скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, čuo sam da se Nan hvali sa tom čminkom i nekim šiškama. :mrgreen:

774540567.gif

Idem u Szeged na izlet da testiram znanje i ručkam čoko bananice sa slatkim sirom. :heart: A možda odem i kod frizera. :lol:

Kad ideš? Treba li ti preporuka za dobru kafanu za klopu?

26.3 i 8.4 и још једном али не знам још датум. Зависи од уплата. :lol:
Moже напиши, мада имам план да нађем општину, да се крећем и што више причам, купим дечици неке поклоне. Тамо с клопом не може да се омане.

Kanada jeste prepuna ********* kao sto si ti Marsi, sa sve besmislenim komunjarskim zdravstvenim sistemom, i crnim trzistom medicinskih usluga.

- - - - - - - - - -

Igranje tih tvojih kobasicarskih tiketa je kao igranje loto-a, s' tim sto u Loto-u i mozes da napravis neki sistem, kod kobasicarskih tiketa random lupas kao Marsi po tastaturi.

- - - - - - - - - -

A dobro jutro Kami-ckice:)

kako se dana osecas, dali si i ako si i nes dobio , pa si tako nam veseo.;)

znaci mood ti je ok, jel je razlog sto ti je neko pozajmio, dao ili poklonio , koju paru.

A za Kanadu , kazu , da je sa stanovista zastite radnika i stanovnika , na vecem nivou neg sto je u SERBIJI.

pitanje za tebe , znalca MARKSA i DELA KAPITALA, znas li ti da je 150 godina proslo od....

Zasto je to tako?:rtfm:

i dal si se pronasao u razlikama u terminu , budala , idiota , :whistling:

bas me to interesira.

Kami, Fajgelj je tvoj izgubljeni tata.

ma nije , ne moze bit , ANDREJ je mlada a Kami je...mator.

ovaj prvi i napravi decu i bori se da se ocuvaju vrednosti i porodice i porodicnih vrednosti, dok kod kamija ...nis -nula.

dok ANDRIJA , kako tako , hoce da se sacuva legitimited Srbije i sacuva , ono jos malo sto je od bogatstva ostalo , dotle kami-cak , koji je i vrsni kapitaLJisticke neoliberalnoga kapitalizma , tj rane faze akumulacije u SERBIJI , da se ogoli , da , i da svi , se vratite , nako kako je bilo pre , industrijske revolucije.

da , budete svoji na svom ...mislim rob, kmet , pauper i ..

- - - - - - - - - -

Страшно, ја се овако не бих понашао ни да дијеле џабе плазма телевизоре.Без имало достојанства,стока најгора...

cekaj malo , pa takav vid trzisne ekonomije i uvode kod vas , jos malo i bit ce takvih slika , prilikom prodaje hrane a za elektroniku i tehniku , bit ce malo teze.

a kapitaljistickim lumpen radnicima , dovoljno je da imaju para za JUNK food , piva i TV da mogu gledati sport.

svaka usporedba sa SRBIJOM je....

hvala, od vas ništa, sve ima u Skadarliji...

- - - - - - - - - -

FRC.jpg

frc030317.jpg

de je kami da vidi šta će mu poobaraju specijalno zbog moje kobasice :D
nije čuo siroma da u onostranstvu sevaju malo žešće uplate
neko na tiket baci što kami može da sanja

E sada ce kami , da izgubi i to malo sna , znajuci da sa ovakvom kobasicom , primljenom ,

mogao bi i da , uplati i za dva meseca interneta.

Nema u Skadarlili ništa, zli nacisti oterali heroj kuvara i sad tamo mrak. Mrkli. :(

pa kako ce i bit tamo nesto , kada raja nema love da ide tamo da jede.

eto , tamo u SKADARLIJI se ne sluzi kamenje ups htedoh da recem kamenice , ni PRSTACI .

a jel volis ti -prstace......ak znas sta je to

- - - - - - - - - -

Vikotre, molim te nemoj više da koristiš tu reč (drug)ari, vidiš da se odazivaju drugovi. :evil:

cuj , javljas mu se a vamo , kazes nema drugara.

sa ovu strane bare , samo se ima kapitaljista , dok ...

a a a a pa i ti si kapitaLJIST

- - - - - - - - - -

Nema više SFRJ, crkla je, a dugo vam je i poživela koliko ste je pazili.

pa nismo imali dovoljno pelena, pa , su decinja srala i srala i srala i...sada imate bananicu, cak ne ni onu Coko bananice.

e sada , narodi su osvojili svet , mislim , i stvarno smo i do TORONTA , LOS ANGELOSA , AUSTRALIJE , NOVE PAPUE...MA GDE NAS BRE NEMA.

- - - - - - - - - -

Kas ti da otvoris dzep i vodis na rucak?

- - - - - - - - - -

Rifke ofkors...

:eek::eek::cepanje::cepanje:

- - - - - - - - - -

Pojam nemaš, iz Szegeda se donose Karavan i Vajkrem, ne smrdljivi sir. :fdlan:

to je bilo u onoj zemlji nekada , no danas sa napretkom i standardom u SERBIJI , kupujese najskuplji sir , smrdljivac u BUDIMu a bogumi i u Pesti.

eto , ti me sada podseti na 8 Mart u BUDIMPESTI , neDJelu dana smo se patili po gradu , te neki restorani , te neke zemske sto skacu , i naskacu , ...

a jel , dje vodis svoju dragu za dan zena.

e vako nas SRBIJA iznenadjuje i pravi tj postavlja balvane da dijaspora sve manje i manje moze glasati.

mesto , gde je konzulat , nema parkinga ako se koiristi parking u zgradi je za sat vremena 30$. a i nema puno mesta.

i u kratkom vremenskom roku , treba poslati dokumentaciju, obavestenje je preko emaila a i ne preko novina nasih , tj poziv, pa sad vi vidite.

inace u www.novine.ca ima i o humanitarnoj veceri STARA RASKA , vec sam otom i izvestio auditorijum skupstine.

mozete i malko i procitati...

e vako nas SRBIJA iznenadjuje i pravi tj postavlja balvane da dijaspora sve manje i manje moze glasati.

mesto , gde je konzulat , nema parkinga ako se koiristi parking u zgradi je za sat vremena 30$. a i nema puno mesta.

i u kratkom vremenskom roku , treba poslati dokumentaciju, obavestenje je preko emaila a i ne preko novina nasih , tj poziv, pa sad vi vidite.

inace u www.novine.ca ima i o humanitarnoj veceri STARA RASKA , vec sam otom i izvestio auditorijum skupstine.

mozete i malko i procitati...

Imaš Green P Parking u Holly street preko puta konzulata. 460 mesta, 13 dolara od 7am do 6pm. :lol:
Mada, ne znam što se zamajavaš sa glasanjem. Bolje da gledaš neki hokej ili da pecaš zlatnog amura.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back