Slava oslobodiocima Vukovara.

Ustasha:
vidi slazem se apsolutno s tobom,mozda je bio problem u manipuliranju narodom od jedne osobe jer neznam kako drugacije uvjeriti ljude da idu u rat sa totalno krivim vizija o njemu
To je jedina istina. Manipulisanje narodom radi više ciljeva, uglavnom vlasti, moći, novca. I ne samo od strane jednog čoveka, to nikako.
Manipulisanje se radi na jedan fin način. Daš informaciju kakvu želiš da ljudi imaju u glavama i oni sami krenu dalje. I tako, svaki dalji odgovor na to je logična i razumna posledica.

Ustashica:
elvine,bas mi je drago sto opet komuniciramo.
ne pisem po vukovim pravilima,to ti se samo cini.ipak nisam tako glupa da dodem ovdje i serem vam pa da pisem srdacan čet!

Draga ustašice,
nemaš ti blage veze čijim pravopisom pišeš, a još manje koja je uloga bila Ljudevita Gaja da pokrade štokavski dijalekat od Srba i proglasi ga za hrvatski bez dvoumljenja.

Kad buš ti znala pravilno pisat hrvatski zakaj se nebuš ugledala na tvog frenda zg2004 ?
:mrgreen:

P. S. Gore boldiran dokazuje da te izdaje nesvesno, jer poštuješ Vukov pravopis što provereno dokazuje da si pokatoličena konvertitkinja iz Hercegovine (uff da je to bio tako redak slučaj tamo ;) ). Isto dokazuje i jezik srpskih pesnika renesansnog Dubrovnika - Menčetića i Gundulića.

Ima ona izreka: Nema goreg ustaše što može postati od pokatoličenog Srbina !

Ustashice samo da te priupitam, jel vise volis omascen ili neomascen?

A za jominia jel vise volis naocare sa okruglim ili kockastim okvirima? Jer ocigledno su ti potrebni cvikeri kad ne vidis pod kojim nickom pise gosca iz Hr.Ili je mozda to za tebe tolerancija?

Mislim samo sam radoznao, u oba slucaja, a mozda i pomognem...

to urospo

E vidiš dragi urošpo, ja bih ih baš pustio da njajuke samo do granice dok se ne počne sa vređanjem. Treba da im mi Srbi pokažemo šta se zove tolerantnost, a ne da budemo kao oni da izbacujemo Srba samo zbog toga što su ili nose neki avatar koji im se ne sviđa. Meni je baš coolerski i ostavio bih ustašicu, zg2004, pavelića i dalje da voze dok god su uljudni !

Zarathustra to je sasvim na mestu. Ja sam vec ovde negde rekao da nemam nista protiv da ljudi iz Hr dolaze ovde kad su ok i kad ne provociraju. Npr. onaj rudar sto jos iskopava one datume, ZG2004 je sasvim ok i nije provocirao i glupirao se ovde i nick mu je normalan.
Medjutim ove glodare sto imaju nickove kao gosca iz Hr, ili onaj sa nickom Pavelic bio banirao iz momenta i obrisao im sve dojednog posta. Objasnjenje je suvisno.

Back