- Poruka
- 5.547
... a mentol...stvarno jesu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ni ja ne mogu da mu dam boNbonu ...![]()

Нема шансе, дали су ми превише казнених поена.Napred forumaši. Dižite reputaciju našim moderatorima

Нема шансе, дали су ми превише казнених поена.![]()
tkacio:
tkacio:
tkacio: - ni Bundiju
tkacio:

Нема шансе, дали су ми превише казнених поена.![]()

Kakva tema Kio, ukinuće mi izlazak na Krstaricu
![]()

Mito ja ti dadoh poen proveri jel stigao...
јаоооооооооооо само кад пронађем ко то ради... има да поједе и дугменце и бонбонице 

Drnjaca ti konacno dobi 2 kockice?

Не могу. Што се грбо роди, то време не исправи.To je bilo samo za tvoje dobro, da se popraviš i ponašaš po bontonu.

Ja trenutno 260 . Sta ste se stisli ajde malo dajte koji poen![]()

Mito imam 136 poena cim sam pre neki dan dobio 100 poena odma sam dobio dve kockice! najverovatnije da je 100 poena 2 kockice! 200 poena 3 kockice itd....

Е, али не знамо колико 1 репутација вреди поена??? И не видимо све репутације него само последњих 5...![]()
nemam pojma valjda je jedna reputacija 10 poena...
tkacio:nemam pojma valjda je jedna reputacija 10 poena...
nemam pojma valjda je jedna reputacija 10 poena...

па како ондаК ти имаш 136 поЈена...........Dobro mito kolko ti tvrdis da jedna reputacija ima poena?

Mito, prijatelju... Vi patrijote i narodnjaci frenetično šopate po reputaciji jedan drugom. I zbog toga je onemogućeno da se klikće tako sumanuto. Ovi drugi su normalniji i umereniji i zato im se može otvoriti prozorčić i dodeliti reputacija.
Samo gledam šta radite.. Klikni sad ti meni... Hajde, dao sam to poen, daj i ti meni... I takve nebuloze...