- Poruka
- 941
ко су ти ови :???:
"ustashe" i cetnici,samo zavisi iz koje perspektive gledas..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ко су ти ови :???:

ЗДС дај још неку слику

ево баш из ове перспективе"ustashe" i cetnici,samo zavisi iz koje perspektive gledas..

pa naravno da ima.. šta misliš da su im hvalospjeve pisalijao hvalasi....to znaci....ima osude?
Ili, kao u slučaju makarskih maturanata, kao idiot koji ne zna nacrtati pravilan kukasti križ.
samuraj-cetnici.
ovi su bili posebno krvolocni.
![]()
samuraj-cetnici.
ovi su bili posebno krvolocni.
![]()

овај пдф постаје скуп ретарда
![]()
![]()
![]()
у Јапану играју ову игру као неки нови облик пејнтбола(било је на Дискаверију)
обично се облаче у униформе војски из рата у бившој СФРЈ,као награду победничка екипа добија (сваки члан посебно) прави мртвачки сандук који кошта у доларима око 3000 (пошто је у Јапану најскупља погребна опрема за копање у земљу,то је у ствари привилегија богатих ,а обични људи иду у крематоријум,због ниже цене).
јесте мало блесаво али истинито.![]()
Ovo je nesto najjace sto sam video u svom zivotu...
ludi japanci.
iako,ruku na srce,meni to godi.![]()

Zajedno s maturalnim svjedodžbama, dijelio se i godišnjak u koji su uvrštene fotografije učenika završnih razreda makarske Srednje škole Andrije Kačića Miošića, a među njima 12 ih je u pozadini imalo naopako nacrtani kukasti križ.![]()
Svi su oni punoljetni i snosit će odgovornost zbog svoga čina.kazao je ravnatelj Slavko Gudelj.
Državni tajnik za srednje školstvo Želimir Janjić oštro je osudio čin dvanaestero učenika, te je od ravnatelja Slavka Gudelja i od prosvjetne inspekcije zatražio službeni izvještaj u vezi s tim činom.
Neslana je to šala, jesam urednica za 15 učenika IV. d, ali ne i za slike. Za to je bio zadužen drugi maturant, ako želi, neka sam iziđe pred javnost, ja sam dio razreda i štitit ću ga. Ispričavam se svima'', kazala je za Slobodnu jedna od maturantica.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/06/26/0699006.html

pa naravno da ima.. šta misliš da su im hvalospjeve pisali
evo zanimljivog dijela jednog članka
POLAKO ali sigurno, hrvatski su se tinejdžeri dosjetili novom obliku iskazivanja bunta.
Nisu klinci glupi, već im je jasno da se uz samo spominjanje nacizma, šovinizma ili Thompsona najlakše dođe u medije. Staviš negdje kukasti križ ili napišeš "Ubij Srbina/baliju/ćifuta", natakneš na glavu ustašku kapu i praktički ti je zagarantirana besmrtnost. Godinama se po internetu vrti tvoja slika kao "one budale koja je 2008. dizala ruku na Sieg Heil". Ili, kao u slučaju makarskih maturanata, kao idiot koji ne zna nacrtati pravilan kukasti križ.
Nacizam, fašizam i ustaštvo sada su postali i "in", upravo zato što su u zadnje vrijeme demonizirane od strane bilo kojeg društvenog faktora koji na tome izvlači neku korist, a uspjeh ulaska u medije putem isticanja kukastog križa, kao što pokazuje slučaj Makarske, vjerojatno će biti poticaj sličnim akcijama.

Da li smo to otkrili i vinovnike onih čuvenih plakata u Beču u vreme prvenstva, poslatih TV B92?
I tamo su bili naopako nacrtani kukasti krstovi, a Hrvati su igrali taj dan.
A ovo što se desilo u Makarskoj, uopšte me ne čudi, oni su pravili probleme turistima još osamdesetih. Bilo je čak i mrtvih i to samo zato što su bili strani turisti (Poljaci, čini mi se?).

kakvi plakati sad???
poljaci su inače odmah uz bok sa englezima po huliganstvu čini mi se...
a zašto bi mi dirali poljake.. braću katolike :???:

ti si prebolestan lik...ja sam kopirao dio teksta jednog članka ali to tebi izgleda ne vrijedi objašnjavatiПавелић је поносан на тебе веруј ми![]()

јесте али ови наши лепши![]()
![]()

колико знам и Италијани су католици па их побисте по Истри о протерасте![]()
ti si prebolestan lik...ja sam kopirao dio teksta jednog članka ali to tebi izgleda ne vrijedi objašnjavati
idi odspavaj malo
skini se sa neta
"get a life"
i ajde nam više odkovori kako je nastala riječ tajkun![]()

to su učinili drugovi partizani ateisti
ajd ća dosadan si

sta li znaci to "ća" da mi je znati?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()