gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Da, čuo sam da se Nan hvali sa tom čminkom i nekim šiškama.![]()

Idem u Szeged na izlet da testiram znanje i ručkam čoko bananice sa slatkim sirom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, čuo sam da se Nan hvali sa tom čminkom i nekim šiškama.![]()
Kad ideš? Treba li ti preporuka za dobru kafanu za klopu?
Kad ideš? Treba li ti preporuka za dobru kafanu za klopu?
Kanada jeste prepuna ********* kao sto si ti Marsi, sa sve besmislenim komunjarskim zdravstvenim sistemom, i crnim trzistom medicinskih usluga.
- - - - - - - - - -
Igranje tih tvojih kobasicarskih tiketa je kao igranje loto-a, s' tim sto u Loto-u i mozes da napravis neki sistem, kod kobasicarskih tiketa random lupas kao Marsi po tastaturi.
- - - - - - - - - -
A dobro jutro Kami-ckice
kako se dana osecas, dali si i ako si i nes dobio , pa si tako nam veseo.
znaci mood ti je ok, jel je razlog sto ti je neko pozajmio, dao ili poklonio , koju paru.
A za Kanadu , kazu , da je sa stanovista zastite radnika i stanovnika , na vecem nivou neg sto je u SERBIJI.
pitanje za tebe , znalca MARKSA i DELA KAPITALA, znas li ti da je 150 godina proslo od....
Zasto je to tako?
i dal si se pronasao u razlikama u terminu , budala , idiota ,
bas me to interesira.
Kami, Fajgelj je tvoj izgubljeni tata.
Страшно, ја се овако не бих понашао ни да дијеле џабе плазма телевизоре.Без имало достојанства,стока најгора...
Osmi mart je baš lep praznik za drugarice koje muževi biju tokom godine, da mogu malo da se odmore, ako već nisu navikle na njihov vid druženja.
Koja ovlazi na vaze postove mora da je zacementirana
Да,некад се то чудо звало метросексуалац,сад је то нормала у фазону геј је океј...
Vikotre, molim te nemoj više da koristiš tu reč (drug)ari, vidiš da se odazivaju drugovi.![]()
![]()
Idem u Szeged na izlet da testiram znanje i ručkam čoko bananice sa slatkim sirom.A možda odem i kod frizera.
![]()
Разуми их, нико их већ давно не зове па се јављају и непозвани.
hvala, od vas ništa, sve ima u Skadarliji...
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
de je kami da vidi šta će mu poobaraju specijalno zbog moje kobasice
nije čuo siroma da u onostranstvu sevaju malo žešće uplate
neko na tiket baci što kami može da sanja
a os' donet , nekoga sira sa tvog...putovanja reefkici.
moze bit da , tamo ima i onijeha mlogo dobro smrdjivih...al nemoj zaboravit da se i raspitas , koje vino ide uz to.
Nema u Skadarlili ništa, zli nacisti oterali heroj kuvara i sad tamo mrak. Mrkli.![]()
Vikotre, molim te nemoj više da koristiš tu reč (drug)ari, vidiš da se odazivaju drugovi.![]()
Nema više SFRJ, crkla je, a dugo vam je i poživela koliko ste je pazili.
Kas ti da otvoris dzep i vodis na rucak?
- - - - - - - - - -
Rifke ofkors...
Pojam nemaš, iz Szegeda se donose Karavan i Vajkrem, ne smrdljivi sir.![]()
e vako nas SRBIJA iznenadjuje i pravi tj postavlja balvane da dijaspora sve manje i manje moze glasati.
mesto , gde je konzulat , nema parkinga ako se koiristi parking u zgradi je za sat vremena 30$. a i nema puno mesta.
i u kratkom vremenskom roku , treba poslati dokumentaciju, obavestenje je preko emaila a i ne preko novina nasih , tj poziv, pa sad vi vidite.
inace u www.novine.ca ima i o humanitarnoj veceri STARA RASKA , vec sam otom i izvestio auditorijum skupstine.
mozete i malko i procitati...