- Poruka
- 201.834
A šta ako sise zaj'bo, ako je kremiran, ondak nije u sanduku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ako sise zaj'bo, ako je kremiran, ondak nije u sanduku?

Ne zna se ko je gori, ove matore komunjare k'o Marsi, ili ovi srednjih godina k'o Iron.
To bre sve ludo i pomahnitalo.
Стручњаци ко ће бити нови премијер пошто Алеву неће да може клонирати се?Какве су прогнозе?
Ако слина буде премијер одрећу се држављанства Србије тако ми млијека у праху...
Стручњаци ко ће бити нови премијер пошто Алеву неће да може клонирати се?Какве су прогнозе?
Ако слина буде премијер одрећу се држављанства Србије тако ми млијека у праху...
премијер Републике Србије је Ангела Меркел. ко ће бити нови, зависи од тога кога ће Немци изгласати на изборима ове године.

Немци ће изгласати у Србији оног кога американци покажу.![]()
то би било одлично, јер Трапм је изјавио да европске нације треба да следе британски пример и напусте ЕУ. зато се плашим да Немци ипак неће слушати шта им Американац поручује.
Hoće , al ne Trampa nego Rokafelu i židova podmuklog sa Wall Streeta koji neprestano smišlja psine protiv dobrog naroda pravoslavnog .то би било одлично, јер Трамп је изјавио да европске нације треба да следе британски пример и напусте ЕУ. зато се плашим да Немци ипак неће слушати шта им Американац поручује.
Немци од 45-те слушају. Од некад велике нације постали су аутомеханичари који не смеју да се бране.
Hoće , al ne Trampa neko Rokafelu i židova podmuklog sa Wall Streeta koji neprestano smišlja psine protiv dobrog naroda pravoslavnog .

Treba izbaciti hrišćanstvo iz evrope, to je uljez iz azijskog izraela.
Чекај да видимо ко ће бити председник.
- - - - - - - - - -
Ja sam za to da on bude i premijer i vojni ministar i da vodi finanasije.
Čekaj, zar ne radi i sada sve to? Ah, da, zato nam je ovako dobro.
Укратко диктатура...![]()