скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
world-in-pic-3.jpg

najbolje da nadje neku koja zna da kuva....

- - - - - - - - - -

A šta ako sise zaj'bo, ako je kremiran, ondak nije u sanduku?

o pameti naša...
kako god da je tretiran više nije na grbači PIO

Inače, kad smo kod kladže...
napravih par tiketa oko Juventusa i fiksno neke parove

Mislio sam da će poput Barselone i PSŽ-a da igraju "ogledalo stil"
pa pošto je prošli put bilo iz 1 u 2 trebalo je da večeras bude iz 2 u 1
ali izgleda da je celo selo došlo na istu ideju a to bi koštalo kladže po belom svetu

zato je tu bio i kešbek sa sledećim stavkama:
Juventus - Porto 1-1 iz keca u kec
Besiktas - Olimpijakos tu se ni Grci ne nadaju dakle TURCI čist 1
Atletiko Madrid - Leverkuzen čist kec pošto Leverkuzen mrzim skoro ko DortMUD koji ne mogu da smislim

i na 50 dinara dobijam 350 prekosutra
ok, malo manji profit zbog pokušaja iz 2 u 1...
ali profit je profit :D

Ne zna se ko je gori, ove matore komunjare k'o Marsi, ili ovi srednjih godina k'o Iron.

To bre sve ludo i pomahnitalo.

o vidi kami , a skupi li ti malko djenge i javi se ti nama.
ako i treba, neg da te pitam tak pametnim , jel si skonto zasto si desnicar.
dal si shvatio da levicari hebu pa te rasturaju, upss
pa to je tvoja l;eva strana u mozgu , normalno da se podrazumeva , ono sto je jos i ostalo.

eto vidis , kak si nam ti tak pametan i jos te ljevi ...sevi.

- - - - - - - - - -

e , sada je TRI ujutro , mislim po kapitalistickom vremenu na divljem zapadu.

i sneg je pao , lijepi sudara nam je prikazano na tv, bas , onako da se covek i poveseli.

mislim zbog dece , jer je ovde sada takozvani march break i deca , ne idu u skolu.

i ih kako se raduju snegu i sankanju i grudvanju , neg Kami , jel se secas kada si bio mali i uzivao u carima sfrj snega.

Стручњаци ко ће бити нови премијер пошто Алеву неће да може клонирати се?Какве су прогнозе?
Ако слина буде премијер одрећу се држављанства Србије тако ми млијека у праху...

Стручњаци ко ће бити нови премијер пошто Алеву неће да може клонирати се?Какве су прогнозе?
Ако слина буде премијер одрећу се држављанства Србије тако ми млијека у праху...

премијер Републике Србије је Ангела Меркел. ко ће бити нови, зависи од тога кога ће Немци изгласати на изборима ове године.

Чекај да видимо ко ће бити председник.

- - - - - - - - - -

премијер Републике Србије је Ангела Меркел. ко ће бити нови, зависи од тога кога ће Немци изгласати на изборима ове године.

Немци ће изгласати у Србији оног кога американци покажу. :lol:

Немци ће изгласати у Србији оног кога американци покажу. :lol:

то би било одлично, јер Трамп је изјавио да европске нације треба да следе британски пример и напусте ЕУ. зато се плашим да Немци ипак неће слушати шта им Американац поручује.

то би било одлично, јер Трапм је изјавио да европске нације треба да следе британски пример и напусте ЕУ. зато се плашим да Немци ипак неће слушати шта им Американац поручује.

Немци од 45-те слушају. Од велике нације постали су аутомеханичари који не смеју да се бране.

то би било одлично, јер Трамп је изјавио да европске нације треба да следе британски пример и напусте ЕУ. зато се плашим да Немци ипак неће слушати шта им Американац поручује.
Hoće , al ne Trampa nego Rokafelu i židova podmuklog sa Wall Streeta koji neprestano smišlja psine protiv dobrog naroda pravoslavnog .

Немци од 45-те слушају. Од некад велике нације постали су аутомеханичари који не смеју да се бране.

не бих рекао. но, видећемо.

- - - - - - - - - -

Hoće , al ne Trampa neko Rokafelu i židova podmuklog sa Wall Streeta koji neprestano smišlja psine protiv dobrog naroda pravoslavnog .

шта мислиш, ко је следећи након Британије?

Odakle ti ideja da ne može? :eek:

Treba izbaciti hrišćanstvo iz evrope, to je uljez iz azijskog izraela.

Шта је ово, брате јагуаре? Откад је Килери изгубила све колеге овде се прешалтовале на Трумпа и ти сам остаде на либдиотској ветрометини. Шта ти је живот, зајебант велики.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back