скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У вестима на Б92 вечерас чух и ову вест:

Šapčanin ležao u zatvoru 5 dana zato što je sedeo ispred svoje radnje - na stolici

Dejan Filipović (49) proveo je u zatvoru pet dana zato što je sedeo ispred svoje radnje u Šapcu.

– Komunalna policija je naišla dok sam sedeo ispred radnje. Rekli su mi da ne smem tu da sedim, uslikali me i napisali kaznu. Nekoliko dana kasnije, na moju kućnu adresu je stigla presuda, pa sam mogao da biram da li ću platiti 5.000 dinara ili ću 5 dana provesti u zatvoru – ispričao nam je Dejan.

Sud je odbio žalbu koju je Filipović poslao. Nije hteo dobrovoljno da se javi, pa je policija došla po njega i privela ga.

– Policajci su mi se smejali. Nisu mogli da veruju zbog čega me hapse. U zatvoru i nije bilo tako loše, zatvorenici i čuvari su bili fini prema meni – dodao je Dejan.

:eek::rotf::dash:

Истина је да је напад најбоља одбрана. Фудбал се игра на обележеном терену, кад лопта пређе линију то је гол аут или корнер.

Наравно, све је било регуларно... :mrgreen:

Fudbal-620x350.jpg

Svi kad kradu, kradu da pobede. Ovi kradu da se ne osramote. :lol:
Sta je tu je, idemo dalje.

То ћеш ти мало да пардонираш :)
Ми смо поштено,чисте савести играли на ИКС,нерешено.

Нико се наш није бунио кад сте Вас 2 из пуног трка срушили Милијаша са леђа и дали тај гол главом.
Оно је био очигледан фаул у нападу.
Твоје мишљење..јел био фаул?

1:1 uz vaš neregularan gol. Vama ne pomažu ni bog, ni kralj ni otadžbina, već sudije po običaju. Ciganska posla.:lol:

Prijatelju, znao se rezultat čim je Vojvodina dobila Spartak iz Subotice

Jel te zanima rezultat za sutrašnju makedonsku ligu Škendija - Škupi?
Laka para veruj mi...

Nisam uplaćivao na C.Z - P ništa jer sam znao šta će bude, nije mi zanimljivo...
Dopustio sam da me zajebava Metalac

FRC.jpg

frc040317.jpg

- - - - - - - - - -

ukupno 10 tiketa po 100 za ovaj vikend
eto, vratio sam 780, čekam za sutra 2,
teško al ko će ga znati...

Samo se budale internacionala lože na "praznik" koji ponižava žene. Ali to je isti onaj polusvet grbavi koji drži danas ove, kao i sve one pre njih, nesposobne da sačuvaju državu.

A , DOMACE BUDALE , STO JE SA NJIMA , UPS ti se ne lozis , a da se mozda ne palis.

znaci ,neces da obuces stikle , ni da se nacmiskas i da najzad i pogledas nes zajedno sa svojom lepsim i pametnijim ...

a sto se tice drzave ,more mnogo je dobro drzite , samo je i ptanje gde i zasta

Možda je 1500 kruna bolja para?
Vidi Vojvodina se približila Partizanu jer je pustio Spartak iz Subotice pa čisto da bude zanimljivije ;)
Ja sam sigrao sve ostalo samo ne ovo :lol:

FRC.jpg

punstadion.jpg

de mi Rifke?
Ej Rifke iebote pun stadion u Kini...
tražila se karta više...

za sada prže raju sa 0:0 poluvreme
zajebano držati kladžu u Kini...
nije to ko ovde - par iljada evra dnevno...

E PA TAMO SAM , RADIO , BORAVIO

teda , ti je kao nasa NOVI BEOGRAD, pre trideset godina , je bila sve mozvara , i usce u reku as sada je LUKA , preko koje ide , skoro sav transport iz regiona PEKINGA.

E PA TAMO SAM , RADIO , BORAVIO

teda , ti je kao nasa NOVI BEOGRAD, pre trideset godina , je bila sve mozvara , i usce u reku as sada je LUKA , preko koje ide , skoro sav transport iz regiona PEKINGA.

Ovi Kinezi me izvukli... EU opet prosipala "sporcke" rezultate...

- - - - - - - - - -

Jel sam mu lepo rekao da stavi za 1500 kruna dakle X
Partizan šatro daje gol pred kraj...
NEKO je uzeo pare...

- - - - - - - - - -

Spašavaj brale lovu Škendija Škupi - X ili 2

Нерегууларан гол !
Оно био фаул у нападу!

Судија гробар.

a tek vidoh , , pa lep ste gool dali , sta je bre metar -dva , van terena i lopta i igrac.

vazan je sudija , jel tako.

a sto vam ga onaj sa glavom , mislim koristio je glavu i igri , vam zabio , e to je druga prica

i vidim i CUVENI CRTAC LINIJE , JE LEPO POVUKAO LINIJU , zbog radi gola

- - - - - - - - - -

Истина је да је напад најбоља одбрана. Фудбал се игра на обележеном терену, кад лопта пређе линију то је гол аут или корнер.

ma jok , sudija , moze da dosudi sta mu je drago..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back