slagao me...

igor. spontano sam napravila foru. pitala ga o jednoj njegovoj bivsoj devojci. o njoj mi je nesto pricao pre 2 meseca. ja, naravno, slusala i zapamtila. sada, spontano, napravim se luda, pitam ponovo, kao nemam pojma. dobijem SASVIM DRUGACIJI odgovor :shock:.
cela prica nije toliko bitna. nije bitna ni ta devojka ni sve to. bitno je to da ja sada vrtim filmove i pitam se sta me je sve slagao..
naravno, rekla sam mu da znam da je slagao. rekla sam mu sta mi je rekao prosli put. medjutim, on je prvo pokusao nevesto da se izvuce, posle neka glupa negiranja, pa kao, ma to je nesporazum, ne razumes..bla bla.. ja mu lepo ispricam celu situaciju, kada smo pricali, gde smo pricali, sta je imao na sebi, koliko je sati bilo itd. ne, kaze on.
e sada, nije da sam nesto kao tu razocarana ili sta vec..ali...
aj recite nesto pametno...:-?

Igor ima brata blizanca.

ajde da reformulisem temu. koliko je, i da li je ikome na ovoj planeti jos bitna iskrenost? ima li ikoga?? haaalooo????:idea:
sta ustvari znaci biti iskren? da li to ukljucuje i precuktivanje necega? neizgovorena istina, da li je to samo jos grublji vid lazi? koliko precutkujete u vezi? sta precutkujete? zasto? da ne povredite ili da vas ne otkriju?

Да одговорим контрапитањем: Колико људи је на форуму спремно да жртвује све што има са неким, да му прави заседе и замке, зарад проверавања партнера и долажења до сазнања да ли је истина оно што говори?

И да ли је морални кредибилитет тих људи већи од оних који прећуте или слажу?

Да одговорим контрапитањем: Колико људи је на форуму спремно да жртвује све што има са неким, да му прави заседе и замке, зарад проверавања партнера и долажења до сазнања да ли је истина оно што говори?

ako si ti to tako shvatila iz moje teme, onda idem da streljam uciteljicu sto me nije naucila da pisem....

Ја само питам, исто као и ти... Питање је - Шта смо све спремни да учинимо и да жртвујемо да бисмо дошли до истине?

И да ли је морални кредибилитет тих људи већи од оних који прећуте или слажу?

kad budem moralno, intelektualno, ljudski, fizicki i bilo kako spala na to da mi kriterijumi u odabiru ljudi sa kojima sam budu - lazi me i j.ebi me u zdrav mozak samo me ne ostavljaj, onda cu verovatno razumeti tvoju poentu. za sada, na svu srecu, ne razumem.

znas, oduvek sam se gadila zena (i muskaraca) koji imaju tako nisku sliku o sebi, toliko su u sopstvenim ocima niski, jadni, bezvredni, da gutaju najrazlicitija ponizavanja od partnera samo da ne budu ostavljeni. ljudi bez kriterijuma. ljudi bez osnovnog samopostovanja. takvi obicno ne umeju da postuju ni druge, jer prakticno ne znaju sta to znaci.

znas, oduvek sam se gadila zena (i muskaraca) koji imaju tako nisku sliku o sebi, toliko su u sopstvenim ocima niski, jadni, bezvredni, da gutaju najrazlicitija ponizavanja od partnera samo da ne budu ostavljeni. ljudi bez kriterijuma. ljudi bez osnovnog samopostovanja. takvi obicno ne umeju da postuju ni druge, jer prakticno ne znaju sta to znaci.

А где сам ја о томе причала овде? :roll:

Питање је: колико си спремна да жртвујеш зарад ''истине''?
Да ли ћеш себи дозволити да некога пратиш, завирујеш у личне ствари, копаш по телефону, постављаш му трикове и замка питања ''правећи се блесава'' и тиме себе саму срозаш до моралног патуљка....зашто? Па због СТРАХА (то није самопоштовање, то је СТРАХ) да не дођеш у ситуацију да будеш остављена? Копањем за таквом ''истином'' по сваку цену, ми у ствари, покушавамо да предупредимо да нас неко остави и да будемо повређени...

Значи, то је једнака слабост као и ово што ти наводиш у горњем посту (иако ја уопште нисам о томе говорила јер то није антипод проверама и замкама за истину).

Да ли ћеш себи дозволити да некога пратиш, завирујеш у личне ствари, копаш по телефону, постављаш му трикове и замка питања ''правећи се блесава'' и тиме себе саму срозаш до моралног патуљка....зашто? Па због СТРАХА (то није самопоштовање, то је СТРАХ) да не дођеш у ситуацију да будеш остављена? Копањем за таквом ''истином'' по сваку цену, ми у ствари, покушавамо да предупредимо да нас неко остави и да будемо повређени...

Значи, то је једнака слабост као и ово што ти наводиш у горњем посту (иако ја уопште нисам о томе говорила јер то није антипод проверама и замкама за истину).

nikad u zivotu nikome ovo nisam radila. ni onima sto su mnogo mnogo znacili....odakle ti sve ovo???? mislim, sa kim si me pomesala?????:roll:

moj gornji post nikakve veze nije imao sa tvojim postovima...razumes?:roll:

nikad u zivotu nikome ovo nisam radila. ni onima sto su mnogo mnogo znacili....odakle ti sve ovo???? mislim, sa kim si me pomesala?????:roll:

Ја не говорим овде о теби лично...(мада ми је шлагворт било оно ''правила сам се блесава и питала га опет''...)
Говорим уопштено о томе да ли је морално неморалним методама долазити до истине!

moj gornji post nikakve veze nije imao sa tvojim postovima...razumes?:roll:

:roll:

Значи, ово се сасвим случајно нашло испод цитата мог поста и није мени намењено?

kad budem moralno, intelektualno, ljudski, fizicki i bilo kako spala na to da mi kriterijumi u odabiru ljudi sa kojima sam budu - lazi me i j.ebi me u zdrav mozak samo me ne ostavljaj, onda cu verovatno razumeti tvoju poentu. za sada, na svu srecu, ne razumem

ajde da reformulisem temu. koliko je, i da li je ikome na ovoj planeti jos bitna iskrenost? ima li ikoga?? haaalooo????:idea:
sta ustvari znaci biti iskren? da li to ukljucuje i precuktivanje necega? neizgovorena istina, da li je to samo jos grublji vid lazi? koliko precutkujete u vezi? sta precutkujete? zasto? da ne povredite ili da vas ne otkriju?

Lepo potpitanje.
Ne zasluzuje svako u svacijem zivotu istinu od tebe. Nemas ni ti pravo na to.
Ako mi je neko vise nego drag, ako nekog volim, ako nekog cenim, UVEK cu reci (moje vidjenje) istine. Nebitnim ljudima u mom zivotu nije (mi) ni bitno sta kazem.

Precutkivanje moze da bude u dva smera.
Ako precutis odgovor na direktno pitanje...
Ako precutis nesto sta te niko ne pita.

Lepo potpitanje.
Ako mi je neko vise nego drag, ako nekog volim, ako nekog cenim, UVEK cu reci (moje vidjenje) istine. Nebitnim ljudima u mom zivotu nije (mi) ni bitno sta kazem.

divno izdefinisano. verujes da si mi otvorio neke nove ideje..

Lepo potpitanje.

Meda je moj coek! :razz::lol:

Back