скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pet stana il pet stanova? Zbrđanine. :lol:

TRICET DEVET SADVAAaaaaa

Dimitrijevic-5.jpg

konacno2.jpg

zadrži onih 100$, da ne prljam Dart Vejdera...

- - - - - - - - - -

toliko dobra sam jaaaaa
sa malo nula bila je uplata
sad znam najbolje

Hvala Nane, jedino si ti zaslužio roštilj od domaćih sa ove strane granice
Ostali su podjebavali i provocirali i podjebavali - će se dogovorimo njima u inat

pojedini sa druge strane granice a koji su isto zaslužili eto, čim se pojave sa ove strane granice :bye:
lova podignuta u kompletu i ostavljena ad acta
eto, htede me danas... ok bilo je još 4 tiketa sa brojem razlike al bar jedan da prodje...
ostalo su bili kešbek da imam za sledeću ruku koja očigledno ne treba
:D

Dobar dan

:kez::zkez:

Jesmo ovakvi? Sve na broju?

na broju, na broju - sve do dinara

- - - - - - - - - -

dobardan

- - - - - - - - - -

Proćko, bijo sam danas u onom Dorćolu. Nemoj tamo dideš, nigde mesta za parkink nit' neke garaže, žasu. Četr' kruga samo obrnuo dok ne ulovih jednog koji je odlazio.

mi sa Zvezdaru ne idemo tamo sas kola nego sas lanac

Da mu zavide Topalovići: Testament Pavla Vujisića istovremeno je urnebesan i tužan

Pavle Vujisić važio je za nesvakidašnjeg, nepredvidljivog i živopisnog čoveka koji nas i posle smrti zasmejava i iznenađuje.
pavle.jpg
Foto: Youtube/Printscreen

Rođen je 10. jula 1926. u Beogradu. Pre početka glume, bavio se novinarstvom u Radio Beogradu i studirao je prava, ali umesto advokata postao je najveći glumac domaće kinematografije, za koga je čak i legendarni Orson Vels tvrdio da je talentovaniji od njega, prenosi portal „Buka“.
Iako je bio jako cenjen kao glumac, nije uspeo da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Bio je težak za saradnju, nije izbijao iz kafane i sa Ade, a sve što bi zaradio, a zarađivao je mnogo, poklonio je. Međutim, njegov testament (napisan šest godina pre nego što će umreti) poput njegovih uloga i karaktera, istovremeno je tužan i urnebesno smešan.

– Testament Pavla Vujisića, rođenog od majke Radmile i oca Miša, koji dana prvog novembra 1982. godine, pri čistoj svesti i zdravoga uma sastavlja ovu poruku. Mirjani, ženi mi, sve što imam za slučaj da odapnem, ostavljam, s tim da razumno rasproda ili otuđi imovinu moju, odnosno svoju, a ako ne bude u stanju da imovinom raspolaže, da to samo sud može uraditi. Mirjana, ako posle mene ostane, ima da me sahrani sa svim adetima i čestima crkve pravoslavne, sa šest popova da se pred mojim telom vide i čuju.
Sahraniti me ima u grobnicu našu, govor posmrtni ili slično da se čuo nije. Ovih šest popova, koje za inat hoću, da se ono što se oko groba radi, rade i ćute. Neka u sebi pevaju. Pošto mislim mreti, što bih i onako sve ovo pisao, još da vas zamolim da mi niko nikakav govora, niti jedne reči ne progovori, jer ću se u grobu prevrnuti i ne samo prevrnuti, već i ustati iz groba da ga noću morim i da mu, njemu i svima, koliko ih je na svetu, je*em mater – navodi se u testamentu Pavla Vujisića, a prenosi „Buka“.
Pavle Vujisić razboleo se od kancera 1988. i nakon tri meseca preminuo. Po njegovoj želji, nije bilo ni govora ni pesme popova, niti je iko od kolega bio prisutan. Supruga Mirjana se nije više udavala, a i danas čuva njegove stvari.

Hvala Nane, jedino si ti zaslužio roštilj od domaćih sa ove strane granice
Ostali su podjebavali i provocirali i podjebavali - će se dogovorimo njima u inat

pojedini sa druge strane granice a koji su isto zaslužili eto, čim se pojave sa ove strane granice :bye:
lova podignuta u kompletu i ostavljena ad acta
eto, htede me danas... ok bilo je još 4 tiketa sa brojem razlike al bar jedan da prodje...
ostalo su bili kešbek da imam za sledeću ruku koja očigledno ne treba
:D

Ne mogu nam ništa. Ni ovi ovde ni oni tamo. :lol:

Karaburma nije Zvezdara, nikad nije ni bila...Šuma je i Košutnjak, pa je Beograd...

Hahaha, sve je to Zvezdara, sva ta prigradska naselja. Kakav Košutnjak labe, toliko ima da si doš'o u Beograd a još ne znaš gde su najpoznatiji delovi grada?

- - - - - - - - - -

Ал' није Нови Београд. :rtfm: Све што је тамо где није Рифкица, то је около Рифкице и далеко од центра света. :mrgreen:

Pa Surutka, ja živim u Beogradu, tako mi se i opština zove. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Dobro je pa je Vatikan odustao od spaljivanja onih koji tvrde da su centar svemira i da im je mozak ravan ko daska :mrgreen:

Bolje mozak ko daska, neg' sesi ko daska. :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back