Slikali se pored svastike!!!!!!!!!!!!

Zajedno s maturalnim svjedodžbama, dijelio se i godišnjak u koji su uvrštene fotografije učenika završnih razreda makarske Srednje škole Andrije Kačića Miošića, a među njima 12 ih je u pozadini imalo naopako nacrtani kukasti križ.
0065007.17.jpg

Svi su oni punoljetni i snosit će odgovornost zbog svoga čina.kazao je ravnatelj Slavko Gudelj.

Državni tajnik za srednje školstvo Želimir Janjić oštro je osudio čin dvanaestero učenika, te je od ravnatelja Slavka Gudelja i od prosvjetne inspekcije zatražio službeni izvještaj u vezi s tim činom.

Neslana je to šala, jesam urednica za 15 učenika IV. d, ali ne i za slike. Za to je bio zadužen drugi maturant, ako želi, neka sam iziđe pred javnost, ja sam dio razreda i štitit ću ga. Ispričavam se svima'', kazala je za Slobodnu jedna od maturantica.

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/06/26/0699006.html

kažu neslana šala, e pa pos.rem im se u smisao za humor:otkacio:

Nije problem kad se nekolicina maloumnika slika sa nacistickim simbolima, bilo na jednoj ili drugoj strani, ali je problem Hrvatske drzave kad Thompson zapeva koju ustasku pesmicu, a u dilirijumu se nadje 50,000+ odraslih magaraca koji bi trebali biti pametniji, pa s'toga nije ni cudo kakva su im deca kad ih stoka pravi i odgaja u ustaskom duhu.

Pomisao da Baja Mali "Knindza" napuni Marakanu je ravna ludilu ili naucnoj fantastici, mada mislim da se tako nesto desi, Hrvati bi poceli da pakuju kofere - i ne, ne u Srbiji, vec u Hrvatskoj.

p.s. takvi izlivi ludila su karakteristicni za male iskompleksirane nacije i novopecene drzavice.

Nije problem kad se nekolicina maloumnika slika sa nacistickim simbolima, bilo na jednoj ili drugoj strani, ali je problem Hrvatske drzave kad Thompson zapeva koju ustasku pesmicu, a u dilirijumu se nadje 50,000+ odraslih magaraca koji bi trebali biti pametniji, pa s'toga nije ni cudo kakva su im deca kad ih stoka pravi i odgaja u ustaskom duhu.

Pomisao da Baja Mali "Knindza" napuni Marakanu je ravna ludilu ili naucnoj fantastici, mada mislim da se tako nesto desi, Hrvati bi poceli da pakuju kofere - i ne, ne u Srbiji, vec u Hrvatskoj.

p.s. takvi izlivi ludila su karakteristicni za male iskompleksirane nacije i novopecene drzavice.

ajd mi nadji samo jednu "ustashku" koju je thompson na jednom
od svojih kocerata odpiva.

samo jednu jedinu.

i imas kljuceve moje vikendice u trogiru,barem misec dana.

Masturanti u Makarskoj se slikali pored kukastog krsta, za godisnjak!
maSturanti :eek: jel to tebi od čestog maSturbiranja ovakav sklop riječi pada napamet stalno :mrgreen:
Za generacijsku himnu predlozili tompsonovu pesmu "Jasenovac i Gradiska stara"!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:
ja sam čitao na www.net.hr nigdje se nespominje to za himnu.
Nema osude od hrvatske javnosti...kao "igrala se deca"!!!!!!!
Neka samo jos neko dodje ovde sa pricama o tome kako to nije HR drzavna politika, i kako oni nisu nacisti!!!!!!!!:evil::evil:
kako nema šta trabunjaš bruje već par dana sve novine portali radio i tv postaje!
da nije tako šta misliš da bi ti saznao za to? ili si sa njima na godišnjaku???:dash:

ajd mi nadji samo jednu "ustashku" koju je thompson na jednom
od svojih kocerata odpiva.

samo jednu jedinu.

i imas kljuceve moje vikendice u trogiru,barem misec dana.

...ma u redu je, hvala na ponudi ;) ... fin je Trogir, ali ipak prednost dajem krstarenju Jadranskim otocima ;)

p.s. Ima budala na svim stranama, ali neosporivo je da hrvatsko "pucanstvo" pati od srpskog kompleksa u mnogo vecoj meri nego sto je to slucaj na drugoj strani. Tompson je samo dobar "biznismen" koji je uvideo potencijal u spoju narodnih masa i ustaske ideologije kroz pesmu.

...ma u redu je, hvala na ponudi ;) ... fin je Trogir, ali ipak prednost dajem krstarenju Jadranskim otocima ;)

p.s. Ima budala na svim stranama, ali neosporivo je da hrvatsko "pucanstvo" pati od srpskog kompleksa u mnogo vecoj meri nego sto je to slucaj na drugoj strani. Tompson je samo dobar "biznismen" koji je uvideo potencijal u spoju narodnih masa i ustaske ideologije kroz pesmu.

sa velikim djelom se slazem,ali nigdje THOMSONA.
i sto je najvaznije,nigdi KONCERTA istog.
i pivanja "ustaskih" pisama.

slusaj...znam ja da ti vidis i cujes sta zelis....ali poricati ono sto ni neki posteni Hrvati ne spore je stvarno smesno....ne duhovito vec smesno

cekajte ljudi,ja ne sporim da se u Hrvatskoj ne pivaju ustashke.
svaki prosjecni svatovi ne prodju a da se ne u rane
sate ne odpiva koja"rodoljubna"..:mrgreen:

ali ih ne piva thompson na SVOME KONCERTU.

to je poanta.

nista drugo.

Back