скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Леви су левати (шатро либерали,џанкозе,екстремни феминисти,педерикоси и остали бјелосвјетски изроди што д*кају на права ванземаааљаца ).
Горе од леват је само липић.То су тешке катогерије а најтежа је липић леват.
То се не може описати ријечима...

Drugari, dođite u kafanu, ako se levi drugovi opet pojave, moežmo da uputimo protest adminima i zamolimo ih da dotične elemente kvarenja zabave odstrane... nekim vatrenim oružjem. :mrgreen:
levi su većina u srbiji :ok:

- - - - - - - - - -

који су то "леви другови"?
по посећености испада да су већина леви,шта год то значило:lol:

:ok:
tačno :D

- - - - - - - - - -

a to piše i na krstarici danas :cool:

- - - - - - - - - -

Evo koliko građana Hrvatske žali zbog raspada Jugoslavije

14.03.2017 09:25

- - - - - - - - - -

U Srbiji za bivšom Jugoslavijom žali čak 71 odsto stanovnika, dok za zajedničkom državom najmanje žale na Kosovu i u Hrvatskoj, pokazuju rezultati regionalnog megaprojekta „Strategija simbolične izgradnje nacije u državama Jugoistočne Evrope“, piše Tportal.
jugoslavija-mapa_1489480131.640x360_rss-616x347.jpg
Foto: Beta

Rezultati istraživanja na 10.500 ispitanih svedoče da su gradjani Kosova najlojalniji svojoj novoj državi, odnosno svega pet odsto žali zbog raspada Jugoslavije, a u Hrvatskoj samo 18 odsto gradjana.
S druge strane, posle Srbije, najviše za bivšom Jugoslavijom žale u BiH i to 68 odsto, u Crnoj Gori 63 odsto i u Makedoniji 45 odsto. Istraživanjem nije bila obuhvaćena Slovenija.

Od najplastičnijih u moru pokazatelja, stratifikovanih po polu, dobi, stepenu obrazovanja, zanimanju, dohotku i drugim kategorijama, jeste taj da 97 odsto stanovnika Hrvatske voli državnu himnu, a 96 odsto i hrvatsku zastavu sa šahovnicom.
Srpsku himnu voli 80 odsto stanovnika Srbije, a državnu zastavu 93 odsto stanovnika Srbije. U BiH, državnu himnu u proseku voli 44 odsto stanovnika, a zastavu njih oko 60 odsto.
Projekat čiji su rezultati nedavno obradjeni i objavljeni u istoimenoj knjizi počeo je 2011. u Norveškoj.
Inicirao ga je i organizovao Ppl Kolste sa univerziteta u Oslu, a finansirao Norwegian Research Council.
Glavni saradnik u projektu u regionu bio je istoričar Vjeran Pavlaković, vanredni profesor na Filozofskom fakultetu u Rijeci, navodi Tportal.

- - - - - - - - - -

https://www.krstarica.com/vesti/regi...i-u-hrvatskoj/

- - - - - - - - - -

sad znamo da su desni mala manjina u srbiji :ok:

sad znamo da su desni mala manjina u srbiji :ok:

да.. тешка срца морам признати да десни немају никаквог удела у пропасти републике. заслуге припадају само левима. мада, леви су је створили, леви нек је и сахране :ok:

Krasnodar.jpg

Foto: Bate

stavim ja tako Mančester City - nerešeno , kaže ortak budalo čuvaju igrače za LŠ
stavim ja tako Mančester Junajted - izgube, kaže ortak budalo čuvaju igrače za LE
stavim ja Barselonu pukne od Lako Runje, kaže ortak budalo odmaraju igrače od PSŽ-a LŠ

ok... budala...
dobro...
AHA!
Lokomotiva Moskva - Krasnodar... Krasnodar sigurno odmara...
e sad neću da ispadnem budala... evo meni laka para...
a ono - ruska mafija iz keca u dvojku
Putin i Medvedev silne pare uzeli...

sad ću pitam ortaka šta bi sa Krasnodarom, što nije odmarao...

Ajd nisam bio siguran ovo za Čelzi... svakakvih buva sam se naslušao...
Izbacim Poslednji par, stavim Rumune, znate i sami kako igraju ovih dana...

kamo sreće da je centrafora više, bilo bi nam svima bolje :D

Да мој ти, живот ме научио да екстреми нису добри било десно било лијево.
Све волим ал буквално све чак и махуне са бијелим луком.
Животни мото "не претјеруј" али "све конзумирај" је најбољи,најоптималнији пут за дуг и срећан живот.

Posto je mica sklonila uvodni post sa odobrenjem za ulazak u kafanu (koji je asocirao na kante za djubre iz picinog parka koje pre 2 god. izvrljase natpisima park je za sve u znak podrske migrantima) ipak moram da udjem na tren. Statleru, ti i tvoja druzba zubatih pacenika ste i unistili ovu kafanu zbog broza i komunizma. Jel ti boja nika poremetila pamcenje?

Posto je mica sklonila uvodni post sa odobrenjem za ulazak u kafanu (koji je asocirao na kante za djubre iz picinog parka koje pre 2 god. izvrljase natpisima park je za sve u znak podrske migrantima) ipak moram da udjem na tren. Statleru, ti i tvoja druzba zubatih pacenika ste i unistili ovu kafanu zbog broza i komunizma. Jel ti boja nika poremetila pamcenje?

е ако сам је ја уништио, онда није ничему ни вредела :lol:

ej , pa de ste sve i da ste kapitaljisti u zemlji serbiji.

za levake , molicu lepo , morase reci da bez desnjaka , nema ravnopravnosti.

desnjaci , narocito ,oni koji i jesu izraziti desnjaci , moglo bi se i reci da su ustvari i dirigovani sa leve strane.....mozga.

tako , kao zakljucak , vi desni , radite sta vam Leva strana mozga i kaze apro pro , ima se i onijeha teskih desnicara , koji i nis ne vrse spoznaju ,i sta je leva ili ti lijeva , dal je sveca ili ti svica...

tako ,

ma , daj uzivajte u igri i pesmi.

i u parovima i u ...

i , dakle , jel ste videli kako se mi ovde patimo , i pijemo i jedemo i moram reci da je ostalo hrane i hrane , molili da ponesemo..

ma, idi molim te .

podseti me , bas na one dane..

за Пророка, нова фризура пролеће-лето 2017. :lol:

14611044_1811296132444948_5630706477782667578_n.jpg

Zahvaljujem, najvažnije je biti trendi...

- - - - - - - - - -

Pomaže Alija, dobri labe Polovino. Ti si dobro, nadam se da sam i ja.

Bože mili nepismene svetine... morao sam da uletim danas u jedan tupav razgovor...

Idem ja tako ulicom, čujem jedan matori priča drugom "on je pokojni zastavnik u penziji"
Momentalno se umešam... kažem: "komšija on je pokojni zastavnik u sanduku"

- - - - - - - - - -

article-2612058-1D3713D000000578-954_964x636.jpg

lep momak, može bira koju oće...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back