Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pošto si čovek koji zna šta je zahebancija i pošto ste zahebanti onda čudi da ne prihvatate kad se drugi zahebavaju. Nemoj samo sa jazavcem da se zahebavaš ume da ufati nezgodno... :bye:

А зашто сте ти и ИДИ ДАДА истоветну зајебанцију са аватаром који је направио корисник слобода са аватаром ИДИ ДАДЕ - ТРАЖИЛИ И ОСТВАРИЛИ ДА БУДЕ ХИТНО ИЗБРИСАНА - ако си за зезање ОК - а ако мислиш да само ти можеш да зезаш, морам ти рећи да си испушио... уосталом, видећемо убрзо...

Ма јеси пизда - у томе и јесте проблем. Не можеш да преболиш чињеницу да више ниси *ебени модератор на овом пдф.

Трућ-трућ-трућ траћ

Junače neopevljivi desetercom - čak i Strela može da potvrdi da sam tražio razrešenje. Bilo mi žao stranačkih papagaja (sad ona rima) koji su otvorili freehost forum jer su na ovom isključivo spamovali prostoproširenim rečenicama ono što nisu umeli drugačije da objasne. I sve što ste baljezgali palo je u vodu.

Ostala vam uteha da mračna ruka "iz Amerike" upravlja izborima u Srbiji... Vrsan intelektualni krem koji bi mašćenjem konopaca da eliminiše političke oponente. Toliko patite "u demokratiji" da više ne znate kud udarate glavom. Popovi počeli da prodaju imovinu kad su videli ko im je sve vernik...

Poslednja izmena:
20060529-Russian-Ballet.jpg

Ja nisam mogao da navučem trikov zbog evidentnog problema koji ovaj na slici nema...

То је из славне епохе, кад је Ајрон играо балет...

:arrow::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::bye:

nemamo "Mitu" u CCCP fazonu:(

naravno uz ova dva:confused:
mldpzs4.png
mita2rf4.png

dakle još ima mesta za nove članove novog fun cluba:mrgreen::lol:

Није ПРВИ ПУТ У НАШОЈ БЛИЖОЈ ИСТОРИЈИ да ви "банда црвена" премазујете и префарбавате хришћанске православне симболе - у овом случају је мој аватар... али ако си гледао филм "ВИЗАНТИЈСКО ПЛАВО" МОРАШ СЕ СЕТИТИ ДА СЕ УВЕК ПОЈАВЉУЈЕ ОНО ШТО ЈЕ ПРВОБИТНО БИЛО НАСЛИКАНО - тако и у овим вашим "аватарима"...............

Junače neopevljivi desetercom - čak i Strela može da potvrdi da sam tražio razrešenje. Bilo mi žao stranačkih papagaja (sad ona rima) koji su otvorili freehost forum jer su na ovom isključivo spamovali prostoproširenim rečenicama ono što nisu umeli drugačije da objasne. I sve što ste baljezgali palo je u vodu.

Ostala vam uteha da mračna ruka "iz Amerike" upravlja izborima u Srbiji... Vrsan intelektualni krem koji bi mašćenjem konopaca da eliminiše političke oponente. Toliko patite "u demokratiji" da više ne znate kud udarate glavom. Popovi počeli da prodaju imovinu kad su videli ko im je sve vernik...

Ниси тражио разрешење него су те ражаловали и не лажи ... :hahaha::hahaha::hahaha:

Ostala vam uteha da mračna ruka "iz Amerike" upravlja izborima u Srbiji... Vrsan intelektualni krem koji bi da mašćenjem konopaca da eliminiše političke oponente. Toliko patite "u demokratiji" da više ne znate kud udarate glavom. Popovi počeli da prodaju imovinu kad su videli ko im je sve vernik...

Ма "почистила" сам те.... :rotf::rotf::rotf: Gone with the Wind :hahaha::hahaha::hahaha:

А зашто сте ти и ИДИ ДАДА истоветну зајебанцију са аватаром који је направио корисник слобода са аватаром ИДИ ДАДЕ - ТРАЖИЛИ И ОСТВАРИЛИ ДА БУДЕ ХИТНО ИЗБРИСАНА - ако си за зезање ОК - а ако мислиш да само ти можеш да зезаш, морам ти рећи да си испушио... уосталом, видећемо убрзо...

Nisi valjda poslao žalbu upravi? :banovati:
A otkud vama pravo da uopšte koristite copyrightovan materijal društvene igre? :evil:

A šta će mi se desi? :sad2:

Kada je Iron zavrsio svoju karijeru moderatora?
Posto je meni nesto u glavi da je jos bio mod kada sam ja pocinjao...

Па мислим да има неколико месеци уназад... али то је потпуно неважно уколико би он то могао да прихвати као нешто што се нормално догађа... овако у ствари ОН стално ствара овде неке "проблеме" или "случајеве". Њему нико није крив што је он умислио да је модерисање на пдф политика исто што и ДЕСЕТАР У БРОЗОВОЈ ВОЈСЦИ... то му је можда породични или лични проблем. Како други модератори немају таквих проблема - како је Јомини успео онолико да напредује а никада се није служио тако бедним и ниским ударцима као Ирон. Једноставно, вероватно и у том руководству Крстарице изгледа има неко ко није БОЛИД, па види о чему се ради.

Није ПРВИ ПУТ У НАШОЈ БЛИЖОЈ ИСТОРИЈИ да ви "банда црвена" премазујете и префарбавате хришћанске православне симболе - у овом случају је мој аватар... али ако си гледао филм "ВИЗАНТИЈСКО ПЛАВО" МОРАШ СЕ СЕТИТИ ДА СЕ УВЕК ПОЈАВЉУЈЕ ОНО ШТО ЈЕ ПРВОБИТНО БИЛО НАСЛИКАНО - тако и у овим вашим "аватарима"...............

Iskošeni png fajl spada u zvanične verske rekvizite SPC-a?
O, greh na našu dušu...
Nismo znali da ti je avatar osveštan....
O, da li smo sada anatemisani?
Ooooo... oooo... aaaaa....

p.s. puko Koštunica, a Naša Maja izbačena od Našeg Ace koji je pobegao iz stranke, uhapsili Radovana u busu a onda mu našli laptop u travi daleko od mesta hapšenja a i pop prodao imovinu crkve Albancu...

Ostale teme su nebitne za Srbiju...

E odoh ja sada, dosadni ste
Al' doći ću opet...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back