D
divlja
Gost
Pipi, jel' postoji covek koji krade, a da nikad ne laze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuu, shto sam srela jednog lika .. prvo shto mi je zaparalo ushi je svakodnevno ponavljanje da mnogo ceni istinu, da govori i trazi .. ajde da se to istakne jednom u razgovoru, ali svaki dan, shto je mnogo - mnogo je. Medjutim, meni je to bio motiv da malo vise analiziram njegove rechi & dela i vrlo brzo se pokazalo koliko je nedosledan i mutan, a tako nesto sam i predpostavljala s obzirom na prenaglaseno pominjanje iskrenosti. I onda sam ga najstrasnije isponizavala, ako se uopste nesto primilo na tog debelokosca.

Meni bio simpatican, jednom kaze da je bik u podznaku, drugi put da je ovan... Usto uredno pomjera i satnicu rodjenja, tako da je jednom rodjen u 12.30, a drugi put sat ranije...
I sta sad covjek da mu radi... Da se svadja zbog toga?
Mis'im, kakav normalan razlog uopste moze da postoji za laganje o ovako necemu?
Što najviše mrziš kod sebe to najviše osuđuješ kod drugih
mmm da
koliko često
čujemo ono što nam drugi govori
i da li uopšte želimo da čujemo šta ima da kaže
da bismo posle mogli da se setimo da je taj neko
sve vreme govorio
samo nam nije odgovaralo da uzmemo u obzir
jer smo imali zacrtan plan
a ovi shto vole da precute tipa:
- aj necemo o tome sada, nije bash prikladan momenat
- pa dobro shto mi to nisi rekao/ rekla...?
- pa nisi me ni pitao/ pitala 8)
ti su bash profi.

Uuu, pa ja sam profi onda.![]()

Pa ja ne mislim da sam profi, nego ako me neko nesto ne pita, ja ne pricam, osim ako nemam razlog i potrebu, jer ako me neko nesto ne pita, znaci i da ga ne interesuje. :-)

a priznaj da imash retko kada razlog i potrebu da nekome neshto kazesh ili josh gore se ispovedash? :-D
Imam potrebu kad me nesto muci i kad nisam sredjena mentalno. To nije ni cesto, a ni retko. Al' sam cesce u situaciji da slusam ispovesti i druge, taka mi je karma...
ma gluposti