Dobro, ako ti kazes da Tomson nije pevao Jasenovac i Gradiska Stara & Evo Jure i Bobana, onda recimo da je tako ;)

Meni je svejedno da svi nose ustaske uniforme od onih u obdanistu do onih u starackom domu i pevaju po ceo dan te pesme, niti imam kakve stete ni koristi, problem bi samo nastao sto bi se posle nekog vremena utripovali da im ne moze niko nista, pa bi krenuli malo ambicioznije, a onda bi im se to odbilo o glavu tako sto bi ih neko ekspresno satro da nebi znali sta ih je snaslo.

ljudi moji,necemo se lagat.
Srbi i Hrvati jesu nesto kao prirodni neprijatelji.
barem nekih zadnjih 100godina.
i jedni i drugi imaju svoju nacionalni folklor.

uostalom bio je prije nekoliko godina rat u Hrvatskoj.
pa je i "normalan" fenomen ovih balavaca koju su
taj isti rat i sami dozivjeli.

no,da se svake godine na ravnoj gori okupi po nekolio desetina tisuca
cetnika,sa nozevima oko pasa sa mrtvackim barjacima,
di se piva o "srpskoj" zemlji krajini...e,to je za mene daleko bolesnije.

nego sto se tisucu balavaca,i to uvr glave, na thmsonovim koncertima
glupiraju i na svoj nacin revoltiraju.

a trece..je do te mere glupo da....no comment:roll:[/QUOTE]

1. da je jeftino je ali ni ti ne ostaješ dužna s ovim čak i za tebe ;)

2. pa ti si postavila temu pa daj onda neki link uz nju koja potvrđuje tvoje tvrdnje a ne da ja moram prekapat po arhivama portala itd...:rtfm:

3. ajde sad ti meni objasni kako si saznala za ovaj eksces ako ne živiš u makarskoj? telepatijom:whistling:

исто онолико колико има и наци-строј са младим пучанством у Хрватској.

обично њихово оправдање за еуфорију око Томсонових концерата и сличних догађаја као овај су наци-строј и по неки балавац са три прста испред српске тробојке па ако већ имамо замену теза ајде да их заменимо.:whistling:

ja sam siguran da bi fenomen antihrvatstva bio u Srbiji barem za duplo veci da su Ustashe '91 "preorali" novi sad kao cetnici vukovar i slicne.

ti balvaci su samo rezultat agresije na Hrvatsku.

berem nekih zadnjih 100godina.

di se piva o "srpkoj" zemlji krajini...e,to je za mene daleko bolesnije.

Jeste, ali ovi na Ravnoj Gori slave Cetnicki pokret, znas onaj koji su posle drugog svetskog rata Truman (americki predsednik) i De Gaul (francuski predsednik) odlikovali kao borce protiv fasizma, dok svi znamo ko su bile Ustase, na cijoj strani i za koga su se borili. ;)
E sada, kad svemu tome dodamo da ovi sto slave Cetnike slave vojsku koja nije izvrsila genocid nad hrvatskim narodom, glupo je i porediti ih sa ludacima koji slave nacisticki pokret koji je izvrsio genocid nad srpskim narodom.

Poredjenje ti nikako ne ide od ruke, ajde probaj malo objektivnije ;)

Sta se bre prepucavate s ovim Hrvatima?!Pa oni su stvorili drzavu genocidom,na temeljima NDH.Mogu sad da se dice i pricaju da su neki veliki ''europejci'' (a to jedino pokazuju tako sto im ****** i lezbijke slobodno isticu svoje zastave na trgu Bana Jelacica i paradiraju ''Lijepom njihovom''),zauvek ce u istoriji biti zapisano da su u Drugom svetskom ratu jedini imali koncentracione logore za decu,sto cak ni Nemcima nije padalo na pamet.Ustashe ostaju Ustashe!Dzaba im EU!

прво урлају као уби србина или ко не скаче тај је србин када прође тај животињски нагон,онда у оквиру исцељења(еUропских вредности) почиње фолирање о култури тисућљетњој традицији (генијалној историји заснованој на учењу из штива АЛАН ФОРД ---Број Један) па онда мало геј прајд и традиција педерастије да би се приближили "културном" еUропском свету и опет у сумрак ноћи постају оно што јесу :arrow: дневник ХРТ 35 минута вести из Србије 2 минута временска прогноза и КРАЈ:banovati:

di se piva o "srpskoj" zemlji krajini...e,to je za mene daleko bolesnije.

Ipak i to zavisi od ukusa i tacke gledista:mrgreen:...znas ono SVE JE RELATIVNO...tako se moze u nedogled......
A o nekoliko desetina hiljada Ravnogoraca nema uposte govora....jedva da napune nekoliko autobusa...nemoj da (ali doslovno) lazes...molim te...

