Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to moras da kazes mojoj komsinici Milevi.......ona cula da se u italiji stavlja kecap na picu.........pa joj sve po cipelama kaplje.........:mrgreen:

To se uklapa u Duportovu tezu da Srbi nemaju ni za WC papir, kako će onda da skupe za uloške ili tampone.... :roll:

Btw. očekivala sam da ti imaš malo više mozga i znaš kada treba stati... kada je u pitanju ova zaebancija sa mitinim avatarima :evil:

@ Jomini

Пдф је потпуно загушен јер је отворена нова опција Ју Тјуб - и разни спамери су је потпуно уништили - већ два пута ресетујем комп јер не може силне "издркотине" да отвори... ТРЕБА ОПОМЕНУТИ ОВОГ ПАЦИЈЕНТА ИРОНА ЛОРДА ... и његове клоЊове...

Тако се осећају моћни "у гомили" - један другог храбре... ма пусти... они су за мене ПИЧК*Н ДИМ........ахахахааааааааааааа............................

eto taman mislio te pustiti na miru...al izgleda da je tebi ovo više nego zabavno..:eek:

ajd možda ti još nije kasno da predaš molbu:arrow:
pa da postaneš prava zvezda :mrgreen:
imate mnogo toga zajedničko...voliš da pevaš, da imitiraš druge, često te interesuje tuđe seksualne sklonosti:hahaha:
"ni mita ne prihvaća se..." and let the show...
:mrgreen: :rofl:

Jel ima još koji junak da navali na Mitu ? Imate li vi ljudi malo obraza ?

Ajmo ozbiljno...
Izvini jel avatar seksualni fetiš?
Ako jeste onda može da se uvaži tvoja primedba jer je nečiji seksualni život ugrožen
I šta pokušavaš da kažeš da je avatar isto što ime i prezime ili šta?
Izvini molim te, ali pogledaj koje izraze kroz hiljade postova upućuje korisnicima... Čak bi i političare da besi...
Za to se ne brineš?
Jes da je Registra otišla na odmor, ali i ti možeš da budeš aktivan kao do sada :mrgreen:

Ne znam ko je taj čovek ali imam pravo da stavim šta hoću dok nije vulgarno!

Poslednja izmena:

:hahaha::hahaha::hahaha:
:super::super::super:

ima da poludi...a tek da si američku napravio:rotf::sad2::sad2::sad2:

prosto bi odlepio naš "idol"
:mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:

To se uklapa u Duportovu tezu da Srbi nemaju ni za WC papir, kako će onda da skupe za uloške ili tampone.... :roll:

Btw. očekivala sam da ti imaš malo više mozga i znaš kada treba stati... kada je u pitanju ova zaebancija sa mitinim avatarima :evil:

odakle ti ta , nebulozna ideja da ja imam nesto vise mozga od nekoga drugog sa ovog foruma???:???:

a bilo bi ti drago , siguran sam da cujes, kako je idejni tvorac ideje da istomisljenici ( tadasnji ) na krsti imaju iste avatare ( ovakve daske, ali ruznije ) tvoj guru, i fantom iz opere, marlon.:mrgreen:...........samo on je mogao onako briljantnog uma da se seti takve nebuloze........mi smo samo bedni plagijatori..........;)

jos smo mi i dobri.......stavili avatare kao zaebanciju......njegovi sledbenici su pored identicnih avatara imali i ime " vitezovi duda".........dok nije dosao billy the kid, i razyebo kompaniju..........a marlona oterao na bolovanje u lazu...........ostalo je legenda:think:

odakle ti ta , nebulozna ideja da ja imam nesto vise mozga od nekoga drugog sa ovog foruma???:???:

a bilo bi ti drago , siguran sam da cujes, kako je idejni tvorac ideje da istomisljenici ( tadasnji ) na krsti imaju iste avatare ( ovakve daske, ali ruznije ) tvoj guru, i fantom iz opere, marlon.:mrgreen:...........samo on je mogao onako briljantnog uma da se seti takve nebuloze........mi smo samo bedni plagijatori..........;)

jos smo mi i dobri.......stavili avatare kao zaebanciju......njegovi sledbenici su pored identicnih avatara imali i ime " vitezovi duda".........dok nije dosao billy the kid, i razyebo kompaniju..........a marlona oterao na bolovanje u lazu...........ostalo je legenda:think:

Kako su vrh ove price iz proslosti :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back