Slava oslobodiocima Vukovara.

Zarathustra:
Koji si ti lik !
smil42d2cf45743cf.gif
Pa navedi mi JEDNU hrvatsku guslarsku pesmu ?

Pile moje -Severina :lol: :lol: :lol:
A ima nesto i od prOlivera Dragojlovica :lol: :lol: (inace cisto srpsko prezime)

Marko-Zagreb:
A Gaj nema veze sa hrvatskim pravopisom.Istraži tko je bio Šime Starčević.I inače ti podatci iz bezveznih komunističkih srednjoškolskih udžbenika sa kojim se hvastaš govore ve sami za sebe.Prosto zrače netočnostima i banalnostima.

Tako je to kad krivousti uci nekog pravopisu. :? :mrgreen: Nego koliko sada imate aktuelnih pravopisa u hrvatskoj, vidim nesto da se ni vasi jezikoslovci medju sobom ne slazu :rolleyes: ;)

Kako ono bese....je li "odpadci", "otpadci", "otpatci", mozda na kraju proizadje "od patke" :lol: , "neznam" ili "ne znam", "skim" ili "s kim", "rieka" ili "rijeka" pa usaglasite se vise....

Marko-Zagreb:
Eto, ukrali smo(ja lično nisam,ali neki tamo valjda jesu)Činim presedan i priznajem.Znam da će ovo izazvati golemi skandal u akademskim krugovima,ali eto vreme je da se jednom za svagda otkrije istina.

I ja sam Matić iz Zemuna, i priznajem da je Zemun hrvatski grad kao i da sam podrijetlom u srodstvu s Matom Granićem, a djelimično i sa zrinskim sa sigeta, dok po babi mi je praprapradjed bio Ante Starčević, a 8. koljeno mi dođe stric Marko Perković i zalažem se za unijaćenje ili protjerivanje sviju Srba hrvatskog podrijetla na teritoriju republike Hrvatske, ovoga sam htio reći sviju Hrvata srpskog podrijetla i zaklinjem se da ću slaviti pobjednički dan domoviskog rata protjerivanja 400 000 terorista. Slava 100 tisuća palih hrabrih hrvatskih domobrana kojima ću zaljevat cvjeće na groblju do svog sopstenog ispraćaja na Mirogoj !

Zarathustra:
Kakve veze ima kajkavski dijalekat (koji je u slučaju Zagorja ekavskog narečja) na kome katkada pisali najveći hrvatski pisci Mažuranić i Krleža sa štokavskim Dubrovnika i Hercegovine !?? :mrgreen:

Snajka obnovi povest, i pročitaj još jednom osnovne tačke Novosadskog dogovora od kojih je jedna od glavnih vaša kao i naša upotreba književnog jezika baziranom na narodnom govoru što je upravo fundamentalni Vukov princip. Jezik u hrvatskoj se do pre tog sporazuma nazivao ''narodskim'', ''ilirskim'' u Gajevo vreme, nakon usvajanja dogovora jedno vreme ''hrvatsko-slavonskim'', ''hrvatsko-narodskim'', čak i ''jugoslovenskim'', da bi na kraju dobio naziv srpsko-hrvatski

Petrarca divno opisuje dotičnog mlatimudana ;)
Kaže ovako:Ta brbljavost dijalektičara,koja se nikad neće okončati,vrvi takvim skraćenim definicijama i diči se što pruža gradivo za beskonačne rasprave,ali oni obično i ne znaju o čemu raspravljaju.Zato ćeš,ako koga iz tog krda pitaš da definira ne samog čovjeka,nego nešto drugo,dobiti ispravan odgovor,ali odeš li dalje,nastat će šutnja,ili pak,bude li se zbog navike da raspravlja ohrabrio i postao govorljiv,njegov će način izlaganja odati da mu zapravo nije poznato ono što je definirao.Protiv te vrste ljudi,koji su tako DOSADNO POVRŠNI i koji se zaustavljaju na onome što je posve suvišno,korisno je podviknuti:"Zašto se neprestance uzaludno trudite,ah,bijednici,da svoj um mučite ispraznim petljanjem.Čemu,zaboravivši stvari,starite među riječima pa se sijedih vlasi i naborana čela djetinjastim budalaštinama bavite?"

Gde ovo ode,šta traži uopšte rvat ovde na politici?Možda dobrog Srbina koji će se pokajati i time zadovoljiti njegov ego i ujedno skinuti sa svoje nacije genocidni karakter i velikodušno ga prebaciti nama Srbima.
Jomini zatvaraj ovo,nakupilo se đubreta u vidu postova koji nemaju blage veze sa naslovom.

Marko-Zagreb:
I Vi i Skipetari Imate isto prijeklo s obzirom da su vam Praprapra bake Turke opsluživale i jednima i drugima ;) Vi ćete bit Turski Trojanski konj u Europi :lol:

Баш се лепо забављаш Марко, сунце ли ти жарко... а шта ћемо са Твојим још једним НИКОМ ??? Да га откријемо??? Ааааааааааааа!!! :lol: :lol: :lol:

p.s. На овом форуму се све више појављују "двојне" и "тројне" личности... какав недостатак храбрости да се јасно искаже свој став ???

Zarathustra:
I ja sam Matić iz Zemuna, i priznajem da je Zemun hrvatski grad kao i da sam podrijetlom u srodstvu s Matom Granićem, a djelimično i sa zrinskim sa sigeta, dok po babi mi je praprapradjed bio Ante Starčević, a 8. koljeno mi dođe stric Marko Perković i zalažem se za unijaćenje ili protjerivanje sviju Srba hrvatskog podrijetla na teritoriju republike Hrvatske, ovoga sam htio reći sviju Hrvata srpskog podrijetla i zaklinjem se da ću slaviti pobjednički dan domoviskog rata protjerivanja 400 000 terorista. Slava 100 tisuća palih hrabrih hrvatskih domobrana kojima ću zaljevat cvjeće na groblju do svog sopstenog ispraćaja na Mirogoj !

za ovo ne treba inspiracija, nego bolestan um...

Back