прво урлају као уби србина или ко не скаче тај је србин када прође тај животињски нагон,онда у оквиру исцељења(еUропских вредности) почиње фолирање о култури тисућљетњој традицији (генијалној историји заснованој на учењу из штива АЛАН ФОРД ---Број Један) па онда мало геј прајд и традиција педерастије да би се приближили "културном" еUропском свету и опет у сумрак ноћи постају оно што јесу :arrow: дневник ХРТ 35 минута вести из Србије 2 минута временска прогноза и КРАЈ:banovati:
ajde reci kako je nastala riječ tajkun :rotf::rotf:

a trece..je do te mere glupo da....no comment:roll:

1. da je jeftino je ali ni ti ne ostaješ dužna s ovim čak i za tebe ;)

2. pa ti si postavila temu pa daj onda neki link uz nju koja potvrđuje tvoje tvrdnje a ne da ja moram prekapat po arhivama portala itd...:rtfm:

3. ajde sad ti meni objasni kako si saznala za ovaj eksces ako ne živiš u makarskoj? telepatijom:whistling:[/QUOTE]

Bilo je (hvala bogu, konacano:worth:) na javnim glasilima tj. u vestima na televizijama...

ja sam siguran da bi fenomen antihrvatstva bio u Srbiji barem za duplo veci da su Ustashe '91 "preorali" novi sad kao cetnici vukovar i slicne.

у Вуковару су се одиграли злочини које људска цивилизација није видела још од великог потопа:ok:

ti balvaci su samo rezultat agresije na Hrvatsku.

ти балавци можда преору Загреб

di se piva o "srpskoj" zemlji krajini...e,to je za mene daleko bolesnije
.

Cetnici su bili legalna kraljeva vojska.Skup na Ravnoj gori je u stvar tradicije srpskog naroda,u znak secanja na velikog Drazu i njegove ideje i zrtvu.To sto su neke budale kasnije,devedesetih,deklarisuci se kao toboze Cetnici isli u rat i divljali u ime onih pravih Cetinka ne menja stvar da su Ustashe Ustashe bilo kada i bilo gde u ma kom vremenu.Tog imena bi se svako normalan stideo.A ako se vi time ponosite,na najbolji moguci nacin dokazujete ko ste i sta ste!

Poslednja izmena:
Jeste, ali ovi na Ravnoj Gori slave Cetnicki pokret, znas onaj koji su posle drugog svetskog rata Truman (americki predsednik) i De Gaul (francuski predsednik) odlikovali kao borce protiv fasizma, dok svi znamo ko su bile Ustase, na cijoj strani i za koga su se borili. ;)
E sada, kad svemu tome dodamo da ovi sto slave Cetnike slave vojsku koja nije izvrsila genocid nad hrvatskim narodom, glupo je i porediti ih sa ludacima koji slave nacisticki pokret koji je izvrsio genocid nad srpskim narodom.

Poredjenje ti nikako ne ide od ruke, ajde probaj malo objektivnije ;)

ovo je bilo ocekivano.

pazi,mene kao Hrvata ne interesira sta je neki
truman,bin-ladin ili bilo tko rekao o cetnicima.
djeneralu drazi i pitaj boga.
svak ima pravo na svoje misljenje.
no,truman i ekipa nisu bile '41 i '91 u recimo jednoj foci ili vukovaru.

jer da su bili tih godina tamo,i dozivjeli te "antifasiste" na njihovoj
raboti,tesko da bi imali bilo kakve simpatije za iste,blago receno.

znaci,za trumana i sve amerikance pa i tunguzijance
ti cetnici mogu biti "antifasisti",ali za nas Hrvate,kako katolike tako i muslimane oni to nisu.

zasto?

jer smo ih i suvishe dobro dozivjeli u svome "antifasizmu".

ovo je bilo ocekivano.

pazi,mene kao Hrvata ne interesira sta je neki
truman,bin-ladin ili bilo tko rekao o cetnicima.
djeneralu drazi i pitaj boga.
svak ima pravo na svoje misljenje.
no,truman i ekipa nisu bile '41 i '91 u recimo jednoj foci ili vukovaru.

jer da su bili tih godina tamo,i dozivjeli te "antifasiste" na njihovoj
raboti,tesko da bi imali bilo kakve simpatije za iste,blago receno.

znaci,za trumana i sve amerikance pa i tunguzijance
ti cetnici mogu biti "antifasisti",ali za nas Hrvate,kako kaolike tako i muslimane oni to nisu.

zasto?

jer smo ih i suvishe dobro dozivjeli u svome "antifasizmu".

Izvini sto sam zaboravio kolevku hrvatske kulture - FOCU :rotf:

...sto se tice 41ve, daj Boze da su Cetnici dosli u "NDH", mozda bi i Jasenovac oslobodili, a vi da pevate o tamo nekom Stipi i Mariju i "Vukovarskoj Bojnoj" ili kojim vec herojima hrvatskog naroda koji su "oslobodili" Hrvatsku 90ih ja nebi osporavao, ali to velicanje Ustasa je van svake pameti, a jos je ludje porediti ih sa Cetnicima uz primer yebene selendre poput Foce koja je u to vreme bila jedno od legla Ustaskog "cveca" (tj. turaka-balija-muslimana ... zovi ih kako god hoces).

Kraj price...nemam nameru da se prepirem sa tobom, kao sto sam rekao, sto se mene tice, mozete svi da obucete dedine ili cije vec uniforme, stavite U na glavu i da paradirate po ceo dan, eto vas tamo.

I bradama do pojasa, ne zaboravi to.

I zakucace ti na vrata jednog dana.

nisu svi bradati,ali se iz aviona vidi da su "antifasisti" i dobronamjerni..:mrgreen:

mtaydw.jpg

Back