Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Да. ДА и ДАnjiokmm:jesu ovo oni sto pevaju da ce da kolju hrvate...?
ma, junacine, nema sta... udri po civilu - jesil junak il nisi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да. ДА и ДАnjiokmm:jesu ovo oni sto pevaju da ce da kolju hrvate...?
ma, junacine, nema sta... udri po civilu - jesil junak il nisi?
Бл:Да. ДА и ДА
Па већ их има , Аналитичар и њокало оно и др. са сличним идејамаGrandfather:Gde ovo ode,šta traži uopšte rvat ovde na politici?Možda dobrog Srbina koji će se pokajati i time zadovoljiti njegov ego i ujedno skinuti sa svoje nacije genocidni karakter i velikodušno ga prebaciti nama Srbima.
Jomini zatvaraj ovo,nakupilo se đubreta u vidu postova koji nemaju blage veze sa naslovom.
mene pre neki dan onako izgrdi a ja sam malo dete za ovu gospodu iz Hrvatske :wink:Nexus 6:jomini, zasto imas dve teme sa istim naslovom...?

slažem se i potvrđujem.Grandfather:BL
Vidim i ja da ih ima,otkada sam ja krstarici video sam prvo muje a sada ujke kako pokusavaju na razne nacine (neko fino neko grubo) da nas edukuju po pitanju "nasih" zlocina.Da se razumemo,necu bezati od toga da kazem da je bilo zlocina sa nase nase strane onog momenta kada jedan rvat bude reko da jesu poklali 700 000 srba u ndh.Do tada (znaci nikada) nista.Mogu da pricaju i pisu sta zele ali genocid prema Srbima dva puta u jednom veku se sakriti ne moze.
Тако је дедаGrandfather:BL
Vidim i ja da ih ima,otkada sam ja krstarici video sam prvo muje a sada ujke kako pokusavaju na razne nacine (neko fino neko grubo) da nas edukuju po pitanju "nasih" zlocina.Da se razumemo,necu bezati od toga da kazem da je bilo zlocina sa nase nase strane onog momenta kada jedan rvat bude reko da jesu poklali 700 000 srba u ndh.Do tada (znaci nikada) nista.Mogu da pricaju i pisu sta zele ali genocid prema Srbima dva puta u jednom veku se sakriti ne moze.
:-D ovo ti je S J A J N O :-DGrandfather:
Где има тога дедаGrandfather:
Grandfather:
:sad:pametnica. :wink:Grandfather:Ja napravio
Свака частGrandfather:Ja napravio
stvarno je nema večeras.?Elvin:extra smajli....
šteta što nema večeras ustashice sa tačkom smešna strana povijesti:sad:
njiokmm:za ovo ne treba inspiracija, nego bolestan um...

Zarathustra:Tebi sam lično već poručio da se i dalje baviš svojim prvim postom na krstarici jer si na njemu daleko konstruktivniji. Pozz !![]()
![]()

Ма рвтаи су прсли, немају ништа , језик ваља измислити, па нацију , па историју па границе, додуше веру им папа измислио.vecavestica:stvarno je nema večeras.?
sigurna sam da mi imamo lažnih informacija ali nas oni šiju za tri dužine.

Јој извини, нећу више да их споменемGrandfather:BL
nemo bre da prizivas zlo veceras,tako sam lepo raspolozen![]()