Zarathustra
Poznat
- Poruka
- 7.623
a ona na Gvozdu ? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cinjenica da srbi tijekom povijesti su pokusavali osporiti nas knjizevni jezik
Zarathustra:@Ustasha
Da naravno, ako pri tom u te Hrvate ubrajaš Srbe iz Vojne Krajine.Svašta će čovek još od vas da nauči. Nego podseti me jesu ono i husari bili Hrvati ?
P. S. Navedi jednu bitku u kojoj su se borili Hrvati protiv Turaka. Ali ne napamet da mi kažeš u sklopu neke veće austrijske vojske, nego mi precizno navedi vašeg tadašnjeg VOĐU !
P. P. S. Jako mi je drago da tvoje pisanije odlično razumem za razliku od ponekad zg2004. Pitam se zašto ?![]()

Zarathustra:Činjenica da vi do Gaja niste imali ni jezik (jer niste znali ni kako se zove) ni jezikoslovje, a pri svemu tome ne možeš naći ni jedan validan dokument u kome se tada naziva ''hrvatskim'' !?![]()
. I još na kraju Austrijanci su još kako hvalili zaslužne kmetove s gornjeg toka Save za održavanje svojih štala.

Marko-Zagreb:A što se se jezika tiče,pa svaki gradić u hrvatskoj ima više pismene povjesti nego li cijeli dotični narod koji se pod Turcima marljivo kulturno i vojno uzdizao 400 godina

zaista mi je cudna srpska logika!450 godina postoji hrvatska knjizevnost pisana cistom ikavicom i ijekavicom, pa sto je onda prirodnije da smo mi od vas pokupili ili da smo mi vama dali temelje za stvaranje knizevnog narjecja?

Marko-Zagreb:Gusle su Ilirski instrument i ima ih po cijelom Balkanu![]()