скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad bi znali da po poslednjem popisu crnogorcina u srbiji ima vise no u cg to je za prs' na chelo...[/QUOT

мени не сметају,нека их има.
а што тебе то тангира :lol:

барвече

o dobar vece , devojce :cvet:

- - - - - - - - - -

Vece... zabole mu q za te kamenjarske debilcine... al se barem ne dicim da gradim jaku i snaznu srbiju... a ko je gradi sa tim moronima moze da sa njima izgradi samo sebi q u guzcu

a ono sokole a junacino a ..

:roll:

- - - - - - - - - -

јао марси, није ваљда да и тамо праве кермес од осмог марта :zcepanje:

ma , janglezi i nisu nes , no ovi iz istocne evrope , gde je i bila tradicija a NAROCITO BRE MI....

SLAVI SE DAN ZENA...

no i poziv je i za momke a ne samo da zenske budu same , vec i prilika da se ...nadju dvoje.

Vece... zabole mu q za te kamenjarske debilcine... al se barem ne dicim da gradim jaku i snaznu srbiju... a ko je gradi sa tim moronima moze da sa njima izgradi samo sebi q u guzcu

лелее зар и ти не можеш да прежалиш што се отцепише :zcepanje:
пази, распеваном трн у оку ови избосне и шта знам ко још.
ел има неко к'о је србима пасент?

сад нешто мислим да би сутра и ја могла бити проблематична. пречанка сам ;)

- - - - - - - - - -

o dobar vece , devojce :cvet:

- - - - - - - - - -

a ono sokole a junacino a ..

:roll:

- - - - - - - - - -

ma , janglezi i nisu nes , no ovi iz istocne evrope , gde je i bila tradicija a NAROCITO BRE MI....

SLAVI SE DAN ZENA...

no i poziv je i za momke a ne samo da zenske budu same , vec i prilika da se ...nadju dvoje.

е па лепо. значи биће нешто :zper:

лелее зар и ти не можеш да прежалиш што се отцепише :zcepanje:
пази, распеваном трн у оку ови избосне и шта знам ко још.
ел има неко к'о је србима пасент?

сад нешто мислим да би сутра и ја могла бити проблематична. пречанка сам ;)

- - - - - - - - - -

е па лепо. значи биће нешто :zper:

A ako misli ti lete kod marsovca , vis , nesto to nekako slabije ide.

mislim da onaj brom , sto su stavljali u caj , da je i poceo da deluje.

eto reefkica , veoma dobro zna da brom , i nije radio kod njegovoga CACE.... a coek je znaaa sta se daje pa i nije pia caj.

'ебешга марси сад те и ја не капирам.
код тебе бром делује са задршком, јел то хоћеш рећи :lol:

pa poslev 60 godina posle koriscenja caja tadasnjega , primetih da je i poceo da deluje.

i sta da se radi , upppsss

- - - - - - - - - -

Jel' ima neko lud da čita ovo? Ja stao kod 8. marta, odmah pomislio na one internacionale i samo što nisam povratio. Drugovi poštuju dame samo jedan dan u godini.
Komunisti su budale... ako nisam napomenuo.

- - - - - - - - - -

Pozdrav Kliki!

pa, zna sam ja da ti nis ne moze skuzit.

ti si naviko dobijat kuranfile , bese neki dam ti je i posluzen.

a sto se tice komunista da su budale , to moram i da ti priznam da si u pravu , no Coce , a sto vredjas svoje roditelje.

joaj zakukala ti je majka , ka divnom i nadarenom pionircicu i mislim da si u pismenim zadacima i prevazisao AVcica.

- - - - - - - - - -

e sad idu probe , ideee , nastupa ne boji se gladi

napreduju kanadjaniiii

cuj ba , ovde u kanadi i ima komunista , nako koji i traze nesto.

no , mnogi dojdose do ove zemlje i sada, mnogo vole da zeke , one , novo kapitaLJiste u zemljata zvana SERBIA.

no , Ja pito ,ove u prodavnicama , jel je sezona Fatanja kraba i slanja za SERBIJU.

kazu a gde je to, tuc muc , objasnjavam a oni ..bleju .

kazem to je deo bivse JUGOSLAVIJE a oni svi u glas , a tamo dje su se jedni na druge ku*rcili i pokazivali tko ima manji.

i jos, mi vele, taj sto ti je prica da je jea sveze krabe , mora da mu fali pecat :mrgreen:

Kanada jeste prepuna ********* kao sto si ti Marsi, sa sve besmislenim komunjarskim zdravstvenim sistemom, i crnim trzistom medicinskih usluga.

- - - - - - - - - -

Преферирам.:lol:
Лик Кристијана Бејла ме подсећа на безбрижно одрастање.

Kristijan Bejl je idiot.

- - - - - - - - - -

ma nek odgovara kome oće, ja to ionako preskačem...
ni svoje ne čitam kamoli ću njegovo...
eventualno što ispravim neku pravopišnu grešku

da je pametan kao što nije, igrao bi samo Tursku ligu
to najviše podseća na našu EX-Yugoslavia ligu
otprilike znaš ko je bolji, najčešće tako i bude a ni both team to score GG nije za odbaciti

e sad, i Turci imaju svoj Las Palmas a to je Bašakšehir...
podržan direktno od premijera Turske da mlati pare i zajebava narod
premijer liga takoreći
tako da tu treba voditi računa, a sve ostalo urmašica i kalburabast

Igranje tih tvojih kobasicarskih tiketa je kao igranje loto-a, s' tim sto u Loto-u i mozes da napravis neki sistem, kod kobasicarskih tiketa random lupas kao Marsi po tastaturi.

- - - - - - - - - -

Kretenoid Andrej Fajgelj kaže kako je nova godina loša i da je ne treba slaviti, da su rođendani loši, posebno dečiji, i da ih ne treba slaviti,i da su Diznijevi crtaći opasni po mentalno zdravlje.:hahaha::hahaha:

Mentalni bolesnik i potpuni retard.

Osmi mart je baš lep praznik za drugarice koje muževi biju tokom godine, da mogu malo da se odmore, ako već nisu navikle na njihov vid druženja.

Дај колега нај тога,какво ударање?То ми је увјек било настрано,чуј помаришу се брачни другови,после се помире,секс љубав цвјета па ондак опет шаком у главу и све тако док се боје не растворе.Женско тијело треба његовати,чак у новије вријеме и мушко тијело тражи његу, мушкарци појачавају са шминком све више.

Дај колега нај тога,какво ударање?То ми је увјек било настрано,чуј помаришу се брачни другови,после се помире,секс љубав цвјета па ондак опет шаком у главу и све тако док се боје не растворе.Женско тијело треба његовати,чак у новије вријеме и мушко тијело тражи његу, мушкарци појачавају са шминком све више.

Da, čuo sam da se Nan hvali sa tom čminkom i nekim šiškama. :mrgreen:

nemoj tako,
ima i po koja penzionerka :lol:

Ti? Meni se, ladno, učinilo da si muškarac. Uh al' si me zeznula golferko. :lol:

- - - - - - - - - -

Да,некад се то чудо звало метросексуалац,сад је то нормала у фазону геј је океј...

Nije Nan gej, samo je u trendu. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back