Grandfather
Primećen član
- Poruka
- 772
Evo ti onda jos jednom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......................................................................................................Бл:ДАНА 18. НОВЕМБАРА, ДАН КАДА СМО 1991. Г. ОСЛОБОДИЛИ СРПСКИ ВУКОВАР.
ВЕЧНА СЛАВА ОСЛОБОДИОЦИМА!
Данас је Вуковар поново окупиран.
![]()
sada sam malčice znatiželjna-ŠTA JE RAZLOG,ako nije tajna,TVOG LEPOGGrandfather:BL
nemo bre da prizivas zlo veceras,tako sam lepo raspolozen![]()

Hahaha, moguci odgovor se ne uklapa u temu a ni u pod forum.vecavestica:sada sam malčice znatiželjna-ŠTA JE RAZLOG,ako nije tajna,TVOG LEPOG
RASPOLOŽENJA? :wink:
Нисам хтео живота миGrandfather:Eto ti BL vidis sta si uradio.
Buga:
Ok znam da nisi hteo al znas da ne valja prizivati zlo.Vidis koliko je malo trebalo da se pojavi novi guru prosvetitelj.Daj onog smajlija sa kocem ali suvim.Бл:Нисам хтео живота ми
znači da je nešto LEEEEPO. :wink:Grandfather:Hahaha, moguci odgovor se ne uklapa u temu a ni u pod forum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нема нешта ми побудали сајт са смајлиимаGrandfather:Ok znam da nisi hteo al znas da ne valja prizivati zlo.Vidis koliko je malo trebalo da se pojavi novi guru prosvetitelj.Daj onog smajlija sa kocem ali suvim.![]()
![]()
![]()
to je možda znak da treba ići na spavanje. :-DБл:Нема нешта ми побудали сајт са смајлиима
Немооооо ме тераш да будем непријатанvecavestica:to je možda znak da treba ići na spavanje. :-D
Sta si rekoooooБл:Нема нешта ми побудали сајт са смајлиима
evo teram te :-DБл:Немооооо ме тераш да будем непријатан
Немам смајлија са КОЛЦЕМGrandfather:Sta si rekooooo![]()
Џаба тераш прошла ме хујаvecavestica:evo teram te :-D
Jak si ti kada te tako brzo prođe :razz:Бл:Џаба тераш прошла ме хуја
МОЛИТВА СВАКОГ ЂАВЛА ТЕРАvecavestica:Jak si ti kada te tako brzo prođe :razz:
ОХ НОООООООООООУ ВАЈ МАРЛОН ВАЈ, ОХ СПОК БИМ МИ АПGrandfather:BL
evo ga,maznuo sam ga od commodera![]()
A inace marlon je presao na tamnu stranu
nemoj da se ljutiš samo sam se malo šalila. :-DБл:МОЛИТВА СВАКОГ ЂАВЛА ТЕРА