Grandfather
Primećen član
- Poruka
- 772
E ovo je sada tesko lupetanje za isto poreklo.Drugu stavku necu da komentarisem a trojanski konj ti je notorna glupost.Evropi je dovoljno da vas prime.Procitaj malo prethodne postove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zarathustra:Koji si ti lik !Pa navedi mi JEDNU hrvatsku guslarsku pesmu ?![]()
(inace cisto srpsko prezime)U pravu si.Takvi su nam svima došli glave.JABUCHILO:ja se plasim rezonancije glava sa samo jednom zicom. onom od uva do uva.
Marko-Zagreb:U pravu si.Takvi su nam svima došli glave.
Marko-Zagreb:A Gaj nema veze sa hrvatskim pravopisom.Istraži tko je bio Šime Starčević.I inače ti podatci iz bezveznih komunističkih srednjoškolskih udžbenika sa kojim se hvastaš govore ve sami za sebe.Prosto zrače netočnostima i banalnostima.
Nego koliko sada imate aktuelnih pravopisa u hrvatskoj, vidim nesto da se ni vasi jezikoslovci medju sobom ne slazu :rolleyes:
, "neznam" ili "ne znam", "skim" ili "s kim", "rieka" ili "rijeka" pa usaglasite se vise....
Marko-Zagreb:Ja se gnušam istrumenata sa jednom žicom. Nažalost svi balkanki narodi su ih koristili.
Marko-Zagreb:Voliš se hvalisati?Šta te može spriječiti da postaneš najpametniji Srbin?Izdaja?![]()
Marko-Zagreb:Eto, ukrali smo(ja lično nisam,ali neki tamo valjda jesu)Činim presedan i priznajem.Znam da će ovo izazvati golemi skandal u akademskim krugovima,ali eto vreme je da se jednom za svagda otkrije istina.
Zarathustra:Kakve veze ima kajkavski dijalekat (koji je u slučaju Zagorja ekavskog narečja) na kome katkada pisali najveći hrvatski pisci Mažuranić i Krleža sa štokavskim Dubrovnika i Hercegovine !??
Snajka obnovi povest, i pročitaj još jednom osnovne tačke Novosadskog dogovora od kojih je jedna od glavnih vaša kao i naša upotreba književnog jezika baziranom na narodnom govoru što je upravo fundamentalni Vukov princip. Jezik u hrvatskoj se do pre tog sporazuma nazivao ''narodskim'', ''ilirskim'' u Gajevo vreme, nakon usvajanja dogovora jedno vreme ''hrvatsko-slavonskim'', ''hrvatsko-narodskim'', čak i ''jugoslovenskim'', da bi na kraju dobio naziv srpsko-hrvatski
Бл:ДАНА 18. НОВЕМБАРА, ДАН КАДА СМО 1991. Г. ОСЛОБОДИЛИ СРПСКИ ВУКОВАР.
ВЕЧНА СЛАВА ОСЛОБОДИОЦИМА!
Данас је Вуковар поново окупиран.
![]()
Marko-Zagreb:I Vi i Skipetari Imate isto prijeklo s obzirom da su vam Praprapra bake Turke opsluživale i jednima i drugimaVi ćete bit Turski Trojanski konj u Europi
![]()
Zarathustra:I ja sam Matić iz Zemuna, i priznajem da je Zemun hrvatski grad kao i da sam podrijetlom u srodstvu s Matom Granićem, a djelimično i sa zrinskim sa sigeta, dok po babi mi je praprapradjed bio Ante Starčević, a 8. koljeno mi dođe stric Marko Perković i zalažem se za unijaćenje ili protjerivanje sviju Srba hrvatskog podrijetla na teritoriju republike Hrvatske, ovoga sam htio reći sviju Hrvata srpskog podrijetla i zaklinjem se da ću slaviti pobjednički dan domoviskog rata protjerivanja 400 000 terorista. Slava 100 tisuća palih hrabrih hrvatskih domobrana kojima ću zaljevat cvjeće na groblju do svog sopstenog ispraćaja na Mirogoj !