скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
теби је та брада фетиш изгледа :mrgreen: подсећаш ме на лика из серије Ели Мекбил. он је исто тако имао фиксацију брадом, баш тим делом који и тебе привлачи. упадао је и у неприлике због тога :lol:

Али, одакле ти идеја да ме привлачи? :)

Једноставно, волим да гледам лица и, наравно да примећујем и ове необичне појаве. Узгред, данас сам видела чак две девојке са рупицом у бради, а рупицу у (женској) бради не памтим кад сам последњи пут видела! :D

Али, одакле ти идеја да ме привлачи? :)

Једноставно, волим да гледам лица и, наравно да примећујем и ове необичне појаве. Узгред, данас сам видела чак две девојке са рупицом у бради, а рупицу у (женској) бради не памтим кад сам последњи пут видела! :D

ок, капирам.

ја нпр гледам уши :mrgreen:

и гледам зато што ме привлачи.

врат исто ;)

па сад.. ако певају сопран у Крсманцу, можда бих и загледао :mrgreen:

:mrgreen:

Хоћу да нагласим да ја гледам све - и мушка и женска лица, не зато што ме неко, или неки део лица, привлачи. Једноставно - гледам све, и видим све.
Такође сам приметила да је све мање светлих очију, има дана када не сретнем баш ниједну особу са, рецимо, плавим очима. Зелене и не памтим кад сам последњи пут видела...

- - - - - - - - - -

Поздрав Агати и Лики, и од мене. :D

:mrgreen:

Хоћу да нагласим да ја гледам све - и мушка и женска лица, не зато што ме неко, или неки део лица, привлачи. Једноставно - гледам све, и видим све.
Такође сам приметила да је све мање светлих очију, има дана када не сретнем баш ниједну особу са, рецимо, плавим очима. Зелене и не памтим кад сам последњи пут видела...

- - - - - - - - - -

Поздрав Агати и Лики, и од мене. :D

os da dojdem i da gledis marsovca u njegove oci...:zelenko3:

zelem marsovac , bre a i ima usi narociti levo. z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne volim zelene i one oči gde se zenica ne raspoznaje, ne znam kakav je termin u Srbiji za to, ovde neki duhoviti ljudi čak zovu i "immigrant eyes".

ihhhh, pa boje tirkiza , ma zemske , oduvek su padale....

a ponekada su i plave :zelenko:

a cesto i sive :zblesav:

e tada , me svi izbegavaju , tj oni koji me veoma dobro znaju

Poslednja izmena:
Лако је за мушка имена. Џон. Вудроу. Hans-Rüdiger.

Ако се поп баш ускописти и неће да крсти чак ни у замену за дваес евра, онда Јоанићије.

што би рекли код нас...
- ај назовемо ћерку ноа
- може, ал кад будеш носила женку стафорда

Sada su ta kratka kereca imena do jaja popularna ,da popizdi covek nacisto od Tea,Rea,Mea,Ikea,Luna ,Mia,Tia,Bia...budi Bog s nama.Mada ima jos ludjih ,recimo kum od mog jednog druga je dao sinu ime Anakin ,sreca pa je taj lik neki programer pa je ubrzo posle rodjenja deteta otiso u neku Australiju ili Kaliforniju pa mozda onda malog nece bas toliko useravati od zajebavanja u skoli.

И на Косову исто, шћипови давали име тито шћип бебама, чак им јошка што је воло да игра фриса и клиса кумовао

ja znam samo iz rana da je miki dao onom malom ime pinki

- - - - - - - - - -

па што није популарно име јосип?

zato sto je hrvatskog podrijetla

ти о филмовима ваше продукције а ми о стварности. стварно су шћипови давали име тито њиховим бебама а јошка им у неким случајима чак био кум

- - - - - - - - - -

а сад нешто неупоредиво лепше од смрд јошке титоа
-------------------------------------------------------------------------

у индији и широм света, роми воле да дају деци страна имена... овде имаш роме који се називају ромео, џон, ђани и тако...

Da, njih pogodi pesma ili neka uloga i eto imena detetu.
Mnogo mi smetao pritisak rodbine za odabir imena deteta. Te po dedi, te po ovom kralju, te ovo je lepo. Samo sam klimao glavom i uradio po svom. :lol: Ime je slovenskog porekla i dete je zadovoljno njime a to je najbitnije.

Poslednja izmena:
zato sto je hrvatskog podrijetla

а тито је ког порекла?

- - - - - - - - - -

Da, njih pogodi pesma ili neka uloga i eto imena detetu.
Mnogo mi smetao pritisak rodbine za odabir imena deteta. Te po dedi, te po ovom kralju, te ovo je lepo. Samo sam klimao glavom i uradio po svom. :lol: Ime je slovenskog porekla i dete je zadovoljno njime a to je najbitnije.

ја нисам никоме дозволила да даје имена мојој деци.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back