скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
deca su uzas sveta

image.jpg

Az Alkmar ne da nije dao ona tvoja dva gola
ne da nije dao ni onaj jedan "sigurniji"nego nije čak ni pobedio 0-0

a lepo sam reko korunja - gimnastiko madrid 0-3 gola...
sevilja će da završi meč uskoro...

ali eto Az... ume da zeza :D

u svakom slučaju Fond za Razbibrigu i Ćevape nije na šteti
sve to sponzorišu Crvena Zvezda i Fenerbahče :D

Razbibriga - 5+
Ćevapi - 0
:lol:

prokope , poslat tih nesto , jer bo , kao mator nemam pojma o kompu.

molim te , kada imas postavi i sa recenzijom , mozes slobodno sve ostavit osim mojega imena.

da vidi raja , kako se 8 Mart slavi, nako

ko nekada u osam , ubodem u osam, kao neeeekkada

FRC.jpg

ne brineš ništa... FRĆ na usluzi... :hvala:

- - - - - - - - - -

Šmekeru, jbte! :eek:

U Beograd sam došo
Svaku paru štedim
Komšijinu kesu
ja iskosa gledim

evo sve zemske su pozvane na, proslavu 8 Marta- Dan zena , ma i da se i reefkica pridruzi mislim da mu cestitam ..

i da sam u mom selu novobeogradu , zasigurno bi dobio i kuranfil.

eve , vako ce , opet bit po socijalistickim uzivanjima u kapiTa LJISTICKOJ ZEMLJI CANADI

Subject: FW: DAN ZENA, 8. Mart - Pozvani ste

Dobar dan MARSOVAC , to mi je zemaljsko ime :)
Htela sam da te licno obavestim da pripremam veliki PARTY za proslavu 8. Marta u The Remix Lounge na 1305 Dundas St. West, Takodje cemo imati Buziness Zone, gde cemo izloziti business card-s svih nasih sponzora i poslovnih partnera. Ako je neko raspolozen da nas sponzoruje, moze nam dati poklon (gift basket, gift card, or anything else) koji ce biti izvucen ili za Grand Prize ( value over $100) or ruffle prize (value over $25). Da bi izlozili kartice, flyere, postere itd. nije obavezno da nas sponzoruju. Deo prihoda ide u Heart and Stroke Foundation, gde ja volontiram vec osam godina…

U nadi da se uskoro vidimo, unapred zahvalna, Zorica

Takodje bih te zamolila, ako ti nije tesko da prosledis ovaj moj email dalje, naravno kad ugrabis moment, kako bi se reklamirali i kako bi nas bilo sto vise…

Drage moje I dragi moji,
samo da vas obavestim da sam zakupila The Remix Lounge, fenomenalni klubic na 1305 Dundas St. W, za proslavu 8. Marta i angazovala naseg pevaca, dragog Geni da nam peva « pesme stare » hahaha, one « najskuplje” sto dusu paraju…Recitovanje is Kostane je neprevazidjeno “Zal za mladost” itd. A tek Nesanica, auuuu…Za vas koje ste ga vec culi kako peva tj. cupkali uz njegovo pevanje, ne moram puno da objasnjavam. A za vas koje niste do sada cule kako Geni peva upravo je pogodna prilika da ga upoznate. Uz to, LIVE Salsa Performance ShowCase, Media (doterajte se jer imamo sanse da budemo na TV, haha)…Imacemo Grand and Ruffle Prizes, sjajne nagrade. Molim vas da podelite ovaj moj email sa vasim drugaricama, familijom, komsinicama, neka nas bude sto vise…Karte (koje ukljucuju svedski sto) su vec u prodaji preko dostavljenog linka. Javite ako imate bilo kakvih pitanja…(btw, zurka je I za momke, ali u nasu cast). Obavezno se vidimo, pozzz Zorica

ORDER YOUR TICKET TODAY ,
I sve one druge, koje uvek rado pevusimo)
Image removed by sender.
Koštana- Žal za mladost

