Ustasha
Obećava
- Poruka
- 55
vidi slazem se apsolutno s tobom,mozda je bio problem u manipuliranju narodom od jedne osobe jer neznam kako drugacije uvjeriti ljude da idu u rat sa totalno krivim vizija o njemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je jedina istina. Manipulisanje narodom radi više ciljeva, uglavnom vlasti, moći, novca. I ne samo od strane jednog čoveka, to nikako.Ustasha:vidi slazem se apsolutno s tobom,mozda je bio problem u manipuliranju narodom od jedne osobe jer neznam kako drugacije uvjeriti ljude da idu u rat sa totalno krivim vizija o njemu

Vagrant:opa i hrvati napokon naucili gramatiku Srpskog jezika
Jesam. Ne provociraj i ne psuj. Ne toliko.PLESsitnihDEMONA:jomini...sad si mi izbrisao post...
"Samo rokaj"
-"Porusice grad"
"Ako...kad isteramo ustase,sagradicemo novi i lepsi.Ko Pariz! Koji moj Pariz...i bolji."![]()
![]()
![]()
Poslednja opomena. Bez psovanja.Ustasha:elvine,bas mi je drago sto opet komuniciramo.
ne pisem po vukovim pravilima,to ti se samo cini.ipak nisam tako glupa da dodem ovdje i serem vam pa da pisem srdacan čet!
Сам твој ник, који слави душмане Србске, слави оне који су побили 800 000 Срба.Ustasha:sto se smatra pod psovanjem?
Elvin:uvek mi je zadovoljstvo:smile:
pises samo te nisu naucili potrazi malo po netu sta je novosadski knjizevni dogovor:wink:
A na razlicitim smo politickim stranama.

Ustashica:elvine,bas mi je drago sto opet komuniciramo.
ne pisem po vukovim pravilima,to ti se samo cini.ipak nisam tako glupa da dodem ovdje i serem vam pa da pisem srdacan čet!