dobro u Rusiji i ne toliko ali ovde je SPC antinarodni elementнисам заборавио, подразумева се да је и напаћен и грбав. а ето сад се још и Црква од њега однародила. све га снашло. ал добро је да ти имаш неки спасоносни предлог.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro u Rusiji i ne toliko ali ovde je SPC antinarodni elementнисам заборавио, подразумева се да је и напаћен и грбав. а ето сад се још и Црква од њега однародила. све га снашло. ал добро је да ти имаш неки спасоносни предлог.
Aaaaхахаххаа 2:19 - 2:31 Статлер и Керки у таксију, Рифер - таксиста (има карту, зна тачно куда иде!), а на 2:31 убацује се Џег![]()
![]()
варијација на тему Studio 54, ал с том разликом што је оно било стварно, а ово је фејк.

Франклин Делано Караклајић.
Иначе, занимљиво је да ја уопште немам на репертоару мушка имена.
Само женска. Софија, Наталија, Катарина.
dobro u Rusiji i ne toliko ali ovde je SPC antinarodni element
Ово је журка Долчета и Габане.
Тако да и није много фејк.![]()
варијација на тему Studio 54, ал с том разликом што је оно било стварно, а ово је фејк.

Aaaaхахаххаа 2:19 - 2:31 Статлер и Керки у таксију, Рифер - таксиста (има карту, зна тачно куда иде!), а на 2:31 убацује се Џег![]()
![]()
Не заборави на 2:30 Сандрину која мало пре Џег заводљиво изговара "Боб Синклер".
- - - - - - - - - -
Извините први пут сам као таксиста у Милану, до скоро сам возио аутобус у Београдуфејк је. све је то педерај-позерај.
Не заборави на 2:30 Сандрину која мало пре Џег заводљиво изговара "Боб Синклер".
- - - - - - - - - -

елемент, друже. елемент! зато треба народ добри да зајаше попове ко у она срећна времена.
- - - - - - - - - -
фејк је. све је то педерај-позерај.
Оно што тражиш то ћеш и наћи
Ако тражиш лудо и декадентно - Милано, ако тражиш лудо и неваљало - Рим
Лудо добијаш свуда, а сам одлучи шта те више привлачи од она друга два придева
- - - - - - - - - -
Ово прво као и моја бака (по оцу), треће као и моја мајка

Баш то је Џег!![]()

Ма, погледај сцену коју описах - оригинал!![]()

Па то је само музички видејо, немој бити кејтер.

од народа доброг?
- - - - - - - - - -
то значи да ћеш рађати само синове![]()
Одма да ти кажем - заборави на тај репертоар женских имена, почни да смишљаш мушка.![]()

Другари, хајде једном да играмо игру како замишљамо једни друге.
Ево ја замишљам Керкиру као нижу, пунију, са коврџавом косом, у фармеркама са јаким бутом и широком белом џемперу који се онако пресијава. И има чизмице са штиклом које су као од змијске коже.
Мирише на микс воћног парфема и цигарета, пуши на аутобуској станици, и спопада друге људе који чекају бус са причама из КЦ Ниш.
А иначе живи у (на) Дурлану и има комшиницу коју мрзи али са којом пије кафу јер је заправо воли.
- - - - - - - - - -
У праву си!
све је то педерај-позерај.
Statlera zamišljam kao naočitog beogradskog mladića. Stara beogradska porodica, on je šesta generacija. Nosi kaput, ima svoj omiljeni kafić gde ujutru pije kafu i tamani pole pakle cigara. Govori jakim beogradskim naglaskom. Jednom je vraćajući se kući naišao na omanju grupu mlađanih komunista blizu mesta gde živi. Želeo je da priđe i pita ih " ZAŠTO ? " , ali im je samo poželeo da umru i nastavio po natopljenom BG asfaltu.

А таксиста је МаринацИзвините први пут сам као таксиста у Милану, до скоро сам возио аутобус у Београду

![]()
Не знам зашто ал' ја кад комуницирам с тобом видим Дерерову фацу.

, а осим тога, замишљам да има 'чоколадни' глас.