- Poruka
- 7.183
sofija zvuci ko neko ko radi na radio B92
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Статлеру, ти ли си?![]()

Леп је Дерко. Онако, има паметан израз лица.Могуће, каква је Дерерова фаца?
Ја тебе видим као високу, мршаву, елегантну, способну и онако, одсечну.
Тамна тршава коса, правилне црте лица.
не, то је Дилан Дог
ја другари, уопште нисам Београђанин. носим капут, имам омиљени кафић у коме пијем еспресо бариста, не пушим. мислим, можда траву понекад, ал то се не рачуна
сцена са краја приче тачна.

не, то је Дилан Дог
ја другари, уопште нисам Београђанин. носим капут, имам омиљени кафић у коме пијем еспресо бариста, не пушим. мислим, можда траву понекад, ал то се не рачуна
сцена са краја приче тачна.
За Софке смо већ утврдили да грицка усну, а осим тога, замишљам да има 'чоколадни' глас.
![]()

Ja sam bas mislio da si ti stariji, nesto tipa 45+..
Не лажи.![]()
Mogli bi i ovde da otvorimo temu o slikama forumasa kao na zivotnim podforumima.![]()
Какав је то глас?![]()
просто се 'чује' чоколада у гласу. И - звучно к, зато што је део говорног апарата задужен за тај глас- обложен чоколадом. 
imas totalno takav glas
beooogradjanka
malo ko ona sad baba sto bila popularna 80tih vodila neku pop rok emisijicu zenski vlada divljan u faci
Ja bih postavio, al onda skrinšotuje Lesandar i postanem meta za pikado u prostorijama SNS odbora u Požarevcu.

Па, као кад једеш чоколаду![]()
просто се 'чује' чоколада у гласу. И - звучно к, зато што је део говорног апарата задужен за тај глас- обложен чоколадом.
![]()

Претпостављам да нема нигде снимљена. Вероватно знам на кога мислиш, кад бих чула снимак...
zamenio si ga s grofom posto ga oponasa u izvesnoj meri
imas totalno takav glas
beooogradjanka
malo ko ona sad baba sto bila popularna 80tih vodila neku pop rok emisijicu zenski vlada divljan u faci
А ти си плавуша са плавим очима?![]()

), зависи од расположења, то се мења и по неколико пута у току дана. 
ne znam kako se zove zena al je tu bila od kad znam sa sebe ko branko kockica
kratko osisana ne znam da li jos ziva
- - - - - - - - - -
Дерко каже да је то била баба, не риба.па та риба имала мушки глас.

'Сам погодила?
A боја мојих очију (а понекад, чини ми се, и косе), зависи од расположења, то се мења и по неколико пута у току дана.
- - - - - - - - - -
То она Дубравка, ако се добро сећам. Презимена се не сећам.