Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mito, prijatelju... Vi patrijote i narodnjaci frenetično šopate po reputaciji jedan drugom. I zbog toga je onemogućeno da se klikće tako sumanuto. Ovi drugi su normalniji i umereniji i zato im se može otvoriti prozorčić i dodeliti reputacija.
Samo gledam šta radite.. Klikni sad ti meni... Hajde, dao sam to poen, daj i ti meni... I takve nebuloze...

Извини Лало, али то што си написао, бар што се мене тиче УОПШТЕ НИЈЕ ИСТИНА...ја уопште то нисам ни гледао од када је уведено... почео сам ментол-бонбонама да се бавим јуче јер ми је било нешто нелогично одакле жутима толико бонбона - а сви народњаци само по једну, и укапирао сам да са тим репутацијама неко манипулише.

И где ти је ту логика? Одакле онда овим "нормалнијим и умеренијим" СВИМА ПУНА КЕСА БОНБОНА ??? :rotf:

И колико вреди једна репутација поена??? А има и много других питања... зашто се види на корисничком панелу само 5 репутација... и о чему се ту уопште ради ???

Извини Лало, али то што си написао, бар што се мене тиче УОПШТЕ НИЈЕ ИСТИНА...ја уопште то нисам ни гледао од када је уведено... почео сам ментол-бонбонама да се бавим јуче јер ми је било нешто нелогично одакле жутима толико бонбона - а сви народњаци само по једну, и укапирао сам да са тим репутацијама неко манипулише.

И где ти је ту логика? Одакле онда овим "нормалнијим и умеренијим" СВИМА ПУНА КЕСА БОНБОНА ??? :rotf:

И колико вреди једна репутација поена??? А има и много других питања... зашто се види на корисничком панелу само 5 репутација... и о чему се ту уопште ради ???
Ti ne klikćeš mnogo, ali treba da vidiš ove... Znamo svi koje. :lol:
Svi su počeli od jednog kvadratića, a moderatori sa tri. I niko ne manipuliše. Možda ja ponekad ošamutim ove najgrđe komade. Ali samo ponekad. :hahaha:
A koliko vredi... To je tajna...

Ti ne klikćeš mnogo, ali treba da vidiš ove... Znamo svi koje. :lol:
Svi su počeli od jednog kvadratića, a moderatori sa tri. I niko ne manipuliše. Možda ja ponekad ošamutim ove najgrđe komade. Ali samo ponekad. :hahaha:
A koliko vredi... To je tajna...

И ово ти није тачно... јер све време је Лацибг имао само две бонбоне а ја сам му данас дао репутацију и тек пре сат времена има три...

Е, за ово што си рекао да је тајна, а тајна су очигледно и репутације јер можемо на сопственом профилу да их видимо само 5 комата - НАЈЛЕПШЕ ТЕ УМОЉАВАМ ДА МОЈЕ ДВЕ БОНБОНЕ ДАШ КОМЕ 'ОЋЕШ, тј. да ми их обришеш, :otkacio:па нек се "шопа" и ко хоће и како хоће а ја нећу да будем предмет ничијег заје******..................:lol::lol::lol:

Mito, prijatelju... Vi patrijote i narodnjaci frenetično šopate po reputaciji jedan drugom. I zbog toga je onemogućeno da se klikće tako sumanuto. Ovi drugi su normalniji i umereniji i zato im se može otvoriti prozorčić i dodeliti reputacija.
Samo gledam šta radite.. Klikni sad ti meni... Hajde, dao sam to poen, daj i ti meni... I takve nebuloze...

Ljudi nabijaje adminu reputaciju - vidite da je čovek samo ljubomowan :hahaha:

Хех.......... ето, оде и Јомини......... е, тешко нама...

a037.gif

па лепо сам ја написао пре извесног времена један текст на Буена Виста УШ'О ЂАВО У КРСТАРИЦУ... онако из штоса... кад оно стварно...

Чек' мало да му осмудим брадицу шиљату...........

episkop2qi.gif
episkop2qi.gif
episkop2qi.gif

Алооооооооо, особље .........има ли неки пелинковац, рецимо Горки лист - прорадио ми чир....................

Ne može. Tu se vidi koliko si cenjen. A nema negativne, tako da je prilično ok.

А зашто су нас модератори онда убеђивали ДА ЈЕ ТО САМО ИГРА, ЗЕЗАНЦИЈА...

И није истина да се ту види било шта друго осим жеље неких даони успостављају "систем вредности" корисницима и то у корист жутих - чим је "тајна" број поена за једну репутацију , чим се блокира некима давање поена а некима не, чим се види само пет репутација - неко се са тим "игра" да не кажем нешто друго много горе...

И није истина да се ту види било шта друго осим жеље неких даони успостављају "систем вредности" корисницима и то у корист жутих - чим је "тајна" број поена за једну репутацију , чим се блокира некима давање поена а некима не, чим се види само пет репутација - неко се са тим "игра" да не кажем нешто друго много горе...
Komšo, mojne da se skiraš. Pre ili kasnije, svi mi ćemo vrlo brzo da "zračimo" :mrgreen: jer je sve upravo onako kako sam ti rekao. Igra, trka, ko će pre da nakupi boNbonice i postane Nobelovac ... :lol: Opusti se slobodno. ;)

Mito,zar te i ovde sekiraju??Evo dala sam ti ja poen :),nemoj da se nerviras :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back