- Poruka
- 3.235
када ставим стрелицу миша на јоминијеве коцкице, пише "јомини зрачи" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mito, prijatelju... Vi patrijote i narodnjaci frenetično šopate po reputaciji jedan drugom. I zbog toga je onemogućeno da se klikće tako sumanuto. Ovi drugi su normalniji i umereniji i zato im se može otvoriti prozorčić i dodeliti reputacija.
Samo gledam šta radite.. Klikni sad ti meni... Hajde, dao sam to poen, daj i ti meni... I takve nebuloze...

nemoj tako...
ne bih rekla ni da si ti umjeren![]()

..on je boss..on klikce sam sebi..ifjunouvatajmin..
Јел то од последице НАТО бомбардовања?Hahahaha, zračim.![]()

Ti ne klikćeš mnogo, ali treba da vidiš ove... Znamo svi koje.Извини Лало, али то што си написао, бар што се мене тиче УОПШТЕ НИЈЕ ИСТИНА...ја уопште то нисам ни гледао од када је уведено... почео сам ментол-бонбонама да се бавим јуче јер ми је било нешто нелогично одакле жутима толико бонбона - а сви народњаци само по једну, и укапирао сам да са тим репутацијама неко манипулише.
И где ти је ту логика? Одакле онда овим "нормалнијим и умеренијим" СВИМА ПУНА КЕСА БОНБОНА ???
И колико вреди једна репутација поена??? А има и много других питања... зашто се види на корисничком панелу само 5 репутација... и о чему се ту уопште ради ???

Јел то од последице НАТО бомбардовања?![]()

Ti ne klikćeš mnogo, ali treba da vidiš ove... Znamo svi koje.
Svi su počeli od jednog kvadratića, a moderatori sa tri. I niko ne manipuliše. Možda ja ponekad ošamutim ove najgrđe komade. Ali samo ponekad.![]()
A koliko vredi... To je tajna...
tkacio:па нек се "шопа" и ко хоће и како хоће а ја нећу да будем предмет ничијег заје******..................

Mito, prijatelju... Vi patrijote i narodnjaci frenetično šopate po reputaciji jedan drugom. I zbog toga je onemogućeno da se klikće tako sumanuto. Ovi drugi su normalniji i umereniji i zato im se može otvoriti prozorčić i dodeliti reputacija.
Samo gledam šta radite.. Klikni sad ti meni... Hajde, dao sam to poen, daj i ti meni... I takve nebuloze...

.

MiLord?
Ne može. Tu se vidi koliko si cenjen. A nema negativne, tako da je prilično ok.Је л' можеш, молим те, да ми избришеш те зелене ментол-бонбоне ???
Gde ode jomini???![]()

MiLord?
Lord
budući Hiper-Administrator 
Tebe stvarno treba svrgnuti kad si tako neobavešten da ne znaš koje MiliLord
budući Hiper-Administrator
http://forum.krstarica.com/threads/239085

Ne može. Tu se vidi koliko si cenjen. A nema negativne, tako da je prilično ok.
Komšo, mojne da se skiraš. Pre ili kasnije, svi mi ćemo vrlo brzo da "zračimo"А зашто су нас модератори онда убеђивали ДА ЈЕ ТО САМО ИГРА, ЗЕЗАНЦИЈА...
И није истина да се ту види било шта друго осим жеље неких даони успостављају "систем вредности" корисницима и то у корист жутих - чим је "тајна" број поена за једну репутацију , чим се блокира некима давање поена а некима не, чим се види само пет репутација - неко се са тим "игра" да не кажем нешто друго много горе...
jer je sve upravo onako kako sam ti rekao. Igra, trka, ko će pre da nakupi boNbonice i postane Nobelovac ...
Opusti se slobodno. Mito,zar te i ovde sekiraju??Evo dala sam ti ja poenА зашто су нас модератори онда убеђивали ДА ЈЕ ТО САМО ИГРА, ЗЕЗАНЦИЈА...
И није истина да се ту види било шта друго осим жеље неких даони успостављају "систем вредности" корисницима и то у корист жутих - чим је "тајна" број поена за једну репутацију , чим се блокира некима давање поена а некима не, чим се види само пет репутација - неко се са тим "игра" да не кажем нешто друго много горе...
,nemoj da se nerviras