Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E zato Mito trebamo da udjemo u EU pa da imas brzinu brate moj-da seva samo...
Gledaj:
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
to moras da kazes mojoj komsinici Milevi.......ona cula da se u italiji stavlja kecap na picu.........pa joj sve po cipelama kaplje.........![]()

@ Jomini
Пдф је потпуно загушен јер је отворена нова опција Ју Тјуб - и разни спамери су је потпуно уништили - већ два пута ресетујем комп јер не може силне "издркотине" да отвори... ТРЕБА ОПОМЕНУТИ ОВОГ ПАЦИЈЕНТА ИРОНА ЛОРДА ... и његове клоЊове...
Тако се осећају моћни "у гомили" - један другог храбре... ма пусти... они су за мене ПИЧК*Н ДИМ........ахахахааааааааааааа............................

:rofl:Pa ybg ima se moze se...Ti "tschusch" bas pokazujes svoje "kvalitete"?!
Jel ima još koji junak da navali na Mitu ? Imate li vi ljudi malo obraza ?

![]()
ima da poludi...a tek da si američku napravio
prosto bi odlepio naš "idol"![]()

To se uklapa u Duportovu tezu da Srbi nemaju ni za WC papir, kako će onda da skupe za uloške ili tampone....
Btw. očekivala sam da ti imaš malo više mozga i znaš kada treba stati... kada je u pitanju ova zaebancija sa mitinim avatarima![]()

Drugarice poseti ovaj sajt
pa onda cemo dalje)Tebi za kaznu Strela ima da cepne dvadeset četiri sata gledanja ovog klipa koji iz bratske i demokratske Austrije šalju --- traktat o kafi![]()
To se uklapa u Duportovu tezu da Srbi nemaju ni za WC papir, kako će onda da skupe za uloške ili tampone....
Btw. očekivala sam da ti imaš malo više mozga i znaš kada treba stati... kada je u pitanju ova zaebancija sa mitinim avatarima![]()
...........samo on je mogao onako briljantnog uma da se seti takve nebuloze........mi smo samo bedni plagijatori..........
pa koji ti je internetwireless?
![]()

pa koji ti je internetwireless?
![]()
aaaaaaaaaxaxaxaaxaaxaajos smo mi i dobri.......stavili avatare kao zaebanciju......njegovi sledbenici su pored identicnih avatara imali i ime " vitezovi duda".........dok nije dosao billy the kid, i razyebo kompaniju..........a marlona oterao na bolovanje u lazu...........ostalo je legenda![]()

odakle ti ta , nebulozna ideja da ja imam nesto vise mozga od nekoga drugog sa ovog foruma???:???:
a bilo bi ti drago , siguran sam da cujes, kako je idejni tvorac ideje da istomisljenici ( tadasnji ) na krsti imaju iste avatare ( ovakve daske, ali ruznije ) tvoj guru, i fantom iz opere, marlon............samo on je mogao onako briljantnog uma da se seti takve nebuloze........mi smo samo bedni plagijatori..........
jos smo mi i dobri.......stavili avatare kao zaebanciju......njegovi sledbenici su pored identicnih avatara imali i ime " vitezovi duda".........dok nije dosao billy the kid, i razyebo kompaniju..........a marlona oterao na bolovanje u lazu...........ostalo je legenda![]()
А и теби за казну мало ЗАЗУБИЦЕ:
![]()

Pa,ovaj,juce si dosao na Krsti tako da me mrzi da ponovo objasnjavam...Koje veze ima taj sajt sa tobom?
Shta je tako smeshno oko wirelessa?

Kako su vrh ove price iz proslosti![]()

Pa,ovaj,juce si dosao na Krsti tako da me mrzi da ponovo objasnjavam...![]()