скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Носфи, да ли имаш времена за књиге?

Јако слабо. Углавном читам стручну литературу.

Позајмила је једна колегиница "Роман о Шопенхауеровој бањи" или тако нешто, али ни то нисам начео.

- - - - - - - - - -

Тицо, јел овакав ноћни живот у Милану или су нас лагали душмани у овом документарцу?

Тицо, јел овакав ноћни живот у Милану или су нас лагали душмани у овом документарцу?

Ако ћеш искрено град је мртав Понедељак - Четвртак ноћ. Петак и Субота се повампирују. С пролећа и док траје лето живи област око канала Навиљи, нека фузија боемштине и модерног.

Тај документарац "водимо љубав" нисам гледао, али ај бацим поглед па ти кажем

Ако ћеш искрено град је мртав Понедељак - Четвртак ноћ. Петак и Субота се повампирују. С пролећа и док траје лето живи област око канала Навиљи, нека фузија боемштине и модерног.

Тај документарац "водимо љубав" нисам гледао, али ај бацим поглед па ти кажем

Баци поглед, режирао је наш човек, четник, Слободан Сакић, што на западу користи име "Бобо Синклер", кад наступа у Клагенфурту код газда Радована.

Иначе, то је супер, у Немачкој све осим Берлина је мртво и Петком и Суботом.

Идем идуће недеље у Франкфурт на Мајни на парти са неким кумпићима што би рекле усташе, биће исто као да проводимо викенд овде у сеоској кафани.

Ми жене смо чудо.
Губитак циљне представе и фокуса нам је средње име. :lol:

Софија, јеси ти ван Јелисавете Петровне?

- - - - - - - - - -

Мени су супер кул све те наелекстирсане руске царице из 18. века, које је болела она ствар за малограђанска поимања јавног морала који су као епидемија растурили сву забаву на свету у 19. веку, а у великим крајевима света и даље јашу.

Смехотресно ми је што би Руси данас мрзели своје најбоље владаре 18. века.

Баци поглед, режирао је наш човек, четник, Слободан Сакић, што на западу користи име "Бобо Синклер", кад наступа у Клагенфурту код газда Радована.

Иначе, то је супер, у Немачкој све осим Берлина је мртво и Петком и Суботом.

Идем идуће недеље у Франкфурт на Мајни на парти са неким кумпићима што би рекле усташе, биће исто као да проводимо викенд овде у сеоској кафани.

Бацио поглед... претерано је. Мсм.. има свега тога, али не у оној мери у којој неко ко долази одавде очекује или што би након овог спота помислио.

Милано је ипак више спој индустрије, пара и гламура, а тамо где се озбиљни новци зарађују нема се времена за провод ол најт, сем као што рекох петком и суботом.

Осталим данима увече после 10 када се затвори и последњи кафе нећеш видети ни куче луталицу на улици.

Иначе највећи бисер ми је онај таксиста са јужњачким акцентом :)

Софија, јеси ти ван Јелисавете Петровне?

- - - - - - - - - -

Мени су супер кул све те наелекстирсане руске царице из 18. века, које је болела она ствар за малограђанска поимања јавног морала који су као епидемија растурили сву забаву на свету у 19. веку, а у великим крајевима света и даље јашу.

Смехотресно ми је што би Руси данас мрзели своје најбоље владаре 18. века.

Имала је лепо име.

Јелисавета.

Да, свиђа ми се то име.z:)

Бацио поглед... претерано је. Мсм.. има свега тога, али не у оној мери у којој неко ко долази одавде очекује или што би након овог спота помислио.

Милано је ипак више спој индустрије, пара и гламура, а тамо где се озбиљни новци зарађују нема се времена за провод ол најт, сем као што рекох петком и суботом.

Осталим данима увече после 10 када се затвори и последњи кафе нећеш видети ни куче луталицу на улици.

Иначе највећи бисер ми је онај таксиста са јужњачким акцентом :)

Где треба ићи у Италији на дивљи провод?

Које место је онако, декадентно и неваљало?

- - - - - - - - - -

srpski pravoslavni komunizam kako vam to zvuci
SPC je odrodjena od naroda

Звучи ми као случај за Лепонекс.

Јелисавета је лепо име, а мени се свиђа и твој ник.

Моја ћерка ће да се зове Софија, и да буде паметнија од тате (ако је то могуће). z:lol:

И моја ће једном да се зове Софија. :lol:

Носфи, признај да те је дивота од моје личности додатно навела да заволиш то име. z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Звучи ми као случај за Лепонекс.

ne bilo je toga
radna bratstva,,,bez gazde i bez drzave kao medijatora
a sve na izvornim pravoslavnim osnovama
sto ce reci da je nesto kod vas fejk

.
Оно што тражиш то ћеш и наћи :)

Ако тражиш лудо и декадентно - Милано, ако тражиш лудо и неваљало - Рим

Лудо добијаш свуда, а сам одлучи шта те више привлачи од она друга два придева :)

- - - - - - - - - -

Иначе, занимљиво је да ја уопште немам на репертоару мушка имена.

Само женска. Софија, Наталија, Катарина.

Ово прво као и моја бака (по оцу), треће као и моја мајка

srpski pravoslavni komunizam kako vam to zvuci
SPC je odrodjena od naroda

од народа доброг?

- - - - - - - - - -

Иначе, занимљиво је да ја уопште немам на репертоару мушка имена.

Само женска. Софија, Наталија, Катарина.

то значи да ћеш рађати само синове :lol:

од народа доброг?

- - - - - - - - - -

то значи да ћеш рађати само синове :lol:
zaboravio si postapalicu napacenog
da potreban je patriota poput nepljujeva da organizuje pravoslavne komune mimo ustaljenosti SPC delovanja koje je onarodjeno
dakle,principi bratske privrede bliske samoupravljanju a u skladu sa pravoslavnim komunama
sta mislis,sto je to smetalo i caristima i boljsevicima

zaboravio si postapalicu napacenog
da potreban je patriota poput nepljujeva da organizuje pravoslavne komune mimo ustaljenosti SPC delovanja koje je onarodjeno
dakle,principi bratske privrede bliske samoupravljanju a u skladu sa pravoslavnim komunama
sta mislis,sto je to smetalo i caristima i boljsevicima

нисам заборавио, подразумева се да је и напаћен и грбав. а ето сад се још и Црква од њега однародила. све га снашло. ал добро је да ти имаш неки спасоносни предлог.

Aaaaхахаххаа 2:19 - 2:31 Статлер и Керки у таксију, Рифер - таксиста (има карту, зна тачно куда иде!), а на 2:31 убацује се Џег :rotf: :lol:

варијација на тему Studio 54, ал с том разликом што је оно било стварно, а ово је фејк.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back