Muskarci se ne izjasnjavaju oko FRĆ-a, samo zene.
Nije valjda da mi vise volimo razbibrigu i cevape :)

- - - - - - - - - -

Ako i bude, bice po pet. Da su marsijevi tu bilo bi deset k'o nista.

sta dest , more , pladanj cevapa i bele vesalice i raznjica , pa , onda nek je bal.

hmmm reefici bi oma posla nonice od rakova krabe, no nije im sezona a jos od zadnje ture skoljaka , zali mi se da su bile malko tvrde.

e da je ima , kaze broma , oma bi to sa tim zacinio i bi , lijepo , jedno dva sata sedeo na svom pozlacenom prestolu.

neg , idemooooo, slavi se Dan ZENA, nako kako smo i davnih godina slavili :)

- - - - - - - - - -

Prepricaj nam ovo, zivota ti.

os da ti prevedem sa srpskoga na jangleski ili , sa jangleskoga na serpski.

pisano i za srbe i za engleze .

slato je i poslato i svima srancima

Bas ki sto je bilo i ranijeeeee.

pa kaze -udri mileva , zapevaj to jace...

godina mi nije zaaaaaaaaaaaa, nece da zalim , kada mi se draga uvlaciiiiiii

i jos , nako kako se u kafanama peva

- - - - - - - - - -

Kad bi znali da po poslednjem popisu crnogorcina u srbiji ima vise no u cg to je za prs' na chelo...

pa velju vako

ak bi nam oci , ovi vake , moglo da svetli , BEOGRADU ne bi trebala nocu .Lktrika , ma bi svetlelo ki da je dan.

sta dest , more , pladanj cevapa i bele vesalice i raznjica , pa , onda nek je bal.

hmmm reefici bi oma posla nonice od rakova krabe, no nije im sezona a jos od zadnje ture skoljaka , zali mi se da su bile malko tvrde.

e da je ima , kaze broma , oma bi to sa tim zacinio i bi , lijepo , jedno dva sata sedeo na svom pozlacenom prestolu.

neg , idemooooo, slavi se Dan ZENA, nako kako smo i davnih godina slavili :)

- - - - - - - - - -

os da ti prevedem sa srpskoga na jangleski ili , sa jangleskoga na serpski.

pisano i za srbe i za engleze .

slato je i poslato i svima srancima

Bas ki sto je bilo i ranijeeeee.

pa kaze -udri mileva , zapevaj to jace...

godina mi nije zaaaaaaaaaaaa, nece da zalim , kada mi se draga uvlaciiiiiii

i jos , nako kako se u kafanama peva

- - - - - - - - - -

pa velju vako

ak bi nam oci , ovi vake , moglo da svetli , BEOGRADU ne bi trebala nocu .Lktrika , ma bi svetlelo ki da je dan.
Samo budala zivi u ovoj raspaloj vucicevoj izdrkotini osim ako ne mora...

Ludja sam ja sto ti se obracam :lol:

eto Marijaaaaaa

da si ovde , isli bi da PETOGA MARTA , JEDAN OD NAJVAZNIJIH HISTORIJSKIH DATUMA U NOVIJOJ POVIJESTI isli bi da gledamo predstavu ili kako se nekada govorilo FILM :rtfm:

najvecu srpsku ljubavnu pricu:ok:

LENKE DUNDJERSKI I LAZE KOSTICA.

SANTA MARIA DELLA SALUTE.

Isecas li se Marija kako je LAZA KOSTIC PISAO:lol:

RECI...:whistling:

"DVE SU SE U MENI POBISE SILE, MOZAK I SRCE, PAMET I SLAST" :heart:

- - - - - - - - - -

Samo budala zivi u ovoj raspaloj vucicevoj izdrkotini osim ako ne mora...

e sad ce reefkica da ti kaze da to i nije tacno.

da se dobro zivi i jedu krabe i skoljke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back