скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
нисам заборавио, подразумева се да је и напаћен и грбав. а ето сад се још и Црква од њега однародила. све га снашло. ал добро је да ти имаш неки спасоносни предлог.
dobro u Rusiji i ne toliko ali ovde je SPC antinarodni element

Aaaaхахаххаа 2:19 - 2:31 Статлер и Керки у таксију, Рифер - таксиста (има карту, зна тачно куда иде!), а на 2:31 убацује се Џег :rotf: :lol:

Не заборави на 2:30 Сандрину која мало пре Џег заводљиво изговара "Боб Синклер".

- - - - - - - - - -

варијација на тему Studio 54, ал с том разликом што је оно било стварно, а ово је фејк.

Ово је журка Долчета и Габане.

Тако да и није много фејк. :lol:

Иначе, занимљиво је да ја уопште немам на репертоару мушка имена.

Само женска. Софија, Наталија, Катарина.

Одма да ти кажем - заборави на тај репертоар женских имена, почни да смишљаш мушка. ;)
CrystalBallFortuneTellerSmileyMagic-1.gif

dobro u Rusiji i ne toliko ali ovde je SPC antinarodni element

елемент, друже. елемент! зато треба народ добри да зајаше попове ко у она срећна времена.

- - - - - - - - - -

Ово је журка Долчета и Габане.

Тако да и није много фејк. :lol:

фејк је. све је то педерај-позерај.

Aaaaхахаххаа 2:19 - 2:31 Статлер и Керки у таксију, Рифер - таксиста (има карту, зна тачно куда иде!), а на 2:31 убацује се Џег :rotf: :lol:

Не заборави на 2:30 Сандрину која мало пре Џег заводљиво изговара "Боб Синклер".

- - - - - - - - - -

А таксиста је Маринац :mrgreen: Извините први пут сам као таксиста у Милану, до скоро сам возио аутобус у Београду

Ко се сећа оне дирљиве анегдоте кад Чеда Јовановић и његова жена проводе одмор на Холандским Антилима, па јој неки премудри старац стави руку на трудан стомак тамо и каже "лајф... лајф..." и онда зато сину дадну име Михајло Лајф?

Мада боље би било Живадин Лајф.

елемент, друже. елемент! зато треба народ добри да зајаше попове ко у она срећна времена.

- - - - - - - - - -

фејк је. све је то педерај-позерај.

jahali ih disidenti ,narod posten se ponaso ko i uvek
cak i kad novokomponovani vernici sa zlatnim krstacama pravili terevenke po crkvama i uklesivali imena ko ktitori

Оно што тражиш то ћеш и наћи :)

Ако тражиш лудо и декадентно - Милано, ако тражиш лудо и неваљало - Рим

Лудо добијаш свуда, а сам одлучи шта те више привлачи од она друга два придева :)

- - - - - - - - - -

Ово прво као и моја бака (по оцу), треће као и моја мајка

Данас нико не даје та лепа имена.
Све неке Лее, Тее, Мие, Таре...кучећа имена. :lol:

Другари, хајде једном да играмо игру како замишљамо једни друге.

Ево ја замишљам Керкиру као нижу, пунију, са коврџавом косом, у фармеркама са јаким бутом и широком белом џемперу који се онако пресијава. И има чизмице са штиклом које су као од змијске коже.

Мирише на микс воћног парфема и цигарета, пуши на аутобуској станици, и спопада друге људе који чекају бус са причама из КЦ Ниш.

А иначе живи у (на) Дурлану и има комшиницу коју мрзи али са којом пије кафу јер је заправо воли.

- - - - - - - - - -

Баш то је Џег! :lol:

:hahaha:

У праву си!

Ма, погледај сцену коју описах - оригинал! :lol:

једном сам се возио таксијем који се замало није слупао зато што је возач буљио у ретровизор. мислим, имао је шта и да види, али боље да је гледао напред :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Па то је само музички видејо, немој бити кејтер.

у праву си. извини :)

од народа доброг?

- - - - - - - - - -

то значи да ћеш рађати само синове :lol:

Одма да ти кажем - заборави на тај репертоар женских имена, почни да смишљаш мушка. ;)
CrystalBallFortuneTellerSmileyMagic-1.gif

Ма ви ћете да ми кажете. :lol:

Знам ја ваљда. z:mrgreen:

Другари, хајде једном да играмо игру како замишљамо једни друге.

Ево ја замишљам Керкиру као нижу, пунију, са коврџавом косом, у фармеркама са јаким бутом и широком белом џемперу који се онако пресијава. И има чизмице са штиклом које су као од змијске коже.

Мирише на микс воћног парфема и цигарета, пуши на аутобуској станици, и спопада друге људе који чекају бус са причама из КЦ Ниш.

А иначе живи у (на) Дурлану и има комшиницу коју мрзи али са којом пије кафу јер је заправо воли.

- - - - - - - - - -

:hahaha:

У праву си!

:lol:

Не знам зашто ал' ја кад комуницирам с тобом видим Дерерову фацу.

Statlera zamišljam kao naočitog beogradskog mladića. Stara beogradska porodica, on je šesta generacija. Nosi kaput, ima svoj omiljeni kafić gde ujutru pije kafu i tamani pole pakle cigara. Govori jakim beogradskim naglaskom. Jednom je vraćajući se kući naišao na omanju grupu mlađanih komunista blizu mesta gde živi. Želeo je da priđe i pita ih " ZAŠTO ? " , ali im je samo poželeo da umru i nastavio po natopljenom BG asfaltu.

Statlera zamišljam kao naočitog beogradskog mladića. Stara beogradska porodica, on je šesta generacija. Nosi kaput, ima svoj omiljeni kafić gde ujutru pije kafu i tamani pole pakle cigara. Govori jakim beogradskim naglaskom. Jednom je vraćajući se kući naišao na omanju grupu mlađanih komunista blizu mesta gde živi. Želeo je da priđe i pita ih " ZAŠTO ? " , ali im je samo poželeo da umru i nastavio po natopljenom BG asfaltu.

:lol:

Статлеру, ти ли си? :mrgreen::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back